Wpisy 1 363 408 – 1 363 507
30 stycznia 2013 16:35 → 30 stycznia 2013 17:56, 100 wpisów
mam jeden zakład swój a drugi nie wiem jaki puścić....na cht czy też swój?
greg szczęściaraja kiedyś terz dzięki mojemu synowi zgarnąłem 9 koła
ksings masz racje ,ale nie wiedziałam która 5tkę wysłać wiec zrobie jeden zakład z tych liczb
trisetum nie była jakaś gra telewizyjna i kazał mi wysłać sms no i na drugi dzień przyszło że wygrałem
trisetum..najpierw trzeba obejrzeć profil halapka wida imiona.. ty tak myślisz cucu i dobra znikam..
krzysio nie mam przyzwyczajenia na każdego klikać bo nic tam nigdy nie pisze szczególnego
Wczoraj pisałem,na czacie,że na 14-ą będą parzyste od 40-tu
na 22,15 to samo
na 22,15 to samo
chyba że widze nick "sexi pysia" to klikam a moze jakaś fotka fajna bedzie
halapka..profil nie trzeba pisać mój imiona ..widzisz to ja Krzyś.. ty miałeś znieniić twoje nicki koncówki np halapki...i...
ii dobra uciekam,,,
am masz racje 3maj 2wója
dziś w ustroniu padło 75k w kop.szafirów; a u jolki sprawdzała kobita pukon z wczorajszego lotto i ma 5/6 z cht za 3zł
drapek dobrze ze mi przypomniałes gdzies mam eks pensje do zdrapania
Leci samolotem Tusk i dwóch Kaczyńskich. Tusk mówi:
-Jakbym rozsypał tu 10 zł w złotówkach, to by 10 osób było szczęśliwych.
Na co 1 Kaczyński:
-Takiś Kozak? Jakbym rozsypał 100 zł w złotówkach, to by 100 osób było szczęśliwych!
Na co brat
-Ooo, nie przeginaj! Jakbym rozsypał 1000 zł w złotówkach, to by 1000 osób było szczęśliwych.
Odzywa się pilot
-A jakbym ja rozbił samolot, to by cały świat był szczęśliwy
-Jakbym rozsypał tu 10 zł w złotówkach, to by 10 osób było szczęśliwych.
Na co 1 Kaczyński:
-Takiś Kozak? Jakbym rozsypał 100 zł w złotówkach, to by 100 osób było szczęśliwych!
Na co brat
-Ooo, nie przeginaj! Jakbym rozsypał 1000 zł w złotówkach, to by 1000 osób było szczęśliwych.
Odzywa się pilot
-A jakbym ja rozbił samolot, to by cały świat był szczęśliwy
trisetum .. oodrapciuu..
chyba z tydzien mi w szafie lezała jak zobaczyłem nick drapek od razu mi sie przypomniało
Spotyka się Putin z Miedwiediewem.
- Słuchaj Dmitrij, trzeba coś zrobić z tymi różnicami w czasie, bo same gafy strzelam. Na przykład - dzwonię do Prezydenta Chin, żeby mu złożyć życzenia urodzinowe, a on mi mówi, że to dopiero jutro.
Przerywa mu Miedwiediew:
- Władimir, ja dzwonię do Tuska, żeby złożyć kondolencje, a on mi mówi, że jeszcze nie wystartowali!
- Słuchaj Dmitrij, trzeba coś zrobić z tymi różnicami w czasie, bo same gafy strzelam. Na przykład - dzwonię do Prezydenta Chin, żeby mu złożyć życzenia urodzinowe, a on mi mówi, że to dopiero jutro.
Przerywa mu Miedwiediew:
- Władimir, ja dzwonię do Tuska, żeby złożyć kondolencje, a on mi mówi, że jeszcze nie wystartowali!
drapek...no dobrze
trisetum to wymień na inną z tą ep to na początku dawali wygrać a teraz uj...
drapek..wieczorem dziś jak koniec na zywoo nie bedziesz miał taki
tri
nie wiedziała, w sumie pierwszy raz przy mnie ktos sprawdzał wygraną wypłacaną w pałacu
nie wiedziała, w sumie pierwszy raz przy mnie ktos sprawdzał wygraną wypłacaną w pałacu
na monitorze pojawił się napis grat. wygranej-wygrana do odbioru w oddziale i wydrukował się jakiś kwitek; jolka jej tylko adres do rzeszowskiego pałacu podała
halapka teraz drapie ta 217 e.p akurat u mnie jej jest w 3 dupy ale na miescie nie ma już w żadnej budzie
jutro ja zadraą exp- najwyższy czas by drapek wreszcie pałac zobaczył
drapem ...tam forum... Od pewniaka do szóstki.... wiem czyje ty ukradzony 21 jocia ..reszta nie wiem...uciekam..
drapek..nie jestem na sucho tylko ja chyba 29.. jak przegrasz nie kłócć i uciekamm..
Ona i on siedzą blisko siebie na kanapie.
- Chcę panu zwrócić uwagę, że za godzinę wróci mój mąż.
- Przecież nie robię nic niestosownego.
- No właśnie, a czas leci...
- Chcę panu zwrócić uwagę, że za godzinę wróci mój mąż.
- Przecież nie robię nic niestosownego.
- No właśnie, a czas leci...