Wpisy 1 363 461 – 1 363 560
30 stycznia 2013 17:11 → 30 stycznia 2013 20:00, 100 wpisów
am masz racje 3maj 2wója
dziś w ustroniu padło 75k w kop.szafirów; a u jolki sprawdzała kobita pukon z wczorajszego lotto i ma 5/6 z cht za 3zł
drapek dobrze ze mi przypomniałes gdzies mam eks pensje do zdrapania
Leci samolotem Tusk i dwóch Kaczyńskich. Tusk mówi:
-Jakbym rozsypał tu 10 zł w złotówkach, to by 10 osób było szczęśliwych.
Na co 1 Kaczyński:
-Takiś Kozak? Jakbym rozsypał 100 zł w złotówkach, to by 100 osób było szczęśliwych!
Na co brat
-Ooo, nie przeginaj! Jakbym rozsypał 1000 zł w złotówkach, to by 1000 osób było szczęśliwych.
Odzywa się pilot
-A jakbym ja rozbił samolot, to by cały świat był szczęśliwy
-Jakbym rozsypał tu 10 zł w złotówkach, to by 10 osób było szczęśliwych.
Na co 1 Kaczyński:
-Takiś Kozak? Jakbym rozsypał 100 zł w złotówkach, to by 100 osób było szczęśliwych!
Na co brat
-Ooo, nie przeginaj! Jakbym rozsypał 1000 zł w złotówkach, to by 1000 osób było szczęśliwych.
Odzywa się pilot
-A jakbym ja rozbił samolot, to by cały świat był szczęśliwy
trisetum .. oodrapciuu..
chyba z tydzien mi w szafie lezała jak zobaczyłem nick drapek od razu mi sie przypomniało
Spotyka się Putin z Miedwiediewem.
- Słuchaj Dmitrij, trzeba coś zrobić z tymi różnicami w czasie, bo same gafy strzelam. Na przykład - dzwonię do Prezydenta Chin, żeby mu złożyć życzenia urodzinowe, a on mi mówi, że to dopiero jutro.
Przerywa mu Miedwiediew:
- Władimir, ja dzwonię do Tuska, żeby złożyć kondolencje, a on mi mówi, że jeszcze nie wystartowali!
- Słuchaj Dmitrij, trzeba coś zrobić z tymi różnicami w czasie, bo same gafy strzelam. Na przykład - dzwonię do Prezydenta Chin, żeby mu złożyć życzenia urodzinowe, a on mi mówi, że to dopiero jutro.
Przerywa mu Miedwiediew:
- Władimir, ja dzwonię do Tuska, żeby złożyć kondolencje, a on mi mówi, że jeszcze nie wystartowali!
drapek...no dobrze
trisetum to wymień na inną z tą ep to na początku dawali wygrać a teraz uj...
drapek..wieczorem dziś jak koniec na zywoo nie bedziesz miał taki
tri
nie wiedziała, w sumie pierwszy raz przy mnie ktos sprawdzał wygraną wypłacaną w pałacu
nie wiedziała, w sumie pierwszy raz przy mnie ktos sprawdzał wygraną wypłacaną w pałacu
na monitorze pojawił się napis grat. wygranej-wygrana do odbioru w oddziale i wydrukował się jakiś kwitek; jolka jej tylko adres do rzeszowskiego pałacu podała
halapka teraz drapie ta 217 e.p akurat u mnie jej jest w 3 dupy ale na miescie nie ma już w żadnej budzie
jutro ja zadraą exp- najwyższy czas by drapek wreszcie pałac zobaczył
drapem ...tam forum... Od pewniaka do szóstki.... wiem czyje ty ukradzony 21 jocia ..reszta nie wiem...uciekam..
drapek..nie jestem na sucho tylko ja chyba 29.. jak przegrasz nie kłócć i uciekamm..
Ona i on siedzą blisko siebie na kanapie.
- Chcę panu zwrócić uwagę, że za godzinę wróci mój mąż.
- Przecież nie robię nic niestosownego.
- No właśnie, a czas leci...
- Chcę panu zwrócić uwagę, że za godzinę wróci mój mąż.
- Przecież nie robię nic niestosownego.
- No właśnie, a czas leci...
trisetum bardzo rzadko coś drapie ale ep troche drapałem z marnym skutkiem
raczej tak ale nigdy do poki nie bedzie losowania
i jeszcze 34 i51
i jeszcze 34 i51
frekwencja w grze LOTTO dosięgła przysłowiowego dna i wodorostów i zaczyna się zagłębiać w strefy muliste....
Najmniej wygranych w historii LOTTO PLUS (tylko 14 na 1200 000 zakładów), a ponadto za piątkę LOTTO płacą mniej niż w PLUsie, gdzie 1 zakład kosztuje 1 zł
Nie wspomnę o wypłatach za 4-ki, gdzie płaci się równo czyli przysłowiowe goowno!!!
Panie Prezesie T.S jak dalej grać!, jak grac!
Tylko niech Pan nie odpowie NIE GRAĆ, bo to hasło już Sam wymyśliłem dawno
Najmniej wygranych w historii LOTTO PLUS (tylko 14 na 1200 000 zakładów), a ponadto za piątkę LOTTO płacą mniej niż w PLUsie, gdzie 1 zakład kosztuje 1 zł
Nie wspomnę o wypłatach za 4-ki, gdzie płaci się równo czyli przysłowiowe goowno!!!
Panie Prezesie T.S jak dalej grać!, jak grac!
Tylko niech Pan nie odpowie NIE GRAĆ, bo to hasło już Sam wymyśliłem dawno
W lotto de padły zakichane liczby,oprócz jednej,która jest najlepsza z najlepszych.
ja wysłałem 5 liczb na multi multi
Mysia-pysia
witam wszystkich
od 2 dni w MM nie trafilem ani jednej liczby
normalnie az nieprawdopodobne
od 2 dni w MM nie trafilem ani jednej liczby
normalnie az nieprawdopodobne
dziś smakują mi pączki: 2x 20zł
i powoooo w wieczornych losowankachnarka
i powoooo w wieczornych losowankachnarka
Drapek.
Pączki to w tłusty czwartek będą kupione.
Pączki to w tłusty czwartek będą kupione.
Będziecie oglądać mecz Real Madryt-Barcelona ? Ja jestem za Real Madryt że wygra a w ogóle za klubem to będzie gdzieś z 10 lat dumny po zwycięstwie, wierny po porażce . Chętnie bym postawił na Real a wy na kogo ?
3,00 kusi co nie ?
Będziecie oglądać mecz Realem Madryt-Barcelona ? Ja jestem za Real Madryt że wygra a w ogóle za klubem to będzie gdzieś z 10 lat dumny po zwycięstwie, wierny po porażce . Chętnie bym postawił na Real a wy na kogo ? Hala Madryt i pozdrowienia dla fanów królewskich są tu tacy ?
A wiesz że Real wystąpi bez kluczowych zawodników bloku defensywnego?
Będzie 4-1 mówię wam hat-trick CR7
To co tak Real wygra jestem przekonany bo mają najlepszego piłkarza na świecie !!!
A Ronaldo zagra przeciw Barcelonie !!!
walić hiszpańskie kluby
ronaldo ebie go w tyłek
halapka no lipa 4/10 niema czym sie cieszyć ja na jutro obmyślam mini
halapka a
multi na 22 ? Jak co zapodajesz ?
multi na 22 ? Jak co zapodajesz ?
halapka...skąd sam dobrze uwazasz ze michellex ma dwie jaj czy cucui znikam..czemu tak znowu postawisz piwoo