Wpisy 1 368 266 – 1 368 365
1 lutego 2013 21:09 → 1 lutego 2013 21:35, 100 wpisów
no licznik dalej mam na 0 nastawiony ciekawe karwa kiedy wystartuje
Lila.
Chyba masz rację,bo w pewnym dniu od telefonów tak Mu drgało.że nie wiedział co robi.
Chyba masz rację,bo w pewnym dniu od telefonów tak Mu drgało.że nie wiedział co robi.
Pasko ...chciałem zapytać czy da rade zmienić jedną literkę w nicku bo połowa mnie bieże za kobitke i chciałem temu zaradzić
fiolka...wstawiaj i nie kombinuj tylko innąa nie tą na schodach bo i tak nie widać nic
halapka
już Ty nie przesadzaj nie końcówka nicka czyni facetem
już Ty nie przesadzaj nie końcówka nicka czyni facetem
Pasko - będę negocjował - pozwolisz ?
halapka - dwa pewne pewniaki -> trafione i
halapka - dwa pewne pewniaki -> trafione i
No niestety raczej nie ma takiej opcji... ale tu już wszyscy wiemy, że jesteś mężczyzną. W profilu jesteś Jarek ponadto
żartowałem - wiadomo, jak trudno trafić dwa ...
jeden - trafiony, ale - bez przesunięcia
jeden - trafiony, ale - bez przesunięcia
halapka
A nie możesz zacząć pisać jako halapek, a z tego pierworodnego zrobić śpiocha, albo dać żonie, czy komu tam zaprzyjaźnionemu, w rodzinie, >18 dać poużywać do typowań ?
A nie możesz zacząć pisać jako halapek, a z tego pierworodnego zrobić śpiocha, albo dać żonie, czy komu tam zaprzyjaźnionemu, w rodzinie, >18 dać poużywać do typowań ?
wiesiu...uparłeś się na to zdjęcie jak nie wiem co,albo jeszcze bardziej
wiesiu...jak do chopa jak to kobitaLepiej tak nie pisz bo nie wstawi w ogóle
halapka
Żartowałem, jak się zapewne domyślasz - kto, jak kto, ale akurat ja - doskonale to rozumiem
Żartowałem, jak się zapewne domyślasz - kto, jak kto, ale akurat ja - doskonale to rozumiem
halapka...myślałam że,po dziabągu mu taka ksywka do głowy przyszła
a czemu nie ? niedługo zaciąg do parlamentu europejskiego.
A co ni tam że cycki doprawią?
A obciąć przecież nie muszę.
czterdzieści koła na miesiąc>>
A co ni tam że cycki doprawią?
A obciąć przecież nie muszę.
czterdzieści koła na miesiąc>>