Wpisy 1 372 997 – 1 373 096
3 lutego 2013 22:29 → 3 lutego 2013 23:13, 100 wpisów
miki ..nic nie mogę ..nie moge ..ja nie czekam cucucnia ..maxa chce
amour...skąd ta fotka w gr.? tzn. czyja?oczywiście jak mozesz powiedzieć
krzysio...co nie możesznie słuchaj maksamax to pies ogrodnika
i no wole ucieka ..powoo
zobaczcie jaka mam fajna..kuleczke ajej..aa jak pumpen robi ii mrnial..ajajaj slodka kociczka..
amour...aaapoważnie przez cały czas myślałam, że to fotka typującegoale teraz juz wiem co i jak
lika..dobranoc ..ty juz nie wezmesz uszatek
uleexxa ..ty kuz przyjechałaś PL ..no po co chcesz formatujesz twoje kompy DE i
miki ..i dobranoc
uleexxa ..ty kuz przyjechałaś PL ..no po co chcesz formatujesz twoje kompy DE i
miki ..i dobranoc
michellex, ona jest tak na maxa do mojej kumpeli, że jak bym wstawił jej zdjęcie zrobione tak sami, to byś różnicy nie poznała hehe
Misielu..nioo supcio aj mowie Tobie jak lazi po mnie ii pompuje lapulechnami..ajej..ii jeszcze robi mrr brr..gada do mnie..polize mi raczke ajej jaka slodka..
amour...ja nawet tej aktorki nie kojarzyłamwpisalam w googleładna
nio..ona jest supcio..wlasnie mowi do mnie..brrr mrnial..ah jej..rozwesela mi zycie..mala diabliczka..
michellex, bo prawdziwe piękno jest zawsze ukryte i najpiękniejsze kobiety nigdy nie próbują się pchać jako pierwsze, bo znają swoją wartość, a prawdziwy mężczyzna musi je dostrzec
ulexxa...przesłodkite nasze domowe zwierzaki są do schrupania wiem,wiem
amour...tylko większośc facetów woli powierzchowne, sztuczne piękno
michellex, tak, bo nie chce im się szukać, ogarnąc kobety jako całość, jako kogoś wyjątkowego, tylko szukają wiesz po co....
Michelus..poszukam jeszcze jakas fotencje..jak znajde too wrzuce..Jestes przemila Osoba..
amour...wiem, wiemwygląd to nie wszystko, ale coś jednak musi ciągnąć do siebiemusi byc ta tzw. chemia
Gerdi....bic brawa jest komu..hmm a Ty odrazu z grubawej rury..uderzyles..
michellex oczywiście, że musi, ale, chodzi mi o to, że są kobiety jak diamenty, tak cenne na tym świecie, ale to nie są te które chcą być wszędzie pierwsze, to są te które na prawdę chcą być docenione przez wartościowego człowieka
Ulexxa.
Miałam na myśli,że nie ma wygranych typu 8/10 7/10.
A w ogóle to nie przestawiałam nicku.
Ten jest tylko do typowania.
Miałam na myśli,że nie ma wygranych typu 8/10 7/10.
A w ogóle to nie przestawiałam nicku.
Ten jest tylko do typowania.
uleexxaa ..skąd masz tyle foto chyba nie twoja zwierzeta ..chyba szukałaś w necie i wkleiłaś w profilu i znikówa
amour...ale Ci powiem, że masz naprawde wspaniałe podejście do kobiet
Amorku..czytam Twoje wpisy ii hmm..
chyba malao jest takiego typu mezczyzn jak Ty..
romantyzm..uczucie..ojj rzadko spotkac mozna..ajej..
za to wielkie ccaluchy..
chyba malao jest takiego typu mezczyzn jak Ty..
romantyzm..uczucie..ojj rzadko spotkac mozna..ajej..
za to wielkie ccaluchy..
michellex no nie każdej, ale wiesz, musi być też uczucie, sam wygląd nie jest najważniejszy chociaż ważny nawet bardzo, ale jak jest jeszcze uczucie i ta świadomość, że z tym człowiekiem jest mi dobrze, to jest to właśnie
amour...oczywiścieprzecież tylko patrzeć na siebie nikt w kóło nie bedzietrzeba sie przede wszystkim przyjaźnić, szanowac i kochaća ze znalezieniem tej drugiej połówki różnie bywa
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 110 000 zł
michellex, jasne, czasami nie można znaleźć, ale bardziej martwi mnie fakt, że coraz mniej ludzi opiera miłość na uczuciu tylko bardziej na ...... i na prezentach i innych rzeczach
ulexxa taki do kobiet wyniosłem z domu zresztą widzę obecnie kontakty mężćzyzn z kobietami i to traktowanie siebie na wzajem jak powietrze, jak nie ten to inny, to nie o to chodzi
amour...takie czasywiem, wiem, większość kalkulujenie wiem, nie umiałabym być z kims jakby nie było tego czegośa osoba która leci na ito swiadczy o niej
ulexxa jestes pewna ,ze tak zdania buduje mezczyzna ??
michellex bo jesteś prawdziwą kobietą traktującą siebie normalnie i z szacunkiem
uleexxaa..jaki obydwa czyli takie same mój imiona nicki
Valencia Barcelona 1 - 1
Anderlecht St. Liege 2 - 2
Beira Mar Braga 3 - 3
i tra la la
Beira Mar Braga 3 - 3
i tra la la
Valencia Barcelona 1 - 1
Beira Mar Braga 3 - 3
no i razem do kiesy 727 zł
Beira Mar Braga 3 - 3
no i razem do kiesy 727 zł
uleexxaa.. a no wczoraj
teraz ..muszę ucieka i oblicze MM ..cucucnia baw się amourem
ale mp to żartya co w to wiedzą Ci co maja wiedzieć, to wiedzą
ulexxa... tak tak wczoraj ..mówie ..ty wiesz w głowie jestem łobuzakiem.. i no dobra zamykam oczy..