Wpisy 1 373 879 – 1 373 978
4 lutego 2013 13:19 → 4 lutego 2013 13:47, 100 wpisów
ulala
Pewnie ze mną coś nie tak.. ale ja lubię kobiety .. kobiece.
Pewnie ze mną coś nie tak.. ale ja lubię kobiety .. kobiece.
lilka, jakbyś zobaczyła moje dłonie, to....ty bys zemdlała na widok samych blizn
Hej andromeda
ładna masz fotke swoja na profilu
jakie swoją 5/5 opstawiasz
ładna masz fotke swoja na profilu
jakie swoją 5/5 opstawiasz
kondi bo nie o to chodzi by złapać króliczka, ale żeby gonić go
kondziu....ty już wiesz czy łapanie jest dla andruśki najfajniejsze
gdzieś taką scene widziałem - urzekla mnie.
Biali na prerii i po jakimś czasie porywają ich indianie. W miarę upływu czasu biała zakoc***e sie w indianinie. Potem biali przybywają z odsieczą. "Ratują" je, ale potem znowu indiańcy te baby porywają, na co ta zlapana kobitka do tego wodza mówi - "myslałam, że już nigdy mnie nie złapiesz"
Biali na prerii i po jakimś czasie porywają ich indianie. W miarę upływu czasu biała zakoc***e sie w indianinie. Potem biali przybywają z odsieczą. "Ratują" je, ale potem znowu indiańcy te baby porywają, na co ta zlapana kobitka do tego wodza mówi - "myslałam, że już nigdy mnie nie złapiesz"
Ojciec miał 2 synów: optymisite i pesymistę. Zbliżają sie święta i ojciec nie wiedział, co im kupic na prezent. Szedł drogą i znalazł gówno...
Pod choinka:
Otwiera prezent pesymista: o, kolejka. Ech, na pewno sie zepsuje, potem baterie sie wyczerpią, albo części poginą....
Optymista: o, końska kupa! Hurra, tatko pewnie kupił mi konia, ale ten uciekł
Pod choinka:
Otwiera prezent pesymista: o, kolejka. Ech, na pewno sie zepsuje, potem baterie sie wyczerpią, albo części poginą....
Optymista: o, końska kupa! Hurra, tatko pewnie kupił mi konia, ale ten uciekł
tak to jak w dowcpie
co myśli kura gdy ją kogut goni
- jeszcze jedna runda do około stodoły, żeby kolożanki nie myślały że jestem łatwa
co myśli kura gdy ją kogut goni
- jeszcze jedna runda do około stodoły, żeby kolożanki nie myślały że jestem łatwa
Kto jest posłańcem złych wieści ze studia Lotto o godz. 14 ???
..................................
..................................
Kondi.. .
jakbym wiedział, ze dzisiaj spełniają sie marzenia wzgledem TS to tez bym zagral
:narka
będzie serek zaraz
Ale mnie praca wciągła. Dobrze, że na losowanie zdążyłam sprawy pozamykać.
Wszystkim przybyłych w czasie mojej nieobecności
Wszystkim przybyłych w czasie mojej nieobecności
lilka, chyba ty marzysz o weekendzie
http://www.youtube.com/watch?v=JvxG3zl_WhU
http://www.youtube.com/watch?v=JvxG3zl_WhU