Wpisy 1 361 333 – 1 361 432
29 stycznia 2013 17:14 → 29 stycznia 2013 17:50, 100 wpisów
Jocia.. .
Popatrz na moje liczby, ale skreślaj...SWOJE.
...............................
Popatrz na moje liczby, ale skreślaj...SWOJE.
...............................
Lila.. .
-----------------------
-----------------------
WN..ile dzisiaj miałeś tych na nie i ile z nich weszło? o 14 oczywiście
Lila.. .
Część A..na Nie..2/10.
Część B..3/10
...........................
Część A..na Nie..2/10.
Część B..3/10
...........................
O ile dobrze policzyłam.. to 1-40 .. 28 liczb na nie.. razem Macie, czyli zostaje 12 liczb.. od 1-40 do wyboru
lilka, to niesprawiedliwe i dobrze o tym wiesz
dzisiaj ponownie to mój pewaniaczek wpadl pierwszy
dzisiaj ponownie to mój pewaniaczek wpadl pierwszy
Lila.. .
Test składa się z ..dwóch zakładów.. .
---------------------------------
Test składa się z ..dwóch zakładów.. .
---------------------------------
kondziu..jęczysz karwa gorzej jak babakarwa co to za różnica kto wyżej i tak jesteśmy razem na drugim miejscu (na razie).Czy to ważne czyj pewniak wpadł pierwszy? Tak mam w zeszycie na I jest jackwar na II ja na III Ty i tak podsumowuje,koniec i kropka
już pokonałem powiedzmy moją średnią (15 pewniaczków) a jestem gdzieś w krzakach choć i tak na podium, razem z.....8 osobami na 10 w grupie
kondziu..nietak jak mam zapisane tak podsumowuję i koniec tematu.Mam swoje zasady i ich się trzymam
ide w piecu podłożyć, moze spotkam Wasyla i on coś na to poradzi
kondziu...Ty w wojskowości i zachowujesz się jak baba,ok do c***a wpiszę w jednej linii
Lila.
Część A: Liczby 2 - 26, część B Liczby 28 - 46.
-----------------------------
Część A: Liczby 2 - 26, część B Liczby 28 - 46.
-----------------------------
lilka, baba nie baba, ale sprawiedliwość musi być po mojej stronie
kondziu..o równość? Jak ktoś jest za Tobą daleko bo wtapia to się cieszysz jak dzieckoi tak dzisiaj zostajesz w tyle.Wracając do tematu ostatni raz robię takie coś że,OBOK.Mam zapisane od zawsze tak jak mam i według tego robię podsumowania.Koniec tematu
nie rozumiem lilka, nagle sie ze mna zrownałas i przeskoczyłaś wyzej? To zmien w zeszycie i juz zamiast sie ze mna nerwowac. Jak widzisz, mnie malutkie rzeczy bardzo cieszą - nie mam wymagan
kondziu..nie zmienię nic tylko ze względu na to że,masz taki kaprys
jocia...taki kapryśny ten nasz kondziu,że chyba za mało na ***ie jechał
jocia, latryny sprzątanie to ja mam codziennie i nawet tyłkapodcieranie (nieswojego) tak wiec spoko
kilka gazet zachodnich przesunęło polskę daleko na wschód w związku z odrzuceniem ustawy o związkach partnerskich hehe
kondziu...zaczyna mnie nudzić ten temat.Nikt nigdy nie narzekał czy jest wyżej czy niżej tylko Ty.Kondziu Ty powinieneś się chyba urodzić kobietą
kondziu..nie,zostanie tak jak jest i kropka.I weź się uspokój bo na prawdę to nudne
i widzisz lilka...jak to jest...cholera uparta jesteś bardziej niż ja
nie dziw sie zatem, że najważniejsze dla mnei aby być przed Toba w grupie
kondziu ciekawe jakby na moim miejscu była ulala albo bella czy tez by Ci tak odpierdalało bo to raczej normalne nie jest
Mysle,ze na receptę .. buraki odrobaczają, w duzych ilosciach..ale lepiej radykalnie, na receptę !
czosnek kondi i kapusta kiszona
lidka ! !
kondi, to trzeba zrobic, bo na nic odrobaczanie córki, musicie wszyscy !
tyle razy co w tym roku, to w całym zyciu chyba u lekarza nie byłem
kondi..tabletki są silne więc mała pewnie dostanie jeszcze coś na osłonę wątroby,musicie uważać żeby się nie zarazić.
kondziu...to lekarz wam nie mówił że macie uważać ?Nie przepisał wam nic?
co to za robale ?
lilka, mała ma jakkiś syropek: Zentel, Jedna buteleczka od razu i druga za 2 tyg. Jedyne 46 PLN