Wpisy 1 364 861 – 1 364 960
31 stycznia 2013 12:31 → 31 stycznia 2013 12:53, 100 wpisów
może jeszcze kiedyś zapuszczę, ale to chyba jak motor naprawie lub nowy kupie
fiolka...a księciunio chyba do tej Norwegii w tym roku nie pojedzie
kondi
U mnie też bo w pracy mam taką robótkę na wczoraj, że głowa mała Tak że głownie na podglądzie tylko jestem.
Od dzisiaj dobry klimat astrologiczny do gry. Ma potrwać do soboty. A położenie ksieżyca sprzyja Bliźniakom i Wodnikom czyli biorąc liczby z naszego źródła plus z mojego profilu dla tych znaków uzyskujemy : 20,35,48,28,31,37,8,15,22
U mnie też bo w pracy mam taką robótkę na wczoraj, że głowa mała Tak że głownie na podglądzie tylko jestem.
Od dzisiaj dobry klimat astrologiczny do gry. Ma potrwać do soboty. A położenie ksieżyca sprzyja Bliźniakom i Wodnikom czyli biorąc liczby z naszego źródła plus z mojego profilu dla tych znaków uzyskujemy : 20,35,48,28,31,37,8,15,22
lilka, mnie to wszystko pasuje, choć jak mierzyłem frak weselny i żonka mnie zobaczyła po wyjściu zza parawanu, to już wiedziałem, że sie nie rozmyśli, a jak tak , to sprzedawczyni nie dałaby mi daleko odjść
fiolka, jak nie przestanesz z tym księciuniem, to zacznę na cieie TOŁDI wołać
kondziu..nie wiem czy zdążysz skraść 40 andruliona jest szybka jak błyskawica
A ja dzisiaj nie gram w realu to w typowaniach może coś wskoczyć
wiesiek
dzieki kurcze czekam na następną i już nie mogę się doczekać
dzieki kurcze czekam na następną i już nie mogę się doczekać
A trzeba coś trafić w typowaniach żeby uratować pierwsza dziesiątkę
lilka, ale ja tak specjalnie te 40 chce ukraść, aby potem się targować
mirnam
tylko nie bież liczb oemła bo lila wytypowała wszystkie na nie
tylko nie bież liczb oemła bo lila wytypowała wszystkie na nie
kondi...no ale poważnie mówiłam że myślałam w pierwszej chwili że to pleban mój
kondziu...aaaaa targować,jak tak to musisz byc szybszy od andruśki.Wątpiężeby Ci sie udało
wiesiu...no dobra poszukam cosik ale później teraz mi się nie chce
kondi
rzuć okiem na linie poziome w kwadratach Jowisza, Marsa, Wenus i Księzyca z liczbami 20,35,48 oraz wczorajszym plustem czyli 31
rzuć okiem na linie poziome w kwadratach Jowisza, Marsa, Wenus i Księzyca z liczbami 20,35,48 oraz wczorajszym plustem czyli 31
wiesiek wytypowałem nie korzystając z żadnej pomocy poprostu co mi na myśl przyszło
wiesiek...u mnie każdy kolejny mile widziany, życzę Ci lepszego skanu
wiesiek
loooozik - 6/12/, 5/12, 10/10 i nikt Cię n
długo - nie dogoni a i nie wiadomo, czy kiedykolwiek przegoni
loooozik - 6/12/, 5/12, 10/10 i nikt Cię n
długo - nie dogoni a i nie wiadomo, czy kiedykolwiek przegoni
kondi
Aspekty planet na godzinę losowania. Rozpiskę na dziś masz w moim wątku na forum lub możesz wrzucić sobie do ZET 9. No i grzmotnęłam się z pośpiechu
koniunkcja Marsa i Neptuna czyli Mars (bo Neptun kwadrata nie ma)
trygon Słońca i Księzyca
sekstyl Jowisza i Urana (podobny przypadek do Neptuna)
Wenus była aktywna wczoraj wieczorem a mi wzrok przeskoczył w zapiskach stąd błąd
Aspekty planet na godzinę losowania. Rozpiskę na dziś masz w moim wątku na forum lub możesz wrzucić sobie do ZET 9. No i grzmotnęłam się z pośpiechu
koniunkcja Marsa i Neptuna czyli Mars (bo Neptun kwadrata nie ma)
trygon Słońca i Księzyca
sekstyl Jowisza i Urana (podobny przypadek do Neptuna)
Wenus była aktywna wczoraj wieczorem a mi wzrok przeskoczył w zapiskach stąd błąd