Wpisy 1 366 161 – 1 366 260
31 stycznia 2013 21:18 → 31 stycznia 2013 21:43, 100 wpisów
lila, słyszałaś tą historię na imprezie, jak jarali i wiesz okna pozamykane i duszno, wszyscy zjarani i mówią, ej weźcie okno otwórzcie bo się udusimy, no to koleś zdjął buta i cyk trzasnął w szybę, szyba poszła wszyscy, o teraz kozak, świeże powietrze, rano się budzą a tutaj okna całe a but w witrynie w meblach i szyba poszła, ale tam hehe
fiolka..ten to ma problem. http://www.e-gify.pl/gify/erotyczne/erotyczne32.gif
Hartgie..nie exploer nie dziala..bialy ekran..kurna no..co robic?..mialam go caly czas wczesniej ii bylo ok. jak mi sasiad powiedzial i zaznstalowal"godzille" bo powiedzial ze lepsza to mam traz totalny syfilizm na kompie..szok..
co robic co roboc..? alej...
co robic co roboc..? alej...
ullexxaa...albo ty masz przyjdz do andromeda moze chce pomaga
jak nie chcesz ..ty mozesz małpucha.. i znikam..
jak nie chcesz ..ty mozesz małpucha.. i znikam..
Malpuchuchu Krzychuchuchu..iii jeszcze rururuchu..daje ci caluchuchu..
20 21,22
21,22,23
49,50 51
48,49,50
70 71,72
78,79,80
77,78,79
23,24,25
24,25,26
04,05,06
21,22,23
49,50 51
48,49,50
70 71,72
78,79,80
77,78,79
23,24,25
24,25,26
04,05,06
Dzisiaj w typowaniach trafiłem pewniaka(21),a w rankingach żadnego ozwierciedlenia(Pasko co jest?)
lila, różne mają techniki hehe, jedno jest pewne i w tych kręgach ewolucja nastepuje
lila..no normalanie wkładasz butelke do buta i obcasem uderzasz w ścianę i korek wyskakuje cały
fiolka wiem, że nie, tylko jak to mówi łacińskie przysłowie " I od wroga godzi się uczyć" hehe,
------
-----------------------------------
Dwie godziny temu ostrzegałem przed...wichurą. Ciekawe, czy to ktoś...przeczytał.. .
----------------------------------------
-----------------------------------
Dwie godziny temu ostrzegałem przed...wichurą. Ciekawe, czy to ktoś...przeczytał.. .
----------------------------------------
hmm..tak myslalam wlasnie..chociaz exp. mam calkowicie po niemiecku..wydaje mi sie lepsza niz..godzilla.. po polsku..ale chyba dlatego ze przyzwyczailam sie juz do jej dzialania..
ulexxa...a co Polski Ci się nie podoba?Po Polsku już czytać zapomniałas?
Fiolka.. .
-----------------------------
-----------------------------
poszliśmy na spacer
ONA wzięła w LOTTO jakieś zdrapki
ja pierwszy raz w życiu
wziąłem 2 szt - jakiś Amorek
nr 2952 wygrana 10 zł
nr 0655 wygrana 50 zł
ONA wzięła w LOTTO jakieś zdrapki
ja pierwszy raz w życiu
wziąłem 2 szt - jakiś Amorek
nr 2952 wygrana 10 zł
nr 0655 wygrana 50 zł
ulexxa ja osobiście używam google chrome a ty zostaw tą dla ciebie lepszą oby jedną
Lila.. .
--------------------------
--------------------------
lila... ona uleexaa tak tfuu po polsku programy nie chce ściąga
Halapka.. .
------------------------
------------------------
Amour..mam jeden antywirus..CClaner..niby nic nie ma..tak on pokazuje ale nie wiem czy jest poprawnie..boo tez chodzi jak chce..
Ccleaner to nie jest antywirus, to jest program sprawdzający czy wszystko ok z rejestrem etc.
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Lilusko..no wiesz co..kurna no..nasz ojczysty jezyk jest naj supcio..wiesz dokladniusko..ino zem sie przyzwycaila do tetychtam..