Wpisy 1 369 370 – 1 369 469
2 lutego 2013 11:56 → 2 lutego 2013 12:31, 100 wpisów
4zł w amorze, które pzre***łem w kenoa poza tym 1zł w szy10 jeszcze straciłem
.cześć halapek i drapek
ciul wie moźe organizm odmuwił jest człowiekiem nie robotem
ciul wie moźe organizm odmuwił jest człowiekiem nie robotem
odkąd to szy10 jest, z 15 drapek kupiłem i ani razu 10zł nie trafiłem
ale to dziwne bo ostatni taki przypadek miała w 2006 roku....może starość
.
Drapek juz zapodane
10 , 12 , 14
31 , 34
...
11,12,25,30,31
...
A ty ? Puszczasz mini ?
Drapek juz zapodane
10 , 12 , 14
31 , 34
...
11,12,25,30,31
...
A ty ? Puszczasz mini ?
franek ja już puścił taki 1,20,24,26,39 ale jeszcze jeden puszczę
.
.
.hehe
.
.hehe
.
.wiesz co drapek zastanawiam sie czy 30-ki nie będą trzy typu
31 , 34 , 36
.wiesz co drapek zastanawiam sie czy 30-ki nie będą trzy typu
31 , 34 , 36
.
.drapek okej
.drapek okej
to pula rosnie raczej wolno... od rana ludzie na zakupach, powinna rosnac szybciej
nie beda sprawdzac
automaty zdrapkowe maja stanac w zb... w dodatku bedzie ich tylko 300 na prawie 13000 zb
http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,124630,13332460,Lotto_ma_za_soba_rekordowy_rok__I_szykuje_nowosci_.html
automaty zdrapkowe maja stanac w zb... w dodatku bedzie ich tylko 300 na prawie 13000 zb
http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,124630,13332460,Lotto_ma_za_soba_rekordowy_rok__I_szykuje_nowosci_.html
.
.drapek
4 , 14 ?
.drapek
4 , 14 ?
to sie kolektorzy wkurza... bo sprzedazy w automacie raczej nie zalicza im do podstawy naliczania prowizji
drapek,emeryt,mała557,unhappy,
trisetum,mirnam61,franek,
halapek,majwoij23,krzysio744
kasika,
trisetum,mirnam61,franek,
halapek,majwoij23,krzysio744
kasika,
Emeryt jakie ostatnie sukcesy u buka? Ja tylko porażk. Nie moge nic ustrzelić.
cześć wasyl i reszta
.
.drapek 22,24,25 ?
.
.drapek 22,24,25 ?
cześć ulala
drapek 38 ? Hmm ?
drapek 38 ? Hmm ?
Ale dzis mokro...pada deszcz...a jak by było zimno to śnieg by nas zasypał
halapek
dmuchana lala do krzysia jeszcze nie dojechała, to i nie ma xxxx
dmuchana lala do krzysia jeszcze nie dojechała, to i nie ma xxxx
ciekawe, jakie jest biznesowe uzasadnienie dla wprowadzenia tych automatow, skoro maja stac w zb... przeciez na ewentualnych oszczednosciach na prowizji one sie nie zamortyzuja przez dziesieciolecia
to samo z tak szumnie zapowiadanym przemalowywaniem zb na szaro... pokazali prototyp w wa-wie i cicho sza... ale kase ktos za ten 'projekt' przytulil...
hmm... przypomina mi sie teza o drogich slomianych inwestycjach
hmm... przypomina mi sie teza o drogich slomianych inwestycjach
halapek:
Na konferencji podsumowującej rok 2012 przedstawiciele firmy podali także założenia na rok bieżący. - Pojawi się nowa gra typu "win for life" - jako rozwinięcie konceptu znanego dzisiaj ze zdrapek "Ekstra pensja", czyli produktu, dzięki któremu będzie można wygrać stałą miesięczną wygraną ("pensję", wypłacaną przez kilkadziesiąt lat - podaje Agnieszka Libor, rzecznik prasowy Totalizatora Sportowego. Nowością będzie także możliwość kupienia zdrapek w jednym z 300 automatów, które zostaną ustawione w punktach Lotto. Zapowiedziane są też dalsze zmiany w sieci sprzedaży, która obecnie liczy ponad 13 tys. punktów.
Na konferencji podsumowującej rok 2012 przedstawiciele firmy podali także założenia na rok bieżący. - Pojawi się nowa gra typu "win for life" - jako rozwinięcie konceptu znanego dzisiaj ze zdrapek "Ekstra pensja", czyli produktu, dzięki któremu będzie można wygrać stałą miesięczną wygraną ("pensję", wypłacaną przez kilkadziesiąt lat - podaje Agnieszka Libor, rzecznik prasowy Totalizatora Sportowego. Nowością będzie także możliwość kupienia zdrapek w jednym z 300 automatów, które zostaną ustawione w punktach Lotto. Zapowiedziane są też dalsze zmiany w sieci sprzedaży, która obecnie liczy ponad 13 tys. punktów.
unhappy
u mnie żadej żb nie ma w tych koloroach, a w sąsiednich gorlicach są dwie, a w krośnie min. jedna
u mnie żadej żb nie ma w tych koloroach, a w sąsiednich gorlicach są dwie, a w krośnie min. jedna
unhappy.....aaaa myślałem że chodzi o automaty do pukonów...bo takie to mogli by wprowadzić
halapek, ich blokuje podstawowe ograniczenie: gra tylko dla pełnoletnich... a automaty wieku oceniac nie potrafia... ten sam problem beda musieli jakos rozwiazac przy sprzedazy przez internet