Wpisy 1 362 301 – 1 362 400
29 stycznia 2013 22:57 → 29 stycznia 2013 23:59, 100 wpisów
Pasko >> trzy lata temu nie miałem nic wspólnego z neostradą.
W firmire jest dopiero od roku.I ja wiem że to jest pewne. Wieć co mi maja żrobić twoje pokazywania? mamsię przyznawań bo Twój algorytm tak pokazał?
W firmire jest dopiero od roku.I ja wiem że to jest pewne. Wieć co mi maja żrobić twoje pokazywania? mamsię przyznawań bo Twój algorytm tak pokazał?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 20 000 zł
nie Monet ... bo z tych informacji nic do końca nie wynika na 100%. A 90% to za mało.
agata kotek nakarmiony
ile masz na piecu
ile masz na piecu
Monet
luzik
moje kobiety narobiły zamieszania,gdy mnie nie było.
i co?
nic się nie dzieje.
luzik!
luzik
moje kobiety narobiły zamieszania,gdy mnie nie było.
i co?
nic się nie dzieje.
luzik!
No tak to jest już z adresami IP. Trzeba by dopiero pisać do operatora, że tego i tego dnia, taki adres... żeby porównać z inną datą, czy to ta sama osoba, itd. No niestety nikt tego nie może zrobić bez odpowiednich nakazów.
A fakt, że tamto skrzyżowanie IP było tak dawno jeszcze bardziej utrudnia sprawę, żeby wyciągnąć z tego jakiś wniosek. Wysłałem Ci dzisiaj kilka informacji jak to wyglądało z zapisanych u mnie w bazie informacji. Skoro nie pomogło Ci to w rozwiązaniu zagadki, to olej sprawę.
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
monet nie przejmuj sie moje ip było takie same jak jakiejs małej
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada
Pasko{{brawo}
i po sprawie.fajni ludzie tutaj są:
Lila,Monet, emeryt ten co do pieca dowala,czyli Wasyl,itp.itp....
i po sprawie.fajni ludzie tutaj są:
Lila,Monet, emeryt ten co do pieca dowala,czyli Wasyl,itp.itp....
hmmm... nie wiem czy administratorzy tego serwera na którym mam stronę (a stoi on we Francji fizycznie) mają jakieś dodatkowe logi. Z tego co kiedyś pytałem, to nie. Ja sam prowadzę więc takie zapiski... ale wiele z nich straciłem na skutek różnych błędów np. Wiele też wpisów skasowałem. Gdyby więc ktoś np. zażądał ode mnie takie logi to bym ich zawrócił do Francji, bo w sumie ja mam tylko takie prymitywne przy oddawaniu wpisów na czacie i to jak mówię nie wszystkie. Ponadto sam sobie zrobiłem tą funkcjonalność i nie istnieje ona od samego początku istnienia czata. Ponadto przez to, że sam ktoś zawsze może powiedzieć, że skrypt miał błąd i faktycznie mogło tak kiedyś być
gonzi w11
wasyl ale ja mam jeden komp od czterech lat tego samgo ddostawcę neta Czyli UPC i pomimio zapewnien z dzialu wsparcia tecgnicznego że nic mi nie zmieniano a u pasko juź nie tylko ruchome ale wriujące mam to IP
to tak odnośnie tego, że czasami m77 pisze o jakiś sądach i że mogą zażądać jakieś logi. Jedyne co mogą to czytać sobie czat, bo tego typu logi co ja mam to każdy adwokat by podważył
Monet masz wirujące, ale nie tak strasznie znowu. Obecny IP masz stale ten sam od 1,5 roku prawie... no ale wcześniej takiego nie miałeś, przynajmniej u mnie nie ma śladu po tym IP co masz obecnie ponad 1,5 roku wstecz.
z tego co czytałem ost to ip jest jak by to nazwac chodzące wszendzie zalezy od serwera i zabespieczen it dalej a ip mozna zakucac lub zmieniac są programy od tego
to wie każdy Panie adminie.
mogę sobie założyć konto tutaj jako "czarna dupa"i już
mogę sobie założyć konto tutaj jako "czarna dupa"i już
tutaj jest temat o stałości IP w UPC
http://peb.pl/scena-internetowa/247374-upc-ip-sta-e-czy-ruchome-2.html
http://peb.pl/scena-internetowa/247374-upc-ip-sta-e-czy-ruchome-2.html
Mam internet z UPC i sprawa wyglada nastepujaco:
Ip ogólnie jest stałe (bynajmiej mam takie od 3 mies )
Jezeli chcesz sobie zmienic wystarczy zmienic mac adres karty sieciowej w komputerze i automatycznie adres ip Ci sie zmieni
Jest tak na 100% poniewaz jak podłaczam laptopa do modemu UPC automatycznie laduje mi sie inny adres
Tak samo jest gdy podłaczam router
adres ip znów jest inny
Chcacv miec adres ip taki sam np na kilku komputerach musial bys wszedzie wpisac Mac adres karty sieciowej taki sam
To chyba tyle Pozdrawiam
Ip ogólnie jest stałe (bynajmiej mam takie od 3 mies )
Jezeli chcesz sobie zmienic wystarczy zmienic mac adres karty sieciowej w komputerze i automatycznie adres ip Ci sie zmieni
Jest tak na 100% poniewaz jak podłaczam laptopa do modemu UPC automatycznie laduje mi sie inny adres
Tak samo jest gdy podłaczam router
adres ip znów jest inny
Chcacv miec adres ip taki sam np na kilku komputerach musial bys wszedzie wpisac Mac adres karty sieciowej taki sam
To chyba tyle Pozdrawiam
"Adres IP w UPC nie jest stały. Ale zmienia się bardzo rzadko - czasem po zresetowaniu modemu, a zawsze po zmianie karty sieciowej bądź adres MAC karty."
to pewnie zalezy od serwera
według tego co piszą to jak zmieniłem komputer/laptop to Ci się mógł zmienić
Davos 4 Rapperswil 4
Brynäs 1 AIK 1
Sunderland Swansea 0 - 0
i tra la la
Brynäs 1 AIK 1
Sunderland Swansea 0 - 0
i tra la la
azs bialystok-budowlani lódz siatkówka pań 1 set kurs 7 za 50 zli tak sie wygrywa
a co jeżeli jest naprzykład 5-oro rodzeństwa i karzdy pisze z tego samego kompa
dobra Pasko te obecne lącze które jak piszesz ma rejsracje> od półtora roku jest czysty,czy znwou coś na nim zalega?
emeryt a na jutro po jutrze masz coś ?
jak zmieniałeś dawniej router na inny albo komputer to mógł CI przeskoczyć
ksings ty byku ty
emeryt dawaj mecze
router...bez przewodowy ...
z tych stacjonarnych nic się nie działo, ale łączyłeś się jeszcze wcześniej z Play ?
gdzieś w sieci to jest.troszkę można na tym bazować,ale to nic pewnego
tak czy siak nie ma tam żadnych innych nicków oprócz Twojego pod tymi połączeniami
no to widzisz... stąd tak dużo różnych IP w lecie tamtego roku. Bo przy każdym połączeniu jest już inny.
technika
ksings...jedna router internetowy połączenie wiele kompa ..widzę takie same IP ..
teraz tyle tych operatorów komórkowych... żonglują sobie tymi IP jak chcą
najważniejszy jest nick. Blokada na nick to dla mnie jedyne narzędzie pracy. Gdybym blokował po IP, to bym za dużo nie narobił trollom
hehe... nie dziwię się. Myślę, że IP wzbudzają tu tyle emocji bo zaszyte są w nich numerki... a tu sami maniacy numerków
krzyśku
spróbować jeszcze raz musisz.
polecisz z konta twojej ulubionej sąsiadki.
http://www.youtube.com/watch?v=VwI1YfcrLa4
spróbować jeszcze raz musisz.
polecisz z konta twojej ulubionej sąsiadki.
http://www.youtube.com/watch?v=VwI1YfcrLa4
andromeda -
ale w koło jest wesoło
ale w koło jest wesoło
Witam Pasko
Zrób tak iż z jednego adresu e-mail można jedno konto MP założyć. Albo zrób blokadę aby z tego samego IP w przeciągu miesiąca nie można było utworzyć nowego użytkownika pod innym nickiem. E - mail, IP i inna nazwa użytkownika i może coś będzie z tego.
Zrób tak iż z jednego adresu e-mail można jedno konto MP założyć. Albo zrób blokadę aby z tego samego IP w przeciągu miesiąca nie można było utworzyć nowego użytkownika pod innym nickiem. E - mail, IP i inna nazwa użytkownika i może coś będzie z tego.
Pilka nozna - 1.Anglia - Arsenal-Liverpool 10
Pilka nozna - Belgia - puchar - Kortrijk-Cercle Brugge 1.s. 10
Pilka nozna - 1.Anglia - Manch.Utd.-Southampton 1
Pilka nozna - 1.Anglia - Reading-Chelsea 02
Pilka nozna - 1.Szkocja - Celtic-Kilmarnock 1
Pilka nozna - 1.Szkocja - Hearts-FC Dundee 10
Pilka nozna - Belgia - puchar - Anderlecht-Genk 1.s. 10
Pilka nozna - Copa Libertadores 2.s. - Gremio-LDU de Quito 10
Pilka nozna - Cypr - puchar - Apollon Lim.-Nea Salamina 2.z. 10
Pilka nozna - Holandia - puchar - PSV Eindhoven-Feyenoord 10
Koszykowka - Euroliga - K. - Tar.Belediye-BK Brno 10
Koszykowka - Euroliga - K. - Salamanca-Jekaterinburg 02
Koszykowka - Eurocup - M. - St.Petersburg-Ziel.Gora 10
Siatkowka - 1.Polska - K. - Bialystok-Muszyna 2
Siatkowka - 1.Rosja - M. - Ural Ufa-Groznyj 1
Pilka reczna - 1.Niemcy - K. - Leverkusen-Weibern 1
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 1 586.64 Zł
Pilka nozna - Belgia - puchar - Kortrijk-Cercle Brugge 1.s. 10
Pilka nozna - 1.Anglia - Manch.Utd.-Southampton 1
Pilka nozna - 1.Anglia - Reading-Chelsea 02
Pilka nozna - 1.Szkocja - Celtic-Kilmarnock 1
Pilka nozna - 1.Szkocja - Hearts-FC Dundee 10
Pilka nozna - Belgia - puchar - Anderlecht-Genk 1.s. 10
Pilka nozna - Copa Libertadores 2.s. - Gremio-LDU de Quito 10
Pilka nozna - Cypr - puchar - Apollon Lim.-Nea Salamina 2.z. 10
Pilka nozna - Holandia - puchar - PSV Eindhoven-Feyenoord 10
Koszykowka - Euroliga - K. - Tar.Belediye-BK Brno 10
Koszykowka - Euroliga - K. - Salamanca-Jekaterinburg 02
Koszykowka - Eurocup - M. - St.Petersburg-Ziel.Gora 10
Siatkowka - 1.Polska - K. - Bialystok-Muszyna 2
Siatkowka - 1.Rosja - M. - Ural Ufa-Groznyj 1
Pilka reczna - 1.Niemcy - K. - Leverkusen-Weibern 1
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 1 586.64 Zł
kocur i tak jest od dawna. 1 konto na 1 email mozna tylko. Monet a routera nie masz? nie zmieniales?
Pasko ale ja zakładam teraz innego meila i mam konto na innego nicka
Pasko , dobry wieczór , czy mozesz w drodze wyjątku wytypować nam 5/5 któryms z Twoich programów
kocur no mozesz fakt. Jak koniecznie potrzebujesz 2 konta np. piszesz z żona to w razie czego wytlumaczysz sie.
Pasko ja nie zakładam konta innego tylko dałem przykład, iztakie coś jest praktykowane ..ale ty to przecież wszystko wiesz
kocur ale ten temat o IP w kontekscie Moneta jest bardziej skomplikowany niz myslisz i lepiej juz nie wchodzic w szczegoly jesli nie wiesz w czym rzecz
Pasko ( udaje,że nie widzi )
1 362 387. jocia 2013-01-29 (23:53) Polska
Pasko , dobry wieczór , czy mozesz w drodze wyjątku wytypować nam 5/5 któryms z Twoich programów
1 362 387. jocia 2013-01-29 (23:53) Polska
ksings ciekawą muze słuchasz a enej ?
Pasko ok koniec z IP tak chciałem się podzielić mimo późnej pory o moich spostżeniach