Wpisy 1 369 008 – 1 369 107
2 lutego 2013 00:00 → 2 lutego 2013 01:01, 100 wpisów
gaja oby rano zobacze
ide tez kopac snieg i zdrapki szukac
ide tez kopac snieg i zdrapki szukac
extra pensje szukac
gajaaaaaaaa
ksings kłamiesz.. bo ten Twój ostatni link nigdy nie był podany na czacie. Sprawdzam ten wcześniejszy...
ksings..nigdy przenigdy do Ciebie nic nie mialam..ale wez poczytaj Twoje wpisy..sa takie nieeleganckie..dlaczego tak robisz??
przeciez krzywdzisz w ten sposob wiele oj wiele Osob..
czy nie mozna spokojnie popisac i wrecz Kogos pocieszyc a nie..dolowac..
przeciez krzywdzisz w ten sposob wiele oj wiele Osob..
czy nie mozna spokojnie popisac i wrecz Kogos pocieszyc a nie..dolowac..
ksings: ten wcześniejszy również tylko Ty dzisiaj podałeś 3 razy, wcześniej nie był nigdy na czacie
halapek to niewiesz nic
ulexxa ludziom tego pokroju niestety daleko do mądrości dlatego lepiej omijać ich z daleka
sprawdziłem też wszystkie wpisy forum... link nigdy się nie pojawił ani jeden, ani drugi
Pasko
sprawdź jeszce raz
znajomym osobą dawałem link do Twojej stronki z tym linkiem
sprawdź jeszce raz
znajomym osobą dawałem link do Twojej stronki z tym linkiem
halapek...
extra pensie x2 wyrzucilem bo myslalem ze napisy maja byc x3
extra pensie x2 wyrzucilem bo myslalem ze napisy maja byc x3
jeśli podawałeś to nie wklejałeś go na czacie ... moja wyszukiwarka nie może się mylić. Przeszukała wszystkie wpisy i znalazła 3 Twoje wklejki z dziś, po za tym czysto
ksings..czegos nie rozumiem hmm..innych poprawiasz ze popelniaja bledy..a sam je robisz..osoba-nie..osobom-tak..
halapek znajde bo mniej wiencej wiem kaj szukac ...w krzakach z 5cioma pozostalymi
wasyl....tylko ciekawe czy po roztopach przetrfała...a kiedy to było???
przed duzymi opadami sniegu
napewno nie zgnije
ksings..tak masz racje ..Mpasko to jest miejsce spotkan wielu wspanialych Osob..ktore wnosza tu wiele ciekawych informacji..ii wlasnie dlatego tu jestem..
ja tez e faje
Jeśli chodzi o blokady na zawsze, to będą zakładane w wyjątkowych okolicznościach. Ksings masz u mnie też kilka plusów, więc jeśli dostaniesz bana za złe zachowanie, to będzie z pewnością tylko kilkudniowy
Tak, że poprawcie się, bo widzę, że lubicie chat ... a nie lubię wlepiać blokad takim osobom...
Tak, że poprawcie się, bo widzę, że lubicie chat ... a nie lubię wlepiać blokad takim osobom...
Panie Januszu.
teraz poważnie.
chciałbym Viltomierz do Cypryjskiego "Kino"
ile mnie to będzie kosztowało?
teraz poważnie.
chciałbym Viltomierz do Cypryjskiego "Kino"
ile mnie to będzie kosztowało?
pasko zrób ale z czerwoną kartka
ikonke
ksings. Da rady. Jak dasz mi linka do ich bazy wyników, to Ci mogę nawet dorzucić aktualizację przez internet.
ksings: napisz mi na e-mail co i jak to zobaczę co da się zrobić.
Panie Januszu
za jakieś trzy "miechy"dostanę obywatelstwo.
będę udawał greka
wtedy prześlę link do bazy wyników.O.K?
za jakieś trzy "miechy"dostanę obywatelstwo.
będę udawał greka
wtedy prześlę link do bazy wyników.O.K?
Amorku..antywirus to wlasnie chyba tak zareagowal..ze przez niego wszystkie te klopoty..hmm nie wiem naprawde ale sasiadki syn tak powiedzial..ale juz jest wykasowany..byl to jakis..Shared Space..
ojej jak mi obraz cos zaczyna latac..
ojej jak mi obraz cos zaczyna latac..
ok. A jak tam dostać obywatelstwo? tam są chyba fajne podatki, czy to już się zmieniło?
ulexa moze karta graficzna siada ja tak miałem
miganie obrazu i zawieszanie sie typowy matrix
miganie obrazu i zawieszanie sie typowy matrix
Pasko
dalej fajnie.
ja tam mam alien kart(po polsku piszę),od 13 lat.
teraz byłem chwilę,i jeszczę muszę koniecznie raz w tym roku polecieć,i popracować chociaż ze dwa tygodnie.
dalej fajnie.
ja tam mam alien kart(po polsku piszę),od 13 lat.
teraz byłem chwilę,i jeszczę muszę koniecznie raz w tym roku polecieć,i popracować chociaż ze dwa tygodnie.
Wasylku..nie wiem co jest..ale jutro bedzie instalowany od nowa..jezeli to nie pomoze to wysle go poczta do Bremen gdyz ma jeszcze prawie rok gwarancji..kupilam go tam w saturnie..niestety ale tylko tam moge go reklamowac..
ulexxa, jak zainstalujesz nowy system to koniecznie kup antywirus dobry, Nortona albo ESET NOD wtedy nic Ci się nie stanie z kompem
ulexxa...nio daleko..ale jak na gwarancji to nie ma innej możliwości
własne statystyki można prowadzić na milion sposobów. Na kartce, w notatniku, w Excelu.
gonzaga: albo wchodzisz w Mapy zaawansowane i robisz swoje własne mapy i już www.multipasko.pl/mapy.php
Podatki?
super.
tutaj porażka.
powiem Wam ciekwwostkę
jeśli Wejdziecie do jakieś knajpy na Cyprze,zawsze można tam zobaczyć portrety stalina,che guevara,i lenina.
a stadiony dla młodzieży są wspaniałe,tak samo jak drogi.dużo betonu,bardzo dużo betonu,na koniec aswalt.
super.
tutaj porażka.
powiem Wam ciekwwostkę
jeśli Wejdziecie do jakieś knajpy na Cyprze,zawsze można tam zobaczyć portrety stalina,che guevara,i lenina.
a stadiony dla młodzieży są wspaniałe,tak samo jak drogi.dużo betonu,bardzo dużo betonu,na koniec aswalt.
gonzaga: ponadto program MultiPairs 2011 jest w tej chwili darmowy. Pobierasz i sobie robisz różne statystyki. Przykłady użycia każdej analizy programu są w pliku pomocy. (przycisk HELP)
Tutaj na stronie masz też dział "Narzędzia"... jest tak np. Tester liczb, który fajne rzeczy liczy, ostatnio został rozszerzony o dodatkowe obliczenia.
ulexxa, najpierw możesz ściągnąć demo ze strony, np raz z nortona starczy na 30 dni i raz z ESET'a też starczy na 30 dni i masz 60 dni za free, sprawdzisz który Ci lepiej pasuje i wtedy kaufen
gonzaga: także równie dobrze mógłbyś się zapytać jak samemu tańczyć w domu ... albo jak się gotuje samemu ... pytanie zbyt ogólne.
halapek mieszalem w piecu bo 79 bylo
sprawdzilem pukony w 4 mam 3z+z maszyny
Poprostu notuję kolejne wyniki(dla każdego losowania oddzielniet tz.o 14 i 22 oraz łącznie!
pasko
gonzaga
lepiej kup od Pana Janusza Viltomierz.
spoko programik.
jeśli masz dobre oczka do mapek,i jeszcze "tam" widać parki,dla wytrawnych oczek,są trójki,opłaci Ci się.
lepiej kup od Pana Janusza Viltomierz.
spoko programik.
jeśli masz dobre oczka do mapek,i jeszcze "tam" widać parki,dla wytrawnych oczek,są trójki,opłaci Ci się.
gonzaga: no ale masz www.multipasko.pl/mapy.php
Możesz tam sobie też stworzyć taką mapę oddzielną na losowanie o 14 i 22:15. Wystarczy ustawić parametr "Krok" na 2 losowania.
Możesz tam sobie też stworzyć taką mapę oddzielną na losowanie o 14 i 22:15. Wystarczy ustawić parametr "Krok" na 2 losowania.
Panowie zycze Wam spokojnej nocki o pieknych snach..
Pasko..Amorku..Halapciu..Ksings..Wasylku..Gonzi..ii ojej Wszyscy ktorzy jeszcze nie spia a sa tutaj..
ps. moj komp juz wysiada..ajej
Pasko..Amorku..Halapciu..Ksings..Wasylku..Gonzi..ii ojej Wszyscy ktorzy jeszcze nie spia a sa tutaj..
ps. moj komp juz wysiada..ajej
gonzaga ..przecierz wszystkie wyniki i dużo innych rzeczy masz tu na stronie
ulleexxaa
gonzaga
ciekawe jest to,że bazując na mapie wyników KENO,na Cyprze KINO,miałem darmowy powrót do kraju!
ciekawe jest to,że bazując na mapie wyników KENO,na Cyprze KINO,miałem darmowy powrót do kraju!
piva bym sie napil
Pasko
to tylko "jednoręki bandyta"
dobry silnik ma ta gra.
jakieś 55% dla firmy,reszta dla graczy.
pocisnąłem systemem na bazie mapek KENO z Twojej stronki.
poszło.kilka losowań,i 640 euro na czysto w kieszeni
to tylko "jednoręki bandyta"
dobry silnik ma ta gra.
jakieś 55% dla firmy,reszta dla graczy.
pocisnąłem systemem na bazie mapek KENO z Twojej stronki.
poszło.kilka losowań,i 640 euro na czysto w kieszeni
Pasko
cyferki zawsze się powtarzają.Super gra.do pierwszej 40-tki,zawsze od 8-do 13 cyferek.niezłe zagęszczenie!
cyferki zawsze się powtarzają.Super gra.do pierwszej 40-tki,zawsze od 8-do 13 cyferek.niezłe zagęszczenie!
uciekam na mapki
Pasko
pisałem do ciebie,chyba w sprawie Viltomierza,kod miałem w domu,moje panienki mi go przesłały.szkoda tylko,że Viltomierz nie czyta innych baz wyników,z innych krajów.
pisałem do ciebie,chyba w sprawie Viltomierza,kod miałem w domu,moje panienki mi go przesłały.szkoda tylko,że Viltomierz nie czyta innych baz wyników,z innych krajów.