Wpisy 1 374 289 – 1 374 388
4 lutego 2013 19:24 → 4 lutego 2013 20:01, 100 wpisów
Andruśka.. .
/podobno, a / może się nachapał i /być może/ nie chce z golasami rozmawiać
torsan gram gram i mówie sobie ze nie zagram w mm a tu ide i gram i nic ,moze dzis cos wejdzie
Andruśka.. .
.......................................
.......................................
Robal.. .{{hej}
Gała-u mnie też lipa ale jak sobie powiem że nie gram to nie gram
torsan chyba tez musze pauze zrobic,a kaske zaoszczedze na buka albo do swinki wrzuce
Czas na ... i dziennik TV.
-----------------------------
-----------------------------
Gała-gram nawet dziś mam zagrane,nie oglądałem ale ładnie pojechali
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15297566,gpage,3,img,15298834,kat,1342,title,Okiem-Fotoreportera-WPPL,galeria.html
znikam nie dam rady siedziec przy kompie,moze dozyje do los to sie pojawie
a mowiac powazniej, macie dobry przyklad, jak to ts dba o - jak to oni mowia - pelna losowosc...
ja przyznaje, ze generalnie nie ogarniam ludzi ktorzy tylko chodza zostawiac kase w kolekturze. jakbym mial chodzic dzien w dzien puszczac i nic nie dostawac z porotem to jakbym w skali 3 tygodni byl do tylu to bym to dziadostwo rzucil w uj
trolololo/przez to nazywa to sie hazard i bez leczenia ni uja z tym zerwać
trolololo... ja to widze troche inaczej... nie mam zadnych nalogow, nie wydaje kasy na ***y, to przynajmniej sobie pobawie sie w typowania... wiem juz mniej wiecej (po miesiacach obserwacji), ile do tego interesu dokladam i sie z tym godze... mam okreslona pule (dosc niska jak na standardy niektorych - miesiecznie netto wplacam do kasy ts-a tyle, co niektorzy wydaja na dwa losowania mm) i wiecej nie wydam, chocby nie wiem co...
no dobra klamie, zdarza mi sie. ale to mam 2 osoby z ktorymi pale, to im kupuje raz na 2 miesiace paczke fajek, zeby nie bylo, ze opalam tak perfidnie.
wykropkowane slowo brzmialo: p.i.e.r.d.o.l.y pasko zaimplementowal parser, ktory sprawdza tylko pierwsze litery
trolololo wiedziałam
no to też zanosisz kaskę i nie masz z tego nic..
ale chodzi o to, że to lubisz, tak jak my hazardować
no to też zanosisz kaskę i nie masz z tego nic..
ale chodzi o to, że to lubisz, tak jak my hazardować
ale ja nie namawiam do hazardu, przed zażyciem skonsultuj się z lekarzem i farmaceutą
tam jeszcze ktos pytal czy mam 18 lat. wiec odpowiadam, ze tak, mam, nie mieszkam urodziny i zarabiam sam na siebie. multi multi coprawda nie jest srodkiem utrzymania ale na browara zawsze jest.
O.K. ide jeszcze na troszeczke w mapki
andromeda nie, z ustawa antyhazardowa ..w demokratycznym pono kraju
andromeda nie, z ustawa antyhazardowa ..w demokratycznym pono kraju
ale mowie, jesli kiedykowiek mi sie zdarzy, ze bede na minus w skali 3 miesiecy to zdeydowanie z tym skoncze.
w hazard z którego wpływa do skarbu państwa wolno grać.. jak wpływa do innego państwa, to nie wolno
wybacz, ale nie wierze... rachunku prawdopodobienstwa nie oszukasz...
mozesz w krotkim terminie byc na plus i jest to normalne... mozesz tez byc cale zycie na plus, jesli trafisz 6/6 lub 10/10+... ale nie mozesz byc na plus stale, jesli o takie kwoty nie grasz...
mozesz w krotkim terminie byc na plus i jest to normalne... mozesz tez byc cale zycie na plus, jesli trafisz 6/6 lub 10/10+... ale nie mozesz byc na plus stale, jesli o takie kwoty nie grasz...
pozatym unhappy caly czas nie, ale w skali 3 tygodni, nigdy nie bylem do tylu. zawsze gram jedna 5 i 6 z plusem srednio raz w tygodniu trafiam w 4/5 z plusem
przy szansach jak 1 do ponad 400 trafiasz raz w tygodniu? nic, tylko pogratulowac
moze zaczniesz typowac w profilu? wygrane sa gwarantowane... nie bedziesz sie musial dzielic z innymi