Wpisy 1 360 801 – 1 360 900
29 stycznia 2013 11:36 → 29 stycznia 2013 12:21, 100 wpisów
unhappy symbole są na odwrocie, a literek nie znam za bardzo, 1-aaa,2-sss,3-ttt teszty nie wiem
ale tam trzeba miec 3 takie same? kiedys pisales, ze miales 3 flaszki... co one maja z paczkiem wspolnego?
mirek
a może wisznice zagarnęły bonus- jest tu na mp taki jeden pan z tej miejscowości co mógł trafić
a może wisznice zagarnęły bonus- jest tu na mp taki jeden pan z tej miejscowości co mógł trafić
unhappy, ja zawsze tak drapie, a większość wygranych sprawdzam literkami kontrolnymi- no w pączku literki nie pomagają odkryć kwoty
drapek
Ja Cię bardzo proszę nawet przy mnie o Pączku nie wspominaj
Jak brałam słonika za 10 złotych co by nie powiedzieć jeśli miałam możliwość wyborku numerków w najgorszym razie 2 złote zwrotu było zawsze a w tym badziewiu z zainwestowanych 10 złotych nawet zakichanej truskawy nie było
Ja Cię bardzo proszę nawet przy mnie o Pączku nie wspominaj
Jak brałam słonika za 10 złotych co by nie powiedzieć jeśli miałam możliwość wyborku numerków w najgorszym razie 2 złote zwrotu było zawsze a w tym badziewiu z zainwestowanych 10 złotych nawet zakichanej truskawy nie było
medea, ja 10 na raz nie biorę, ale w pierwszy dziń wziąłem 5szt i tylko w jednym 2zł
trusk-1
budyń-2
czekol-3
kubki-10
flaszki-15
wiśnie-20
śliwy-60
róże- 1k
budyń-2
czekol-3
kubki-10
flaszki-15
wiśnie-20
śliwy-60
róże- 1k
zaś mi sie h-7 spaliła w aucie co za ciul wymyślił te żarówki na dodatek 1 zł w amroku
drapciu
Jutro w środę dzień dla Byków korzystny
W czwartek zaczyna się okres bardzo korzystny wg astrologów dla grających w gry hazardowe a że jest to dzień przejściowy bo rano Byki i Koziorożce a potem Bliźnięta i Wodniki to możesz spróbować szczęscia.
Ów dobry okres ma trwać do soboty
Jutro w środę dzień dla Byków korzystny
W czwartek zaczyna się okres bardzo korzystny wg astrologów dla grających w gry hazardowe a że jest to dzień przejściowy bo rano Byki i Koziorożce a potem Bliźnięta i Wodniki to możesz spróbować szczęscia.
Ów dobry okres ma trwać do soboty
kondi
Ja sie tak nie bawię chcę co najmniej pączka z czekoladą a i likierkiem nie pogardzę
panoramix
Ja Bliźniak więc rozbijam bank w czwartek w związku z tym ręce precz od lotto bo musi być choćby nędzna ale kumulacja
Ja sie tak nie bawię chcę co najmniej pączka z czekoladą a i likierkiem nie pogardzę
panoramix
Ja Bliźniak więc rozbijam bank w czwartek w związku z tym ręce precz od lotto bo musi być choćby nędzna ale kumulacja
Chociwel, to miejscowość położona w województwie zachodniopomorskim, 25 km od Stargardu Szczecińskiego. Właśnie tam, w punkcie LOTTO przy ul. Dąbrowskiego 8, ktoś trafił w grze Multi Multi 2 603 303,50 zł.
medea masz napisane w profilu ze Pusty kurs księżyca przynoszący pecha :
28-29 stycznia od godz.18.00 do godz. 0.28 - no i miałem wczoraj 0/10 to też trzeba umieć tak trafic
28-29 stycznia od godz.18.00 do godz. 0.28 - no i miałem wczoraj 0/10 to też trzeba umieć tak trafic
Witam wszystkich
Wczoraj zdążyłem się przywitać, i z powodu lekkiej awarii sieci elektr. nie miałem neta
Wczoraj zdążyłem się przywitać, i z powodu lekkiej awarii sieci elektr. nie miałem neta
drapek wczoraj zdrapałem pączka 011, amorka 064 i 021 i duuupppa nul zero nic
drapek, w sumie to z lottomatu... ale nie bylem w zb... na forumlotto.pl podaja komunikaty o wygranych
I gdzie ten bonus został wygrany ? Skreślił ktoś sam czy z chybika. Liczby takie i ktoś sam mógł skreślić....
Dzień dobryNie ma żadnych dziewczyn?
kocur
drapek w słoniku 35,12,69,5,63 no i setki z tymi końcówkami to prawie pewna wygrana w wielu paczkach niestety nie papierowa
drapek w słoniku 35,12,69,5,63 no i setki z tymi końcówkami to prawie pewna wygrana w wielu paczkach niestety nie papierowa
medea
kondi1
A propos wpisów 1360719 oraz 1360720 jak myślisz czy to może być dobry nowy trop
A propos wpisów 1360719 oraz 1360720 jak myślisz czy to może być dobry nowy trop
3/5 i 3/4 to wieczorny zarobek
patrzyłem medea, ale skąd TY bierzesz te kwadraty to nie mam pojęcia?
medea, a interesują Cię jeszcze nr. na które padają papierowe wygrane? w różnych drapkach
a pączki
mialem tu przygotowane liczby dla Ciebie, ale wskoczyła kontrola dokumentów i godzinke mielismy z głowy, a to juz druga (kontrola) dzisiaj
amoryteż do dupy
tczewianko w amorze miałem jak na razie mało pustaków, ale nie wygrałem więcej jak 4zł
drapek w jakich zostały porządne wygrane?
tczewianko
amor/pączek/zodiak/szafiry
a z tych droższych krzyżówka i xingo;
amor/pączek/zodiak/szafiry
a z tych droższych krzyżówka i xingo;
tczew. do drugiej ligi na razie przechodzi szy50 i lotek- ale też warto raz na jakiś czas drapnąć