Wpisy 1 367 761 – 1 367 860
1 lutego 2013 15:24 → 1 lutego 2013 17:20, 100 wpisów
medea mówi tak
kondi mówi tak
ta ma 9 ten ma 2 i 56...
kondi mówi tak
ta ma 9 ten ma 2 i 56...
w koncu nic nie puściłam...
Robal_36 czekam az mi kiedys powiesz zdjecie juz czeka w profilu i napewno nie 3 i 4
panie robala ..masz pamietaj typuj tylko od 1/1 do konca pełnoo 10/10 ..tak jak ja i znikam..
ta pogoda też przytłacza...w lutym tak ciepło i chlapa, błocisko...masakra...
ila ..i no wczoraj mówiłem czemnoo pogoda aa fioła tak pytała ja bajek opowiada
medea jak będziesz miała pomysła to daj znac...
krzysztof, ustawa mowi wyraznie: minimum srednie, preferowane wyzsze... ja sobie nie wyobrazam, jak mozna zostac policjantem, ktory jednak musi pare ustaw i aktow wykonawczych znac i je _rozumiec_, bez zdania tak banalnej jak teraz matury chocby na 30%...
nie wiem, ile masz lat, ale jesli mature dopiero zdajesz, to wiedz, ze jej zdanie to male piwo... schody zaczynaja sie dopiero pozniej...
nie wiem, ile masz lat, ale jesli mature dopiero zdajesz, to wiedz, ze jej zdanie to male piwo... schody zaczynaja sie dopiero pozniej...
islandorka
A końcu oboje zaliczamy dno i wodorosty.
Zaraz sprawdzę i ci podrzucę liczby, które obstawię na wieczór
A końcu oboje zaliczamy dno i wodorosty.
Zaraz sprawdzę i ci podrzucę liczby, które obstawię na wieczór
krzysiuniuniu
nie gram na pewniaka, czy parkę, a teraz jeszcze nie mam chęci wysyłać 10/10 - za mały bonus jest - teraz idzie na 8/8, to po grzybka mam typować ? żeby mnie dyńka bolała, że nie posłane ?
nie gram na pewniaka, czy parkę, a teraz jeszcze nie mam chęci wysyłać 10/10 - za mały bonus jest - teraz idzie na 8/8, to po grzybka mam typować ? żeby mnie dyńka bolała, że nie posłane ?
unhappy..musić być silny człowiek i łysy stary i gruby policja drogówka przejmuje ..jak chudy mały policja ..bandyty kierowca pewnie nic nie boi się napady i znikam..
Witam Wszystkich
ciekawe dlaczego a k u r a t drogówka
cienizna dzisiaj 4/10, 3/5 ..i pare w plecy
a teraz muszę zniknąć
ciekawe dlaczego a k u r a t drogówka
cienizna dzisiaj 4/10, 3/5 ..i pare w plecy
a teraz muszę zniknąć
jocia
zapewne wynika t o z hmm, że tak powiem, pewnej fascynacji szybkiej jazdy samochodami
mala1438 kto to moze wiedziec ale jak juz chesz wyslac to dokresl jescze 2
albinlotto gdybym wiedziała to wysłałabym ze stawką x10 z plusem
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Totalizator-Sportowy-zarabia-miliony-na-kumulacjach,wid,15298705,wiadomosc.html
WitamWczoraj 600 zł do przodu,dzisiaj jeszcze nie wiem,dopiero z pracy powrót
jak tam po losowanku???ja jeszcze nie sprawdzałem bo sie boje że nic nie ma
halapka ja MM nawet juz sobie głowy nie zawracam,szkoda każdej złotówki,jokera mam 9
kurde postawiłem 13 ale widzę że najwięcej osób stawia na 13 to pewnie nie będzie
majwoj>>
"każda porażka szansą by by zrobić to jeszcze raz ale tym razem lepiej"
"każda porażka szansą by by zrobić to jeszcze raz ale tym razem lepiej"
halapka ..najwiecej osób stawia 13 ..niee prawdaaa
w zeszłym tygodniu 12,5 zł strat w tym już 7 ale moze byc 12 bo jeszcze mam 2 zakłady na jokera
halapa...no zobacz www
---
http://www.multipasko.pl/typowania/multi-lotek/
----
---
http://www.multipasko.pl/typowania/multi-lotek/
----
ja jokera mam tylko jeden zaklad... moja 2 i z maszyny 16,19,23,32
halapa ..aaa nie mówiłeś które lotoo chciałeś
halapka...jestem stroche stary i slepy jestem ..nie czytałem wyzej
halapka jesteś młodszy ..ja +1 = i znikam...ja mówie powazny
halapka...lepiej sam szukaj w goglach lala xxx ..ja tu nic nie mogę wkleje wwww ..pasko mnie chce wyrzuci i koniec
3maj 2wója...
i dobra uciekam..
i dobra uciekam..