Wpisy 1 371 731 – 1 371 830
3 lutego 2013 13:25 → 3 lutego 2013 13:47, 100 wpisów
Fajnie Lila ale trojaczki się dobrze chowają.na razie spadam.Lila Jak pojawi się tu mag..,Gała,Andromeda to proszę pozdrów.Tym razem mój mundurek czeka na mnie i w drogę!
lilcia w piątek była na konsultacji lekarskiej i teraz ma wizytę do onkologa
mala..moja teściowa też jutro do szpitala.Jakiś krwotok z nosa ma nie do opanowania i jutro musze ją zawieść
mala..no nie wiadomo.Była u lekarza,coś jej tam wypalał ,wróciła do domu i znowu chlusnęło aż buziom poleciało.Ech szokMam nadzieję że,to nic poważnego,mają robić badania,prześwietlenie i się okaże co tam ma
lilcia a wiesz, że mojej niedoszłej teściowej robili coś podobnego z tym wypalaniem, miała coś z ciśnieniem i nagłe ataki krwotoczne z nosa
amour..poczekaj,jak idziesz na dłuższy spacer t weź mojego lamora tez
mala...moja też ma coś z cisnieniem ale jak o cokolwiek pytam to nic nie chce powiedzieć ,myśli że ma cholera 30 lat
HARTGE później wejdę to pogadamy jak będziesz, wymienimy się muzą
mala...no myslą że,wszystkie rozumy pozjadali bo przezyli te kilkadziesiąt lat i wszystko wiedzą lepiej
mala...mam nadzieję.Ile teściowa Twoja leżała w szpitalu na te krwotoki?
lilcia moja leżała krótko po 2 - 3 dni, ale co parę dni wracała z powrotem do szpitala
Sylwia spójrz Damianowi prosto w oczy bo w tych oczach błysk proroczy
no szybko jem, bo mało jem, a dla jasnosci powiem( bo co niktorzy pewnie tak sobie pomysla, czyt. Miki) ze nie we wszystkim taki szybki jestem
lilcia tak w końcu zastopowali, leki + setony w nos co jakiś czas pakowali no i kazali nie denerwować się bo to podobno było ze stresu
tommuś...a kto niby jest taki szybki cona zartach się nie znamy
tommuś...pewnie,nie ma się co za bardzo stresować bo wrzodów na żołądku się można nabawić