Wpisy 1 372 697 – 1 372 796
3 lutego 2013 21:41 → 3 lutego 2013 22:02, 100 wpisów
no karwa dzisiaj jakaś ***a Chińska chciała mi się na pocztę w***ić
halapek..nie zapomniałam o Tobie tylko miałeś być w następnym wpisie bo miejsca zabrakło
amour...dzisiaj jak weszłam w pocztę to dostałam wiadomość że ktoś chciał wejść w moją pocztę i czy to ja byłam(było takie zapytanie ) i czy zmieniłam hasło.Podane było IP tego kogoś i że lokalizacja jest z NINGDE,Fujian,China
hehehehe, lila, to byś miała, ale co ty zrobiłaś tym chińczykom, że chcieli Ci się wkraść na pocztę hehe
Xelom..i bardzo dobrze że,losowanie będzie wcześniej,bo ile karwa można na nie czekać
lila, jest dobrze, rozmawiamy, czasami ktoś komuś w ryj da, jak to na imprezie hehe
w pamięci? a może stąd?
http://www.e-gory.pl/index.php/Panoramy/Czarnohora-Ukraina/
http://www.e-gory.pl/index.php/Panoramy/Czarnohora-Ukraina/
lila, chiny to chiny, oni wszędzie się pchają, to i na twoją pocztę chcieli wleźć hehe
xelom....a uj wie.Dobrze że mnie zaraz poinformowali Chyba się karwa musze tam przelecieć i porządek z nimi zrobić
lila, nie wiem, to wcale nie musiał być chińczyk, mógł być nawet polak, ale miał anonimowe IP, albo jakiś haker skądś, miał anonimowe proxy albo zmienił IP na adres chiński
amour..pacz co za świnie pieprzone,do lilci się karwa na poczte im zachciało,mendy
Lila, ale nie otwierałaś żadnych załączników i potwiedzałaś temu komuś hasła prawda?
andromeda..nie,bo na googlu miałąm zaraz na czerwono że oni tam zablokowali go
lila, mogli mieć skądś twój adres poczty, niektórzy sprzedają dane np adresy etc, więc to nie chodzi o to, że ktoś chciał koniecznie twój bo to twój, ale bo akurat miał też taki adres, może ktoś kto miał niezabezpieczoną pocztę wejdzie i nic nie znajdzie hehe
amour
są sposoby żeby zmieniać ip, czytałem, ostatnio w wyborczej tzw
czarny internet
są sposoby żeby zmieniać ip, czytałem, ostatnio w wyborczej tzw
czarny internet
Lila ok, bo czasem to haker mógł tak napisać żeby wejść w Twój komputer i zainstalować się aby podglądać co robisz na kompie
lila, ale kto prosił? bo czasami to oni proszą, jako portal na którym masz pocztę hehe
amour..czekaj karwa jak wezmę jakiegoś nahaja,jak ich będęgonić to karwa na zakrętach nie będa wyrabiać
Monet ..to emeryt w pami,ęci ma jak wbic strone w google czy jak to na takie wycieczki zapierdala ..teraz rozumiem
Lila
jak odpowiesz, to przyślą ci propozycję, że wygrałaś 300 000 $
i że Ci prześlą
ale masz im podać numer konta
jak odpowiesz, to przyślą ci propozycję, że wygrałaś 300 000 $
i że Ci prześlą
ale masz im podać numer konta
andrula..no jeszcze tego brakujenawet spamów andrula nie otwieram a maile niewiadomego pochodzenia zaraz wywalam
emeryt..nie zdążył nic przysłać bo został przez gmaila zablokowany,pisze 100 raza takich że coś wygrałam nigdy nie czytam tylko usuwam od razu
lila, no ok zbanowali ten IP, ale ile osób mieszka w chinach? hehe
Lila
ja teraz dostaję od dziewczyn z Sudanu
że ich ojciec zabity
że mają ileś tam milionów dolarów
ale nie moga skorzystać
ale przelać mogą na konto za granicą
i proponują 10-15 % od sumy przelanej na moje konto
jak chcesz mogę tu zamieścić cały tekst w oryginale
ja teraz dostaję od dziewczyn z Sudanu
że ich ojciec zabity
że mają ileś tam milionów dolarów