Wpisy 1 374 697 – 1 374 796
4 lutego 2013 21:40 → 4 lutego 2013 21:53, 100 wpisów
to dzis tak 11,4 bo to termin lili,49bo jej nikt nie chce, i 3/3
Dobry Wieczór
Ja nadal niezinternetowana poza obszarem ograniczonym długością kabelka. i jeszcze 10 x na Dialog. Niech ich jasny szlag trafi z ich serwisem obsługi klienta. Dzisiaj oprócz problemu z netem doszedł jeszcze problem z telefonem. Jak dzwonimy z naszym sąsiadem w tym samym czasie to słyszymy swoje rozmowy. I nikt nie umie wyjaśnic dlaczego zbiegło się to w czasie z zamontowaniem nam urządzonka od szerokopasmowego internetu Dobra rozgadałam się, ale ledwo udalo mi się wyzwolic mojego laptopa z rąk rodzinki by obejrzec losowanie. Bo jak nie urok to .... wiadomo co. Jak mamy problemy z netem to ojciec ukochany bo jedyny złapał dodatkowo płatne zadanie w pracy, do którego net jest niezbędny. Toczymy więc walkę o ogień vel laptopa. Kończąc moje nieco przydługie wywody jak wpadnę jutro do biura obsługi klienta to już się o żadne biurko nie pomylę
Ja nadal niezinternetowana poza obszarem ograniczonym długością kabelka. i jeszcze 10 x na Dialog. Niech ich jasny szlag trafi z ich serwisem obsługi klienta. Dzisiaj oprócz problemu z netem doszedł jeszcze problem z telefonem. Jak dzwonimy z naszym sąsiadem w tym samym czasie to słyszymy swoje rozmowy. I nikt nie umie wyjaśnic dlaczego zbiegło się to w czasie z zamontowaniem nam urządzonka od szerokopasmowego internetu Dobra rozgadałam się, ale ledwo udalo mi się wyzwolic mojego laptopa z rąk rodzinki by obejrzec losowanie. Bo jak nie urok to .... wiadomo co. Jak mamy problemy z netem to ojciec ukochany bo jedyny złapał dodatkowo płatne zadanie w pracy, do którego net jest niezbędny. Toczymy więc walkę o ogień vel laptopa. Kończąc moje nieco przydługie wywody jak wpadnę jutro do biura obsługi klienta to już się o żadne biurko nie pomylę
tylko dla tych, co chcą wygrać w tym roku i ograć TS
http://horoskop.wp.pl/cid,15,hid,333,title,Horoskop-chinski-2013,znaki_chinski.html
http://horoskop.wp.pl/cid,15,hid,333,title,Horoskop-chinski-2013,znaki_chinski.html
denis ..napisz do kogo to jeste bo tak ogólnie to nie wiadomo no ..bo jest karwa trudno no
lila taa trzymamy i pewnie wygramy a jeszcze 2 bo bliźniaki 4/4a meduśka gdzie?
max,lila,emeryt, andromeda,fiolka,rustu2009
amour, halapek, sielaw,sam9
i jak jeszcze ktoś mi umknął to jego oczywiście też
amour, halapek, sielaw,sam9
i jak jeszcze ktoś mi umknął to jego oczywiście też
halapek
oczywiście, że dooooooooooo
dziewczynom przecież nie odmawiam
hi,hi
oczywiście, że dooooooooooo
dziewczynom przecież nie odmawiam
hi,hi
National Aeronautics and Space Administration - badania kosmiczne to twoja specjalność A JAK JEST Z LICZBAMI!
emeryt
No rzeczywiście by się przydał toby takiego bałaganu nie było
No rzeczywiście by się przydał toby takiego bałaganu nie było
Lila 20 minut temu pisalas do Gały,że "jak Go trzaśniesz to mroczki będzie widział" Lila spoko a jak Gała nie lubi braci Mroczków?
Medea.. .
---------------------------
---------------------------
medea, zobacz, czy masz szansę wygrać tyle na laptopa ?
13maxa..wiedziałee tu chata podobne ty łobuzu ukrywałeś ooto miki
miałeś nie patrzeć
miałeś nie patrzeć
"utorowanie drogi dla przyszłej eksploracji kosmosu, TO PEWNIE NAJWAŻNIEJSZA MISJA.PZDR.
Lila
Nic nie mów o słuchaniu czegokolwiek. Sąsiad opowiadał, że o mało nie zszedł na zawał jak w trakcie spokojnej rozmowy z synem usłyszał jak opowiadałam co wyrwę i gdzie wsadzę jak mi nie pomoże, bo właśnie na ten moment go włączyło do mojej rozmowy. Podobno nie spodziewał się po mnie takich uzdolnień w zakresie lingwistyki stosowanej w specjalności łacina kuchenna
Nic nie mów o słuchaniu czegokolwiek. Sąsiad opowiadał, że o mało nie zszedł na zawał jak w trakcie spokojnej rozmowy z synem usłyszał jak opowiadałam co wyrwę i gdzie wsadzę jak mi nie pomoże, bo właśnie na ten moment go włączyło do mojej rozmowy. Podobno nie spodziewał się po mnie takich uzdolnień w zakresie lingwistyki stosowanej w specjalności łacina kuchenna
fiolka
to
poczułem słodkie
jak racuszki w alejce koło Rewińskiego
to
poczułem słodkie
jak racuszki w alejce koło Rewińskiego