Wpisy 1 372 031 – 1 372 130
3 lutego 2013 14:31 → 3 lutego 2013 17:05, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 100 000 zł
majwoj
a może chcesz jeszcze o tym pogadać ?
..........................................
o co tu #cenzura# czasem chodzi ? ?? ???
a może chcesz jeszcze o tym pogadać ?
..........................................
o co tu #cenzura# czasem chodzi ? ?? ???
3maj 2wója ..czemu nie intesujesz z chata
robala...fotosik .ja pomyślałem ze ty boi się real
Witam!!
Kochani ostatnio specjalnie się nie udzielam, a to dlatego że choruje,a ponadto jest wielu przeciwników mojej teori,więc nie chce zakłucać panującego tu porzadku oraz zasad.
Po niedzieli podam kolejne typy- prosto z nieba.
Kochani ostatnio specjalnie się nie udzielam, a to dlatego że choruje,a ponadto jest wielu przeciwników mojej teori,więc nie chce zakłucać panującego tu porzadku oraz zasad.
Po niedzieli podam kolejne typy- prosto z nieba.
witajcie wszyscy
Fortunato widziałem Twój wpis z cyferkami wczoraj - możesz podpowiedzieć jak je "czytać"?
Fortunato widziałem Twój wpis z cyferkami wczoraj - możesz podpowiedzieć jak je "czytać"?
Witaski wszystkim
fortunata55 jak przewidujesz Rok 2013 w grach liczbowych pod względem Raków jesli mozna wiedzieć
fortunata55 jak przewidujesz Rok 2013 w grach liczbowych pod względem Raków jesli mozna wiedzieć
Ania Rok mi sie zaczoł już 01.01. ponad 100 zeta wygranej wpadlo a potem i do tej pory klapa
korn748 a tak serio to na ten tydzien, to przymaj jęzor za żebami, komu język posłuszny ten często milczy
ja mało mówny jestem to mi pasuje. Od wtroku na urlop. tak ze luzik Miłego popołudnia
jak mawiał pewnien nauczyciel ruskiego : to jest cnota nad cnotezą ..trzymać język za protezą
halapek nic jeszcze ..cały czas mysle i ciązko..bo nie było trzech końcówek .. 0,1,3 i chyba nie zagram
ja i tak wieczorem nie gram ale może na mp w typowaniach by coś trafił
słyszałam tylko, ale tak powinno być codziennie na tylu grających na cała Polskę
hej Aniu
Jak tam loswowanie podobno dobrze ci poszło jak tam opstawiasz na 22
Jak tam loswowanie podobno dobrze ci poszło jak tam opstawiasz na 22
.
.siema cześć wszystkim
.siema cześć wszystkim
.
.na wieczór
dajmy sobie spokój
.na wieczór
dajmy sobie spokój
.
.cześć drapek
.cześć drapek
.
.cześć halapek
.cześć halapek
jolka w niedziele nie przyjmuje interesantów, generalnie dziś same straty mam
.
.pasko a dział z warzywami kiedy będzie ?
Koszyki dokup itp
.pasko a dział z warzywami kiedy będzie ?
Koszyki dokup itp
codziennie jolkę zdradzam - stały w uczuciach nie jestem, ale to u niej najczęściej trafiam wygrane papierowe w drapkach
.
.
.drapek hehe
.
.drapek hehe