Wpisy 1 369 208 – 1 369 307
2 lutego 2013 08:56 → 2 lutego 2013 09:46, 100 wpisów
wiesiek
Dzień dobry.Miłego dnia.Wysokich wygranych.
e46
skalar
Wczoraj widzialem takie zdarzenie gosc mial wygrana 700zl a ta pani z punktu lotto nie miala takiej kasy zeby mu wyplacic i takie pytanie mi nasuwa jak nie ma wyplacic to co wtedy robic?
Islandorka
Trisetum
Wiesiek
Trisetum
Wiesiek
to ponadawać kupony a potem powiedzieć-im jo ni mom tyle kasy żegnam
Trisetum.
Nie tylko Ciebie TS wydymał.Mnie także wydudkał.
Nie tylko Ciebie TS wydymał.Mnie także wydudkał.
Wiesiek a kupujac kupon w jednym miejscu to wygrana uznaja wszedzie?
.
.cześć wszystkim
.
Wiesiek te juź puszczone a rozwarzam jeszcze patrze jak ty puszczasz i bolek tęź jego warto zapytać ostatnio 2 z 3 dobre podał mi
.cześć wszystkim
.
Wiesiek te juź puszczone a rozwarzam jeszcze patrze jak ty puszczasz i bolek tęź jego warto zapytać ostatnio 2 z 3 dobre podał mi
Unhappy.
skalar, kolektorka powinna sie umowic na konkretny termin (np. koniec dnia) i te kase przygotowac... w ostatecznosci powinna skierowac do innej zb
trisetum a nie bo to bylo wieksze miasto tam gdzie jest fokus i w tym miescie
ostatnio zaobserwowalem dziwne zjawisko w pewnej zb (typowej zb, nie punkcie ts-a w sklepie)... kobita mi sie krzywi, jesli ma mi _cokolwiek_ wyplacic
u mnie się nie krzywią pewnie dlatego że nigdy nie mam nic do wypłaty
.
.cześć wszystkim
.
Wiesiek hehe
ty a patrze i na te liczby w mini
4,6
9,11
12,14
16,17
34,36
.cześć wszystkim
.
Wiesiek hehe
ty a patrze i na te liczby w mini
4,6
9,11
12,14
16,17
34,36
halapek, jak widze, ze ona siedzi, mam ochote obrocic sie na piecie i wyjsc
a co zauwazylem ze w zdrapki amorka powyzej numr100 to pusto jest echolandia
pafty, ogolnie ja raczej unikam konfliktow... a z takimi kobietami w szczegolnosci
skalar, wczoraj w lotku mialem eee czyli 10 zl... znow go musialem wziac zamiast reszty
u mnie wygrane to wpadaly z przdzielu 10-65 i teraz takie wybieram
halapek, to jedna z 9 zb, ktore mam w okolicy, ale najblizsza typowa zb... po wyplaty postanowilem chodzic wlasnie tam, bo uznalem, ze tam z tym nie bedzie problemow... w sklepach wymieniam tylko wygrane do 20 zl...
wiesie77.....wczoraj dużo ludzi obstawiało 13 a oni jak zwykle przylecieli sobie w kulki
halapek
jakoś mnie to nie dziwi,ale zeby aż tak ostentacyjnie
mogli dać 19
jakoś mnie to nie dziwi,ale zeby aż tak ostentacyjnie
mogli dać 19
kulwa nie moge ożałować tej 7 w multi 6/7 trafione i wśród 3 70 dziesiątek było 72,73,74 moje 72 wyszło73 drapek ma racje te ciulęta zPO-rostko tusku uwalają główne wygrane
ciekawe co planują w poniedziałek z jokerem.......chyba trzeba puścić cht bo i tak oboka dadzą
ciekawi mnie, co to bedzie za gra, w ktorej bedzie mozna odbierac wygrane przez wiele lat... i dlaczego po prostu nie zmienia regulaminu lotto, tylko wprowadzaja dla niego konkurencje...
Czytalem ze kiedys wpadaly liczby z pewnego przedzialu a inne nie I ze po tak zwanych interwencjach wymienili kule
http://www.youtube.com/watch?v=WvKzyuL7ubQ&NR=1&feature=endscreen
trisetum, nie... ma wejsc nowa gra liczbowa... moim zdaniem konkurencja dla lotto...
200 sie rozejdzie 6000zł to już coś -poszaleje chyba dziś w lidlu
nierozumiem dlaczego te złodziejaszki nie dadzą w jokera samemu skreślić 4 pewnie za dużo ludzi by trafiało
przeciez wystarczy zmienic regulamin lotto i pozwolic na odbieranie wygranych w ratach (co i tak byloby glupota)...
widocznie ta gra bedzie bardziej niekorzystna pod wzgledem finansowym...
widocznie ta gra bedzie bardziej niekorzystna pod wzgledem finansowym...
wlasnie nie ma szczegolow tej gry poza stwierdzeniem, ze bedzie to gra 'win for life' czyli powielajaca schemat wyplaty ekstra pensji
ale tak blisko to jeszcze nie byłem wśród 3 liczb jedna wygrana niestety chyba z pół godziny odkrywałem po mału aż w końcu bach 73 nie 72 -rostkowski ty łysolu twoja zasługa
tak, tylko ze wyplata wygranej w calosci jest zawsze bardziej korzystna niz w ratach przez wiele lat