Wpisy 1 364 061 – 1 364 160
30 stycznia 2013 21:47 → 30 stycznia 2013 22:15, 100 wpisów
halapka http://pinkcake.blox.pl/2011/02/Grzaniec-bezalkoholowy.html w grzańcu nie alkohol grzeje bo i tak wyparowuje tylko reszta dodana grzeje
lila..hmmm... skoro tak ladnie prosisz to przynajmniej sie postaram..
Dobry Wieczór wszystkim
U mnie wichura i zamarzający deszcz a do tego prąd pojawia się i znika. Właśnie zniknął więc Pavulonik ledwo zipie w trybie oszczędzania energii a ja trzymam kciuki by starczyło jej do losowania
U mnie wichura i zamarzający deszcz a do tego prąd pojawia się i znika. Właśnie zniknął więc Pavulonik ledwo zipie w trybie oszczędzania energii a ja trzymam kciuki by starczyło jej do losowania
lila ..za duzo cytryna w szklance ...ja jedna
halapka...to nie ciastka tylko plasterki pomarańcza laska wanilii itd
lila.. podobne tak wygląda
Przychodzi bosman do lekarza i mówi:
Panie Dr.Coś się zle czuję,chyba grypka.
Po obdukcji -
Lekarz:Niestety panie bosmanie,to nie grypa,a syfilis!
Bosman: Ha,ha ha-bo gdieżby u mnie grpka?!!!
Panie Dr.Coś się zle czuję,chyba grypka.
Po obdukcji -
Lekarz:Niestety panie bosmanie,to nie grypa,a syfilis!
Bosman: Ha,ha ha-bo gdieżby u mnie grpka?!!!
halapka....przestajesz dawałeś bana michelex młoda jest
krzysio młoda nie młoda ja jej jedno postawiłem ... musiała wolnąć z cichacza
kondziu..kiedyś jadłam jajka ,były nafaszerowane żółtkami wymieszanymi z czosnkiem i majo,myślałam że padnę,waliłam czosnkiem chyba ze 4 dninie pomogło ziarenko kawy ani mleko ani natka pietruszki
kondi
No moim zdaniem to w sałatce brakuje ci pomidorka tudzież innego elementu kwaśnego
Lila, fiolka
No moim zdaniem to w sałatce brakuje ci pomidorka tudzież innego elementu kwaśnego
Lila, fiolka
ale wam powiem, że meczyk ładny jestciężko wzrok oderwać normalnie
Witam!Lila,fiolka,michellex,medea oraz sympatyczne pozostałe grono
jak domowe czyt. prawdziwe to kiszone ale w sklepach mają oba rodzaje
kondziu..poważnie z kapustajest to samo,kiszona a kwaszona to dwie różne kapuchy
dajcie spokój od czasu kiszonego kalafiora mam uraz do kiszonek
halapka..kiszone sa typowo kiszone takie jakie znamy a kwaszone sa lekko kwaśne i słone jak uj
Lila
No rzeczywiście przecież w innych krajach mają kwaśną kapustę, ale ukwaszają ją octem lub czymś innym bez fermentacji
No rzeczywiście przecież w innych krajach mają kwaśną kapustę, ale ukwaszają ją octem lub czymś innym bez fermentacji