Wpisy 1 367 161 – 1 367 260
1 lutego 2013 10:58 → 1 lutego 2013 12:27, 100 wpisów
Ulala.. .
--------------------------
--------------------------
W zdrapce pączek różne nadzienia czyli wydrapane g... wielkie zresztą
gg36..sam masz gapić www ...ja nie nie umiem powiedzieć
----------
http://old.rapidimg.org/images/HaIC.jpg
----
----------
http://old.rapidimg.org/images/HaIC.jpg
----
1,11,28,36,61,75 taki drapany pukonik wyślę
krzysio patrz całe 3/3 ci ukradłem
krzysio patrz całe 3/3 ci ukradłem
ula trzymaj, trzymaj, bo więcej jak 20zł w mm w tym roku nie miałem
gg36..ja tak mówię lipa wszystko 75,11,28 ty jak chcesz wyśl i biegiem
ula co gotujesz?
ja tu reklamę przed chwilą widziałem kurczaki po 4.99kg w lidlu
ja tu reklamę przed chwilą widziałem kurczaki po 4.99kg w lidlu
dzisiaj swędzi mnie aż do kości 11,19,24,kto chętny niech kradnie
ja już ukradłem, jak ukradnę jeszcze od Ciebie to recydywa będzie
Wczoraj trafiłem najwięcej wżyciu w Lotto mój nieoficjalny rekord bo nie zagrałem realnie to dlatego 4/12 a w Mini 3/12 . Może w koń wygram grubą kasę co ? Ale teraz tylko w Mini będę grał a na 7 liczb ile by mnie kosztowało ?
Ja cały styczeń wrzucałem do świniaka po 5zeta to dzisiaj się puszczę i zobaczę co to swędzenie da.
W.N
no ciekawe ... bo ja obstawiam że wejdą z Twoich na NIE 9,5,22,28,32,35,48
jeśli nie na 14 to napewno na 22
zobaczymy i powodzenia
no ciekawe ... bo ja obstawiam że wejdą z Twoich na NIE 9,5,22,28,32,35,48
jeśli nie na 14 to napewno na 22
zobaczymy i powodzenia
drapek odkąd w kal adwentowym miałem 3 x po 50zeta tak od tamtej pory pustaki,cement,beton itd
ja kalendarza nie brałem, ale w sasiednim mieście-krośnie wiesz co było- aczkolwiek nr. 005 bym nie kupił
za kilka dni na forum zrobię ranking zdrapek - ale na szybko w mojej ocenie w najbliższym czasie powinny paśc gł. wygrane w krzyżówce po 3, może w starej exp; a chwilowy postój moim zdaniem w szy50, szafirach, lotku
r36
nabyłem chyba 2szt i 1x20zł i drugi pustak w pierwszym dniu i tylem drapał kalendarza
nabyłem chyba 2szt i 1x20zł i drugi pustak w pierwszym dniu i tylem drapał kalendarza
ric
a o ile pamiętam, na tego kalendarza wtedy też cię ręka swędziała
a o ile pamiętam, na tego kalendarza wtedy też cię ręka swędziała
taaa - głównych nie ma, a wciiiiskaaaaaaaają - zwłaszcza s.t.a.r.y.m p.i.e.r.d.z.i.o.c.h.o.m* bez dostępu do netu - "panie, a czy wszyscy wiedzą, że gra toczy się bez głównej stawki"
*w końcu nic dziwnego - zwracają się do młodzieży
drapek ..ja tak myśle wezme 35 .. aa 5
kurne mój profil na pewno nie siada
kurne mój profil na pewno nie siada
srebro i złoto to nowa propozycja do drapania- szybka ocena- szajs
Wygrał ktoś coś większego w Zdrapki?
1 367 190. Robal_36 2013-02-01 (11:24)
taaa - głównych nie ma, a wciiiiskaaaaaaaają - zwłaszcza s.t.a.r.y.m p.i.e.r.d.z.i.o.c.h.o.m* bez dostępu do netu - "panie, a czy wszyscy wiedzą, że gra toczy się bez głównej stawki"
to,albo tamto
to,albo tamto
Kasika.. .
Ryzykowne jest granie liczbami na NIE, ale..... .
--------------------------------------------------------------
Ryzykowne jest granie liczbami na NIE, ale..... .
--------------------------------------------------------------
A ja dziś w Szybkie 10 trafiłem 20 zł :-)
Hura.. . +5. .Jest słoneczko.. .
---------------------
---------------------
kondi
wczoraj nie miałam głowy do kombinowania a szkoda
Coś w tych liniach trójki majańskiej jest, bo całkiem sporo liczb z tych wyznaczanych przez nie wpadło wieczorem... niestety w lotto i mini czego przy typowaniu nie udało mi się wykorzystac
wczoraj nie miałam głowy do kombinowania a szkoda
Coś w tych liniach trójki majańskiej jest, bo całkiem sporo liczb z tych wyznaczanych przez nie wpadło wieczorem... niestety w lotto i mini czego przy typowaniu nie udało mi się wykorzystac
medea co może oznaczac moj sen sniła mi się kotka i że ją tak niefortunnie uderzyłam że się dusiła
kondi
A najlepsze, że jedyne środki na grę dzisiaj wygrałam z CH/T puszczonego na zasadzie jak to szczęśliwy dzień to powinno coś wpaść. No i było 3/5 w tym 66
A najlepsze, że jedyne środki na grę dzisiaj wygrałam z CH/T puszczonego na zasadzie jak to szczęśliwy dzień to powinno coś wpaść. No i było 3/5 w tym 66
No i mamy nowy miesiąc i zaczynamy odnowa zbiegac punkty .styczeń zakończyłem na 11 miejscu, mogło być lepiej.