Wpisy 1 369 570 – 1 369 669
2 lutego 2013 13:05 → 2 lutego 2013 13:25, 100 wpisów
Ulexxa.. .
--------------------------
--------------------------
Lila.. .
-------------------------
-------------------------
Lila.. .
-----------------------
-----------------------
lila, nie wiem... pewnie chory, bo nie wyglada na starego (profil ulexxy)
Lila.. .
Od poniedziałku biorę się ostro za typowanie.. .
----------------------------
Od poniedziałku biorę się ostro za typowanie.. .
----------------------------
helouu tez tu jestem ponownie
byłem w pivnicy
byłem w pivnicy
unhappy...najlepiej zresztą wolę nie wiedzieć bo mi zwierząt bardziej szkoda jak niektórych ludzi
Lilus..skonczyl 13 lat tak jak Florka..oj mowie ci..juz sasiadka gdy byla z kotami to dzwonila mi do de.ze dziiewniwe sie zachowuje..ii zobaczylam po powrocie..nic nie je..pije tylko wode z kranu co kapie..sika wszedzie..leci mu woda z noska..iirzuca GO na boki..aa do mie mowi jak podcjodze mam mam..ojej ..aa ja nie wiem jak pomoc......
kondi
dostalem wczoraj
dostalem wczoraj
za podłudzanie ksingsa
wasyl....widziałam.Bo ksings to dopiero problem jest na tej stronie i te różne osoby które pisza pod jego nikiem
wasyl, bo moglibyscie sobie obaj dac spokoj takie spory do niczego nie prowadza
ja tez nie ale czepial sie
ale ja lubie
lili wczoraj poszlas to czepiał sie ullexxy chyba
a on kazdego sie czepia
zgoda buduje
niezgoda rujnuje, więc uważaj wasyl, czy czasem wungliel zbyt szybko nie znika z piwnicy proporcjonalnie do sporów
niezgoda rujnuje, więc uważaj wasyl, czy czasem wungliel zbyt szybko nie znika z piwnicy proporcjonalnie do sporów
lili....na przeszczep mózgu
na piecu 46
unhappy ja juz nawet nie czytam jego wpisow
pelen olew
pelen olew
ostatnio Pan ksings napisał, że nie ma szacunku do żadnej kobiety - pisząc takie słowa powinien troszeczkę zastanowić się nad sensem tych słów...
kondi,,,,super jedzenie
U mnie grochowa>>>pulpety w sosie grzybowym>>>>surówka mieszana
U mnie grochowa>>>pulpety w sosie grzybowym>>>>surówka mieszana
mala..on nie ma szacunku sam do siebie,do mózgu ma daleko więc nie wymagaj od niego zbyt wiele
tylko....uczepił sie lilki i tej zbiorki na wózeh
a uj go to obchodzi
a uj go to obchodzi
Lilus zerknij teraz w moj profi..tam sa obydwa jak byl jeszcze zdrowy...
ulexxa fajne dupeczki z tych miau
mala, no powinien... choc nie chce w to wnikac, bo takich sporow nie rozstrzygnie sie na podstawie przekazow... a mnie przy tym nie bylo
lili,,,,,,
ulexxa....widziałam.Skąd Ci przyszło do głowy że musisz go uśpić? Jest może chory,lekarz mu zapoda jakieś leki i będzie wszystko w porządku
u mnie po dzisiejszej pobudce o 6 rano, mam chwilowo dosyć. Mała najpierw wyskoczyła z bólem brzucha, wiec pomyślałem, że moze siku trzyma a tu biegunka. Jeszcze dobrze do łóżka nie doszła, a już zaczęła wymiotować....
teraz tylko biega do kibelka
teraz tylko biega do kibelka
ale tez dostał i mało banem sie nie sk aczyło
Kobietą jest również jego matka, która go urodziła, podjęła ten trud, wychowała go a On takie rzeczy wypisuje
kondi bo nie lubię jak ktoś jest zbyt do przodu, a jednak tyłu mu brakuje...
poprostu nie ma co zwracac uwagi na niego pełen olew i nie pisac z nim
i żółwik mu na droge
i żółwik mu na droge