Wpisy 1 362 901 – 1 363 000
30 stycznia 2013 12:37 → 30 stycznia 2013 13:12, 100 wpisów
eeetaam deej spokój tuu wolę oglądam bajka LoNey TuneS komediowa ..nic nie nudzę.. i znikam...
krzysio...wtym wieku jeszcze baje oglądasz?a co się dzieje z maxem?
fiolka....aaaaaaaaaaa dla dorosłych to pintol dzida zboczuchowa jedna
fiolka...jest kilka grup na forum.każda ma po 10 typerów i każdy typuje po jednej liczbie i czekamy do losowania i paczymy ile weszło z tych 10 liczb.Potem robi się podsumowanie i gramy o typera miesiąca
lila..nie wiem skąd mam mózgu tyle 13maxa ..moze brak dziewczyny wyobraza ..ja wole bajek oglądam ..ty xxx zgadzasz
fiolka....no ja dzisiaj daję czadu karwa po całościwłączyłam dzisiaj mikser i jepnął prąd.Pomyślałam sobie że,pewnie wszędzie wyłaczyli i usiadłam sobie na kanapie i czekam,i czekam i karwa czekam.Pytam sąsiadki za płotu-ma,druga-ma.No karwa a ja zamiast luknąć na korki to czekałam aż mi włączą prąd ja piertole ale mam dzisiaj zajawkę,jak nigdy
lilaaaaaaa..............
kuźwa ...lila ja tak kiedyś z bramą czekałam bo nie mogłam otworzyć
kuźwa ...lila ja tak kiedyś z bramą czekałam bo nie mogłam otworzyć
fiolka..no ja też włąsnie pomyślałam o bramie wjazdowej i zastanawiałam jak se stary ją otworzy i tknęło mnie wtedy żeby oblukać korkiTak mogłabym sobie czekać do jutraCoś dzisiaj wolno jarzę
fiolka...dzisiaj cycki z kurczaka nadziewane szpinkiem a mikser włączyłam bo mi się karwa piernika zachciało
lilaa
z bramą to nieraz dżez, kiedyś na autobus musiałam ziwaniać
bo nie mogłam samochodem wyjechać
z bramą to nieraz dżez, kiedyś na autobus musiałam ziwaniać
bo nie mogłam samochodem wyjechać
lila ...gdzie widziałaś cycki kurczaka nie ma piersi
fiolka..taaa pychota,miałam ochotę na piernik i teraz stoi a mi ochota odeszłaOczywiście piernik stoi,żeby nie było
kuźwa ja muszę zaprzestać z tymi kurczakami...bo staruch powiedział że jak jeszcze jeden obiad zje z drobiu to mu pióra urosną
fioła ..jak urośnie pióro kurczak ..wez maszyna do golenia ok i znikam...
Dawać losowanie.. .
------------------------------------------
------------------------------------------
fiolka....ja kiedyś nagotowałam się jak głupia,pół dnia karwa na życzenie męża to co sobie zażyczył.Przyjechał do domu i mówię siadaj bo obiad jest już gotowy.Nie bo jadłem na mieście i jeszcze nie jestem głodny.Nie jesteś? Ok otworzyłam okno i wy***łam obiad na ogródteraz nawet jak coś tam na mieście zje to nie mówi tylko grzecznie siada do obiadu
Lila.. .
------------------------
------------------------
fiolka..no tak,nie ma że,bolinajpierw truł dupę a potem nie jest głodny.Zato ptaki nie narzekały i pies
lila...tyż miałam to samo tylko że do kibelka wypierniczyłam... i spokój
joci, to co ty tu robisz? mykaj na mapki czy wyniki czy tester a nie tu
kondziu..tak od 10 lata tak na poważnie to nie szkolę tylko mógł nic nie mówić i byłoby ok a tak to żech się wkierwiła i tyle
lila, fiolka
u Was nie ma to- tamto ?
ale i chyba młodszych modeli, jak rozumiem ?
u Was nie ma to- tamto ?
ale i chyba młodszych modeli, jak rozumiem ?
Robalku..jaki młodszy model?Ja tam wolę ten co mam,przynajmniej wiem czego się spodziewać
kondziu...no nie wiem czy byś chciał lilcia jest do rany przyłóż ale jak nerw jej skoczy to trzeba spierdalać tak daleko jak nogi poniosą
kondziu...a co ona sobie sama po sztućce leżącekoło talerza nie może sięgnąć?
kondi....ja lubie czasaami nawet rozpieszczać jak zasłuży
tak fiola
tak fiola
kondi...to dobrze że wnioski a nie podanie i trzy zdjęcia w załączniku
Lila.. .
Nie gram. Obserwuję liczby.. .
----------------------------------
Nie gram. Obserwuję liczby.. .
----------------------------------