Wpisy 1 371 670 – 1 371 769
3 lutego 2013 13:09 → 3 lutego 2013 13:31, 100 wpisów
tomuś....wiem ale bez lodu.Chyba że,wsadziłeś go jakoś do zamrażalnika
giorgio...Jak to ciekawe kto jest szczęśliwym ojcem? Mój mąż.Nie znasz gonie przesiaduje na MP
lili.....a ja wczoraj pomyślałem że ten dennis to twój mąż i cie zagarnął do spania
halapek..no karwa jeszcze by tego brakowałoMój mąż ty kiedyś bywał ale jak taka jedna 77 tu zaczęła dymić to powiedział że,to nie na jego nerwy bo by ją...... i już nie wchodzi,zreszta ma mało czasu na pierdołki
Lila a jak mam znać jak nigdy jak piliśmy nie mówiłaś ,ze twój mąż na MP,jaki nik?
halapek..taka co wiecznie dymu szukała i miała już 1000 banów i ma 200.000 ników
tomus...no karwa za późno,ja siadam do kompa o 12.30 góra o 13 to się nie dziw że,za późno
tommuś...nie, nie tylko takdostane ślepakiem po oczach i kto mi to zdejmie
halapek>> lepiej 77 się nie interesuj. Bo jak wzajemność nastąpi to możesz żałować.
giorgio nie dzieciątko tylko dzieciątka i nie wiemy bo nie chcemy.
Monet..no jak z tamtej strony zbytnie zainetresowanie nastapi to można popaść w depresję
Fajnie Lila ale trojaczki się dobrze chowają.na razie spadam.Lila Jak pojawi się tu mag..,Gała,Andromeda to proszę pozdrów.Tym razem mój mundurek czeka na mnie i w drogę!
lilcia w piątek była na konsultacji lekarskiej i teraz ma wizytę do onkologa
mala..moja teściowa też jutro do szpitala.Jakiś krwotok z nosa ma nie do opanowania i jutro musze ją zawieść