Wpisy 1 367 684 – 1 367 783
1 lutego 2013 14:34 → 1 lutego 2013 15:53, 100 wpisów
lila ty aga ...podpisa które pierwszy właściciel pojazdy i klenta podisać pojazdu dokumenty ..i na koncu płata kasa ..eeeee ja tam na komis nie kupie ..tylko u w domu gośc i znikam..
drapek ile ty zrapki wygrywasz??
jakoś nigdy nie przyglądałem się bliżej tej liczbie drapek, ale ogólnie te 3 dni powinny należeć do powtórek
ale ja stawiałbym na 42,43,44 i nimi gram przemiennie przez 5 losowań
przemek
różnie, od 1zł-często do 1000zł- jeden raz mi się tyle drapło
różnie, od 1zł-często do 1000zł- jeden raz mi się tyle drapło
fajnie masz a ja kupuje i nic nie mam
dzis ile wygrałem drapek
drapek ..skoro 100.000 zakładów ..skąd kasa płaci kolekury jesteś bogaty graj sami zniukam..
ostatnio wygralem 10zł
unhappy po 17tej jak nie zapomnę sprawdzę pulę, ale część osób bierze dziś pensję/renty także będzie 5,1
drapek ..słabo jestem i no mówiłem nie siada 11,28,75 ..i no nie ma juz
przemek ja dziś 20zł w krzyżówce drapłem, ale 7,5 w mm przegrałem
drapek, no niby koniec miesiaca, fakt... ja bardziej ekstrapoluje wyniki z ostatnich tygodni
ahaa a skad jestes ze tyle wygrywasz?
jesli byly 3 mln, to znaczy, ze sprzedali jakies 700 tys. zakladow... zeby bylo 5,1 mln, wieczorem i jutro musza sprzedac jeszcze rowno 4 mln
unhappy sprzedadzą, dziś po zamknięciu systemu będzie ok. 3,5 także jutro spoko 1,6-1,7 nazbierają
Jak to w pracy przerwy się nie udało ustalić na czas losowania
Witam wszystkich przybyłych w czasie mojej nieobecności
Witam wszystkich przybyłych w czasie mojej nieobecności
jak mnie złamie, to jeszcze dzisiaj puszcze 18,22,32,51,56,60 i to bedzie na tyle w tym tyg
teraz kto mówił 13...ja wezme..
drapeekk ..aaaah no ..nie widziałem
milan
ja twoje 24 i74 powtarzam na wieczór w pukonie 6/6 i mykam
ja twoje 24 i74 powtarzam na wieczór w pukonie 6/6 i mykam
Czy maturę z matematyki można zdać na te 30 % strzelając a,b,c,d a wy jak radzicie ?
To jest 25% szans jak się na to patrzy
przy 4,7 mln zakladow teoretyczne prawdopodob. jednej szostki wynosi 0,24, czyli 24%
A wie ktoś z was czy trzeba mieć maturę żeby zostać policjantem ? Chodzi mi o drogówkę ?
oczywiscie, ze trzeba... wyksztalcenie minimum srednie... ale oficerem z takim wyksztalceniem raczej nie zostaniesz...
ale przyjąć przyjmą i w drogówce mogę być ?
krzysztof c wystarczy miec szkole srednia skonczona bez matury ale czasami moze wystarczyc szkola zawodowa
Ale przyjąć przyjmą i w drogówce mogę być ?
medea76
Robal_36 jak tam mini? ograles w koncu tego TS
krzysztof c nie tak latwo zostac policjantem
medea
islandorka30,5
medea pozwalam...
albinku
albinku
brakuje tu troche emotek z gg...
Robal_36
medea mówi tak
kondi mówi tak
ta ma 9 ten ma 2 i 56...
kondi mówi tak
ta ma 9 ten ma 2 i 56...
w koncu nic nie puściłam...
Robal_36 czekam az mi kiedys powiesz zdjecie juz czeka w profilu i napewno nie 3 i 4
panie robala ..masz pamietaj typuj tylko od 1/1 do konca pełnoo 10/10 ..tak jak ja i znikam..
ta pogoda też przytłacza...w lutym tak ciepło i chlapa, błocisko...masakra...
ila ..i no wczoraj mówiłem czemnoo pogoda aa fioła tak pytała ja bajek opowiada
medea jak będziesz miała pomysła to daj znac...
krzysztof, ustawa mowi wyraznie: minimum srednie, preferowane wyzsze... ja sobie nie wyobrazam, jak mozna zostac policjantem, ktory jednak musi pare ustaw i aktow wykonawczych znac i je _rozumiec_, bez zdania tak banalnej jak teraz matury chocby na 30%...
nie wiem, ile masz lat, ale jesli mature dopiero zdajesz, to wiedz, ze jej zdanie to male piwo... schody zaczynaja sie dopiero pozniej...
nie wiem, ile masz lat, ale jesli mature dopiero zdajesz, to wiedz, ze jej zdanie to male piwo... schody zaczynaja sie dopiero pozniej...
islandorka
A końcu oboje zaliczamy dno i wodorosty.
Zaraz sprawdzę i ci podrzucę liczby, które obstawię na wieczór
A końcu oboje zaliczamy dno i wodorosty.
Zaraz sprawdzę i ci podrzucę liczby, które obstawię na wieczór
krzysiuniuniu
nie gram na pewniaka, czy parkę, a teraz jeszcze nie mam chęci wysyłać 10/10 - za mały bonus jest - teraz idzie na 8/8, to po grzybka mam typować ? żeby mnie dyńka bolała, że nie posłane ?
nie gram na pewniaka, czy parkę, a teraz jeszcze nie mam chęci wysyłać 10/10 - za mały bonus jest - teraz idzie na 8/8, to po grzybka mam typować ? żeby mnie dyńka bolała, że nie posłane ?
unhappy..musić być silny człowiek i łysy stary i gruby policja drogówka przejmuje ..jak chudy mały policja ..bandyty kierowca pewnie nic nie boi się napady i znikam..
Witam Wszystkich
ciekawe dlaczego a k u r a t drogówka
cienizna dzisiaj 4/10, 3/5 ..i pare w plecy
a teraz muszę zniknąć
ciekawe dlaczego a k u r a t drogówka
cienizna dzisiaj 4/10, 3/5 ..i pare w plecy
a teraz muszę zniknąć
jocia
zapewne wynika t o z hmm, że tak powiem, pewnej fascynacji szybkiej jazdy samochodami
mala1438 kto to moze wiedziec ale jak juz chesz wyslac to dokresl jescze 2