Wpisy 1 360 733 – 1 360 832
29 stycznia 2013 09:59 → 29 stycznia 2013 11:53, 100 wpisów
medusia jak tam waga dzisiaj sie ma?moze 2,50 jednak zostawic na chlebek?
kto czytał w nowym numerze Angory o lotto milionerze który prze***** wygraną w 10 lat?????????????
kondi
W @ pisałam Ci o kwadracie Marsa we wpisach 1360719 oraz 1360720 ciekawostka z dnia poprzedzającego jego uaktywnienie.
Tak się zastanawiam czy jak jutro uaktywni się Wenus to nie skupić się naliczbach z przedziału 1-49
ricardos
Korzystny dla naszej księżycowej rodzinki czas zaczyna się od czwartku i potrwa do soboty a co najfajniejsze wg astrologów to świetny czas na gry hazardowe czyli może tak jak ja odpuść sobie do czwartku
W @ pisałam Ci o kwadracie Marsa we wpisach 1360719 oraz 1360720 ciekawostka z dnia poprzedzającego jego uaktywnienie.
Tak się zastanawiam czy jak jutro uaktywni się Wenus to nie skupić się naliczbach z przedziału 1-49
ricardos
Korzystny dla naszej księżycowej rodzinki czas zaczyna się od czwartku i potrwa do soboty a co najfajniejsze wg astrologów to świetny czas na gry hazardowe czyli może tak jak ja odpuść sobie do czwartku
Pewnie milioner zastosował zasadę:
" Łatwo przyszło, łatwo...poszło.. ."
..............................
" Łatwo przyszło, łatwo...poszło.. ."
..............................
medusia dzięks także kolejne 2,50 wrzucę do świniaka a w czwartek zrobię świniobicie
http://www.zachod.pl/radio-zachod/audycje/czas-na-reportaz/premiera-kufereczek-stoweczek-reportaz-ireny-linkiewicz/
medea76
przy ostatnich założeniach, o jakich Ci pisałem
z jednej dziesiątki parzyste
z drugiej parzyste lub nieparzyste
lub odwrotnie
to wczoraj o 14-ej byłoby 8/10
02,04,06,08,10,12,14,16,18,20
02,04,06,08,10,14,18,20
przy ostatnich założeniach, o jakich Ci pisałem
z jednej dziesiątki parzyste
z drugiej parzyste lub nieparzyste
lub odwrotnie
to wczoraj o 14-ej byłoby 8/10
02,04,06,08,10,12,14,16,18,20
02,04,06,08,10,14,18,20
a propos losowan... http://wyborcza.biz/finanse/1,105684,13311541,Losowanie_do_OFE__Wszyscy_trafili_do_Amplico.html
cześć ile macie punktów i na którym miejscu jesteście ? A ja mam 216 to na którym miejscu jestem tylko że tam jest tylko 100 pokazanych
emeryt
Skorzystam z pomysłu jak wrócę do grania w realu czyli jak sobie założyłam w czwartek
Skorzystam z pomysłu jak wrócę do grania w realu czyli jak sobie założyłam w czwartek
krzysztof
Niestety ranking w lidze obejmuje tylko 100 najlepszych
Niestety ranking w lidze obejmuje tylko 100 najlepszych
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie:
Po 277 losowaniach padła główna wygrana Multi Multi !
Test MM.
-----------------------------
01, 03, 05, 08, 10, 11, 14, 17, 19, 20, 22, 23, 25, 28, 29, 33, 35, 37, 39, 42.
----------------------------------------------
-----------------------------
01, 03, 05, 08, 10, 11, 14, 17, 19, 20, 22, 23, 25, 28, 29, 33, 35, 37, 39, 42.
----------------------------------------------
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie:
.
.hej a gdzie padł ten bonus teraz w multi ?
.hej a gdzie padł ten bonus teraz w multi ?
franek, chociwel... ja skads te nazwe znam... tam juz byla jakas wygrana ostatnio
trisetum w wa-wie po prawie roku wreszcie padla 6/6 w lotto... niecale 3 mln
.
.trisetum jeszcze nie ustalili ? Maja komputery chyba wiedzą gdzie kupon został wysłany
.trisetum jeszcze nie ustalili ? Maja komputery chyba wiedzą gdzie kupon został wysłany
.
Chyba sie dowiemy podać muszą gdzie padła taka wygrana
Chyba sie dowiemy podać muszą gdzie padła taka wygrana
franek te ich "komputery" to mapa Polski na ścianie 6 rzutek z ptasim piórkiem na końcu i rzucanie na mape tam gdzie rzutki się wbija najbliżej siebie to ogłaszaja wygraną
.
Moźe ts jest sam zaskoczony ze bonus padł i zamieszanie przez to
Moźe ts jest sam zaskoczony ze bonus padł i zamieszanie przez to
juz wiem, skad znam te miejscowosc: http://www.lotto.pl/zdrapki/lista/lotek-0215
komunikatu na stronie ts-a nie ma, bo ci geniusze pewnie nie wiedza, jak te nazwe odmienic
bonus padł ......u jolki
wczoraj z cht znów sprzedała klientowi 6/6 w mm
wczoraj z cht znów sprzedała klientowi 6/6 w mm
Czas na....
------------------------
------------------------
u mojej jolki podobno ktos wygral cos kolo 8 tys. w keno... powiedziala mi o tym, bo ciagle probuje mnie na to badziewie namowic...
ja keno właśnie prawie rzuciłem, ale może jutro 8/8 z cgt wezmę mm
jeszcze nie podali mieescowości gdzie padł; coś mi tu trójmiastem śmierdzi
chociwel, taka miejscowosc w sierpniu ktos tam wydrapal 40 tys. w lotku, a teraz utrafili bonusa, hej
wiem wiem lotnisko ,baza i takie tam TAJNIACKIE ciiiii...................
Drap...srare czasy jest co wspominasc ,w potrzebie i granat byl pod reka i karabin
unhappy symbole są na odwrocie, a literek nie znam za bardzo, 1-aaa,2-sss,3-ttt teszty nie wiem
ale tam trzeba miec 3 takie same? kiedys pisales, ze miales 3 flaszki... co one maja z paczkiem wspolnego?
mirek
a może wisznice zagarnęły bonus- jest tu na mp taki jeden pan z tej miejscowości co mógł trafić
a może wisznice zagarnęły bonus- jest tu na mp taki jeden pan z tej miejscowości co mógł trafić
unhappy, ja zawsze tak drapie, a większość wygranych sprawdzam literkami kontrolnymi- no w pączku literki nie pomagają odkryć kwoty
drapek
Ja Cię bardzo proszę nawet przy mnie o Pączku nie wspominaj
Jak brałam słonika za 10 złotych co by nie powiedzieć jeśli miałam możliwość wyborku numerków w najgorszym razie 2 złote zwrotu było zawsze a w tym badziewiu z zainwestowanych 10 złotych nawet zakichanej truskawy nie było
Ja Cię bardzo proszę nawet przy mnie o Pączku nie wspominaj
Jak brałam słonika za 10 złotych co by nie powiedzieć jeśli miałam możliwość wyborku numerków w najgorszym razie 2 złote zwrotu było zawsze a w tym badziewiu z zainwestowanych 10 złotych nawet zakichanej truskawy nie było
medea, ja 10 na raz nie biorę, ale w pierwszy dziń wziąłem 5szt i tylko w jednym 2zł
trusk-1
budyń-2
czekol-3
kubki-10
flaszki-15
wiśnie-20
śliwy-60
róże- 1k
budyń-2
czekol-3
kubki-10
flaszki-15
wiśnie-20
śliwy-60
róże- 1k
zaś mi sie h-7 spaliła w aucie co za ciul wymyślił te żarówki na dodatek 1 zł w amroku
drapciu
Jutro w środę dzień dla Byków korzystny
W czwartek zaczyna się okres bardzo korzystny wg astrologów dla grających w gry hazardowe a że jest to dzień przejściowy bo rano Byki i Koziorożce a potem Bliźnięta i Wodniki to możesz spróbować szczęscia.
Ów dobry okres ma trwać do soboty
Jutro w środę dzień dla Byków korzystny
W czwartek zaczyna się okres bardzo korzystny wg astrologów dla grających w gry hazardowe a że jest to dzień przejściowy bo rano Byki i Koziorożce a potem Bliźnięta i Wodniki to możesz spróbować szczęscia.
Ów dobry okres ma trwać do soboty