Wpisy 1 364 508 – 1 364 607
31 stycznia 2013 10:44 → 31 stycznia 2013 11:27, 100 wpisów
pączek jest dużo lepszy od amorka...więcej pełnych losów...skoro juz ja tak mówie przy moim farcie... to możecie mi wierzyc...
ale to wszystko to pryszcz ja ide do dentysty...a uciec sie nie da...
ale to wszystko to pryszcz ja ide do dentysty...a uciec sie nie da...
najlepiej jak by mi dali młotkiem w łeb...to przynajmniej bym nic nie czuła...
ja mam takiego dentyste ze jak mu nie napiszesz że ma znieczulenie dac to na zywca nawet by ci zeby dargał
Ej umiecie tańczyć gangnam style ?
trisetum na moje zęby nie ma dobrego znieczulenia mam potwornie unerwione...dlatego tak sie boje...niejedno już przeszłam...
krzysiu pewnie nas nauczysz?
moja ostatnia wizyta kosztowała mnie 300zł (plomba,jestem ubezpieczony)
trisetum to po h...chodzisz do takiego...mało ich...
trisetum moja jest tania prywatnie na ubez[. nawet nie chodze bo i koleiki i faktycznie każą płacic wiecej niz prywatnie...
cosik mi sie komp zacina...zaczeło wiać...i padać...
isla ...nie wiem kto jest krzysiu ja czy on krzysztof ci znikam..
no ten co nas będzie uczył tańczyć...
Tańczyłem gangnam style i przed chwilą ambulans przejechał obok mojego domu a mieszkam na wiosce
Pan c...
krzysztof to nieżle musiałes tancowac...aż karetkę wzywali...
Ale dalej pojechała !!!
medusia
trisetum to samo mówiłam ostatnio drapkowi, to kazał mi spadac...
ale w bułce tylko jest krowa,cebulka sałatka itd i żeby z tego zęby wypadały ?
wiesiu wszystkie emotki mi sie zacinaja, ciekawe czy komp mi nie siądzie...
drapciu niech ci będzie...
wiesiek to ile kasy dał?
bo nie wiem ile jest w paczce?
ma nadzieje ze trafi na tę jedną wygraną...
no są forsiaści jeszcze ludzie...masakra...
szy50 z ostrożnością trza kupować, poszło już pół gł. wygranych przy ok.25% sprzedanej puli
ja mam kuzyniaka chazardziste gra na kreskę w żb...
polujcie na zodiaka- ok. 60% puli sprzedanej i nieruszone 100tyś x2 i krzyżówka po 3zł- ponad 30% sprzedane i zeszło tylko 1x40tyś, nie wspominając o starej exp
drapek
ale o tym to ty wiesz i nikt wiecej a juz pewnie nie ten gościu
ale o tym to ty wiesz i nikt wiecej a juz pewnie nie ten gościu
drapek a te 4/5 wczoraj to swoje?
isl. też widziałem takich- nawet złote monety w zastaw jeden dawał ( nie u jolki)
grzesiu on ma też grzegorz ma bude z żarciem ale i tak komornik na nim siedzi...
isl.
kradzione od milana 51,74, 61 jocia, 33 radzik , 50 było moje; a na dziś nic nie kradłem, mam 5/5 i 9/9
kradzione od milana 51,74, 61 jocia, 33 radzik , 50 było moje; a na dziś nic nie kradłem, mam 5/5 i 9/9
od milana nie wiem nawet czy widziałam takiego Pana???
islandorka czytałam twój wpis rano, ale nie mogłam odpowiedzieć bo mam sporo dokumentów do napisania do 14-stej by móc sobie zrobić przerwę w czasie losowania
może nockami tu bywa?zresztą ja na mp i tak bywam mało...może się mineliśmy...
medusia nie ma sprawy...ale dałaś kondi do myslenia nie?
medea a z tymi kwadratami to już cosik więcej wiesz? sprawdzone?
w okolicach losowania to dla mnie dużoooo za pożno...
isl. wpis 1363514, a jak poszedłem tę piątkę wysłać wziąłem 2 pączki i 20zł jeszcze wpadło
drapciu odzyskałeś czapeczke...
jao dziwo raz wziełam bitwe morska i 5 zeta...
isl.staram się, ale wziąłem dziś 2 amory i 0
wiesiek -a mini dziś mam 2 zakł. 1,37 to moje pewniaki i może jeszcze 24 do tego
wiesiek -a mini dziś mam 2 zakł. 1,37 to moje pewniaki i może jeszcze 24 do tego
senna puściłeś się? czy nie grasz?
drapciu mówie ze te amory to
isl. ale 1-2szt można kupić/ mają dobre wygrane niegwarantowane i jest ich trochę
drapek ... amol to jest picia albo smarowania
w mini zagram dzisiaj, nową żb mi otworzyli, ale właściwie to zielona jest bo w groszku się znajduje
wiesiek ja lubię 1 dac do mini, ale czy na nią czas?-w sumie rzadko pada
krzysio ale pani była mało zorientowana co sprzedaje...
jak mini to 11...
wiesiu ty jak zwykle masz gest niech TS zarabia...
drapek..pani kolekturka nie rozumiała co to amol ..chyba młoda niunia
islandorka
Z kwadratami idzie mi całkiem fajnie bo pewne prawidłowości już wyczaiłam. Niestety nie na tyle by 6/10 przeskoczyć w porywach.
Jeśli wczorajsze spostrzeżenia, które napisałam do kondi wieczorem są prawidłowe to dziś powinny o 14-stej wpaść liczby z linii wyznaczonych przez liczby majańskie oraz wczorajszego wieczornego plusa
Z kwadratami idzie mi całkiem fajnie bo pewne prawidłowości już wyczaiłam. Niestety nie na tyle by 6/10 przeskoczyć w porywach.
Jeśli wczorajsze spostrzeżenia, które napisałam do kondi wieczorem są prawidłowe to dziś powinny o 14-stej wpaść liczby z linii wyznaczonych przez liczby majańskie oraz wczorajszego wieczornego plusa
i dobra uciekam..
gg najcześciej pada w mini...
medusia a na polskie...
dzisiaj chce zrobić experyment w mini na żywym organizmie rozpisuje 7 liczb na trójki + stała parka
medusia jak dasz rade podrzuc cos do 14.30 na wieczorne losowanie bo jade do dentysty...
gg błąd...w drapkach jeszcze nigdy nie miałam nic na 11 idąc twoim tropem a w mini pada...