Wpisy 1 369 070 – 1 369 169
2 lutego 2013 00:32 → 2 lutego 2013 03:02, 100 wpisów
gonzaga: ponadto program MultiPairs 2011 jest w tej chwili darmowy. Pobierasz i sobie robisz różne statystyki. Przykłady użycia każdej analizy programu są w pliku pomocy. (przycisk HELP)
Tutaj na stronie masz też dział "Narzędzia"... jest tak np. Tester liczb, który fajne rzeczy liczy, ostatnio został rozszerzony o dodatkowe obliczenia.
ulexxa, najpierw możesz ściągnąć demo ze strony, np raz z nortona starczy na 30 dni i raz z ESET'a też starczy na 30 dni i masz 60 dni za free, sprawdzisz który Ci lepiej pasuje i wtedy kaufen
gonzaga: także równie dobrze mógłbyś się zapytać jak samemu tańczyć w domu ... albo jak się gotuje samemu ... pytanie zbyt ogólne.
halapek mieszalem w piecu bo 79 bylo
sprawdzilem pukony w 4 mam 3z+z maszyny
Poprostu notuję kolejne wyniki(dla każdego losowania oddzielniet tz.o 14 i 22 oraz łącznie!
pasko
gonzaga
lepiej kup od Pana Janusza Viltomierz.
spoko programik.
jeśli masz dobre oczka do mapek,i jeszcze "tam" widać parki,dla wytrawnych oczek,są trójki,opłaci Ci się.
lepiej kup od Pana Janusza Viltomierz.
spoko programik.
jeśli masz dobre oczka do mapek,i jeszcze "tam" widać parki,dla wytrawnych oczek,są trójki,opłaci Ci się.
gonzaga: no ale masz www.multipasko.pl/mapy.php
Możesz tam sobie też stworzyć taką mapę oddzielną na losowanie o 14 i 22:15. Wystarczy ustawić parametr "Krok" na 2 losowania.
Możesz tam sobie też stworzyć taką mapę oddzielną na losowanie o 14 i 22:15. Wystarczy ustawić parametr "Krok" na 2 losowania.
Panowie zycze Wam spokojnej nocki o pieknych snach..
Pasko..Amorku..Halapciu..Ksings..Wasylku..Gonzi..ii ojej Wszyscy ktorzy jeszcze nie spia a sa tutaj..
ps. moj komp juz wysiada..ajej
Pasko..Amorku..Halapciu..Ksings..Wasylku..Gonzi..ii ojej Wszyscy ktorzy jeszcze nie spia a sa tutaj..
ps. moj komp juz wysiada..ajej
gonzaga ..przecierz wszystkie wyniki i dużo innych rzeczy masz tu na stronie
ulleexxaa
gonzaga
ciekawe jest to,że bazując na mapie wyników KENO,na Cyprze KINO,miałem darmowy powrót do kraju!
ciekawe jest to,że bazując na mapie wyników KENO,na Cyprze KINO,miałem darmowy powrót do kraju!
piva bym sie napil
Pasko
to tylko "jednoręki bandyta"
dobry silnik ma ta gra.
jakieś 55% dla firmy,reszta dla graczy.
pocisnąłem systemem na bazie mapek KENO z Twojej stronki.
poszło.kilka losowań,i 640 euro na czysto w kieszeni
to tylko "jednoręki bandyta"
dobry silnik ma ta gra.
jakieś 55% dla firmy,reszta dla graczy.
pocisnąłem systemem na bazie mapek KENO z Twojej stronki.
poszło.kilka losowań,i 640 euro na czysto w kieszeni
Pasko
cyferki zawsze się powtarzają.Super gra.do pierwszej 40-tki,zawsze od 8-do 13 cyferek.niezłe zagęszczenie!
cyferki zawsze się powtarzają.Super gra.do pierwszej 40-tki,zawsze od 8-do 13 cyferek.niezłe zagęszczenie!
uciekam na mapki
Pasko
pisałem do ciebie,chyba w sprawie Viltomierza,kod miałem w domu,moje panienki mi go przesłały.szkoda tylko,że Viltomierz nie czyta innych baz wyników,z innych krajów.
pisałem do ciebie,chyba w sprawie Viltomierza,kod miałem w domu,moje panienki mi go przesłały.szkoda tylko,że Viltomierz nie czyta innych baz wyników,z innych krajów.
Pasko
poza tym,ciekawostka-mniej więcej,co 10,do 15 losowań,zawsze jest losowane 1,2,3.czasem jeszcze 4,5.
tylko wskoczyć!
poza tym,ciekawostka-mniej więcej,co 10,do 15 losowań,zawsze jest losowane 1,2,3.czasem jeszcze 4,5.
tylko wskoczyć!
uciekam
jeszcze muszę przerysować jakieś zamówionko(i tak ktos mi to poprawi,troszkę się jeszcze muszę dkształcić)
dobranoc
jeszcze muszę przerysować jakieś zamówionko(i tak ktos mi to poprawi,troszkę się jeszcze muszę dkształcić)
dobranoc
oki tez uciekam
A ja dopiero zamierzam zgłębiać tjniki mapek-zgodnie z dzisiejszymi sugestiami
Serio np.portret kobiety Witkacego,i obraz Modgillianiego(kopia)
A teraz wybac, pójde na spoczynek ( jeszcze nie wieczny )
Dobrej ,spokojnej nocy
Dobrej ,spokojnej nocy