Wpisy 1 354 662 – 1 354 761
26 stycznia 2013 13:07 → 26 stycznia 2013 13:39, 100 wpisów
torsan puśc bo uduszisz...
dawac obiad
cholera miało byc dawac losowanie
wasyl ja na 14 nie gram nie mam pomysła...
Powitać
torsan..Ty nie lukaj w avatary tylko typuj w grupie bo wczoraj na 22.15 nic nie zatypowałes
tststststs
torsan poczytaj zasady savoir-vivre tam jest napisane kto powinien z kim się pierwszy witać
mala..no właśniewszystkich przywitał a mnie nie i jeszcze ma jakieś pretensje
pytanko do wszystkich:
Czy w twojej okolicy istnieje skup palet?
Jeśli tak to tak na twoje oko jak prosperuje?
Czy w twojej okolicy istnieje skup palet?
Jeśli tak to tak na twoje oko jak prosperuje?
mala-właśnie czytam i z tym nie ściąganiem butów na przyjęciach to święta racja jest
u mnie skup palet działa oki przy dk75
wasyl-piaski
a orientujesz się jakie mają cenniki?
a orientujesz się jakie mają cenniki?
torsanie ..ty do mała nie mozesz przyjecha na kawka ..jesteś dalekoo
torsan ja z niektórymi zasadami też nie zgadam się, ale zasady to zasady, na które nie ma rady
lila-ale z tymi butami ja się zgadzam akurat {{diabelek} ale co do nie których też bym miał wątpliowści
mała ..zauwazyłem tam IP ..amour bardzo blisko u ciebie..ok
Myślę coś takiego otworzyć (skup palet) jako dodatkowe źrudło dochodów, co wy na to dobry pomysł?
będe przejezdzał to zerkne na ceny
prezes popytam
oni działają z 10 lat
prezes popytam
oni działają z 10 lat
krzysio..i vanilla też mieszka bliskoTy Mata Hari w męskim wydaniu Ty
skalarek
do kogo.... dzis z buciorami na kawe idziemy
kto zaprasza

kto zaprasza

Wpadlem na chwile Od dzis robie sobie przerwe w realu w MM i mam takie pytanie jakie moga wpasc cyferki w DL male czy duze?
skalar padna ogromne
wasyl-piaski
jak będziesz coś wiedział pisz na moje GG 11344713 , lub maila prezes_andrew@o2.pl będę bardzo wdzięczny
jak będziesz coś wiedział pisz na moje GG 11344713 , lub maila prezes_andrew@o2.pl będę bardzo wdzięczny
oki prezes
a ty gdzie chcesz ten skup palet otworzyc
a ty gdzie chcesz ten skup palet otworzyc
Widze ze nie warto witac ze wszystkimi bo tylko niektorzy sie odwitaja Dobra znikam Trafnych typowan
lila..dla ciebie ..umiesz jak ona
-----
http://old.rapidimg.org/images/4IjEJ.gif
----
ja widzę nie zle i wspaniale
-----
http://old.rapidimg.org/images/4IjEJ.gif
----
ja widzę nie zle i wspaniale
15hubi
też o tym myślałem ale w okolicy jest zbyt duża konkurencja i ciężko byłoby się przebić na lokalnym rynku dlatego raczej odpada
też o tym myślałem ale w okolicy jest zbyt duża konkurencja i ciężko byłoby się przebić na lokalnym rynku dlatego raczej odpada
ja tez sie witałem
Skalar....nie przejmuj się Czyli robisz sobie przerwę?Tak kiepsko wchodzą liczby?
lila-że jak się idzie do gości to nie powinno się sciągac butów a domownik nie powinien proponować kapci
1 354 712 masz wpis skalar
torsan..nie powiniennie wiem czy chciałabym wzuć kapcie po jakimś poprzednim gościu co mu kopyta capiły
w multi szkoda gadac moe przerwa w realu da nowe jkies spojrzenie ale tu bede typowal
lilcia dziś miałam dziwny sen: śniło mi się mlekoz mleka utrzepałam pianę
do kogo.... dzis z buciorami na kawe idziemy
kto zaprasza
kto zaprasza
lila-no właśnie i porównali to jak by ktoś komuś kazał założyć używaną blelizne
wasyl-piaski
mam odpowiedni plac i zaplecze techniczne, mieszkam w małej miejscowości, w mojej okolicy jest kilka średnich miast zorganizuje tam punkty, spedycje pomiędzy nimi zarówno jeśli chodzi o zakup jaki i sprzedaż... i zobaczymy czy nie zdechnie?
mam odpowiedni plac i zaplecze techniczne, mieszkam w małej miejscowości, w mojej okolicy jest kilka średnich miast zorganizuje tam punkty, spedycje pomiędzy nimi zarówno jeśli chodzi o zakup jaki i sprzedaż... i zobaczymy czy nie zdechnie?
Skalar..no mi też coś ostatnio nie wtenczas jak patrzę na te swoje rozpiski i mapki to wchodzą te co leżą nisko ale tak jest zawsze że za chwilę zaczną siadać te co siedzą wysoko
torsan..jakbym miała po kimś założyć bieliznę wolałabym paradować bez niej
prezesik byle blisko autostrady bo tam kasa jest
lila mala wasyl to was mialem na mysli piszac nie liczni odpowiadaja Dobra musze uciekac Milego popoludnia
mala-to że najpierw starasza osoba ma podać ręke pierwsza to wiem a jest tam cos jeszcze?
SKALAR wiem o tym dlatego też ja witam się tylko z tymi, którzy wiedzą, że należy na powitanie odpowiedzieć choćby z grzeczności
no właśnie z grzeczności .......ja się przywitałem a wszyscy milczą
wasyl-piaski
autostrady nie ma ale bezpośrednio przebiega kilka dróg krajowych
autostrady nie ma ale bezpośrednio przebiega kilka dróg krajowych
torsan 10. Kto przedstawia się pierwszy
Generalnie mężczyzna przedstawia się kobiecie, zaś młodsza kobieta â starszej (ale nie bądź zbyt szybka â to starsza kobieta wyciąga dłoń pierwsza). W pracy swoje imię i nazwisko pierwsza wymienia osoba młodsza rangą.
Generalnie mężczyzna przedstawia się kobiecie, zaś młodsza kobieta â starszej (ale nie bądź zbyt szybka â to starsza kobieta wyciąga dłoń pierwsza). W pracy swoje imię i nazwisko pierwsza wymienia osoba młodsza rangą.