Wpisy 1 362 861 – 1 362 960
30 stycznia 2013 11:57 → 30 stycznia 2013 13:04, 100 wpisów
------------------
Użytkownik tico50 dodał nowy komentarz w temacie:
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Fiolka.. .
---------------------------
---------------------------
właśnie w radio mówili
>> w.i.e.l.k.a kumulacja w lotto
daj sobie szansę
można wygrać nawet
AŻ
trzy
miliony
łotych <<
fioła ..dobra i nie dobra masz 50 procent i znikówa
Mirnam.. .
---------------------
---------------------
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 307 000
Użytkownik laurcia dodał nowy komentarz w temacie:
eeetaam deej spokój tuu wolę oglądam bajka LoNey TuneS komediowa ..nic nie nudzę.. i znikam...
krzysio...wtym wieku jeszcze baje oglądasz?a co się dzieje z maxem?
fiolka....aaaaaaaaaaa dla dorosłych to pintol dzida zboczuchowa jedna
fiolka...jest kilka grup na forum.każda ma po 10 typerów i każdy typuje po jednej liczbie i czekamy do losowania i paczymy ile weszło z tych 10 liczb.Potem robi się podsumowanie i gramy o typera miesiąca
lila..nie wiem skąd mam mózgu tyle 13maxa ..moze brak dziewczyny wyobraza ..ja wole bajek oglądam ..ty xxx zgadzasz
fiolka....no ja dzisiaj daję czadu karwa po całościwłączyłam dzisiaj mikser i jepnął prąd.Pomyślałam sobie że,pewnie wszędzie wyłaczyli i usiadłam sobie na kanapie i czekam,i czekam i karwa czekam.Pytam sąsiadki za płotu-ma,druga-ma.No karwa a ja zamiast luknąć na korki to czekałam aż mi włączą prąd ja piertole ale mam dzisiaj zajawkę,jak nigdy
lilaaaaaaa..............
kuźwa ...lila ja tak kiedyś z bramą czekałam bo nie mogłam otworzyć
kuźwa ...lila ja tak kiedyś z bramą czekałam bo nie mogłam otworzyć
fiolka..no ja też włąsnie pomyślałam o bramie wjazdowej i zastanawiałam jak se stary ją otworzy i tknęło mnie wtedy żeby oblukać korkiTak mogłabym sobie czekać do jutraCoś dzisiaj wolno jarzę
fiolka...dzisiaj cycki z kurczaka nadziewane szpinkiem a mikser włączyłam bo mi się karwa piernika zachciało
lilaa
z bramą to nieraz dżez, kiedyś na autobus musiałam ziwaniać
bo nie mogłam samochodem wyjechać
z bramą to nieraz dżez, kiedyś na autobus musiałam ziwaniać
bo nie mogłam samochodem wyjechać
lila ...gdzie widziałaś cycki kurczaka nie ma piersi
fiolka..taaa pychota,miałam ochotę na piernik i teraz stoi a mi ochota odeszłaOczywiście piernik stoi,żeby nie było
kuźwa ja muszę zaprzestać z tymi kurczakami...bo staruch powiedział że jak jeszcze jeden obiad zje z drobiu to mu pióra urosną
fioła ..jak urośnie pióro kurczak ..wez maszyna do golenia ok i znikam...
Dawać losowanie.. .
------------------------------------------
------------------------------------------
fiolka....ja kiedyś nagotowałam się jak głupia,pół dnia karwa na życzenie męża to co sobie zażyczył.Przyjechał do domu i mówię siadaj bo obiad jest już gotowy.Nie bo jadłem na mieście i jeszcze nie jestem głodny.Nie jesteś? Ok otworzyłam okno i wy***łam obiad na ogródteraz nawet jak coś tam na mieście zje to nie mówi tylko grzecznie siada do obiadu
Lila.. .
------------------------
------------------------
fiolka..no tak,nie ma że,bolinajpierw truł dupę a potem nie jest głodny.Zato ptaki nie narzekały i pies
lila...tyż miałam to samo tylko że do kibelka wypierniczyłam... i spokój
joci, to co ty tu robisz? mykaj na mapki czy wyniki czy tester a nie tu
kondziu..tak od 10 lata tak na poważnie to nie szkolę tylko mógł nic nie mówić i byłoby ok a tak to żech się wkierwiła i tyle
lila, fiolka
u Was nie ma to- tamto ?
ale i chyba młodszych modeli, jak rozumiem ?
u Was nie ma to- tamto ?
ale i chyba młodszych modeli, jak rozumiem ?