Wpisy 1 352 073 – 1 352 172
24 stycznia 2013 21:03 → 24 stycznia 2013 21:19, 100 wpisów
multi
Jak ten pan prowadzi losowanie to cuda i wianki z liczbami się dzieją. Będzie albo 8/10 z pierwszej dziesiątki albo tak jak stawiasz siedemdziesiątki zaszaleją. Albo co bardziej realistyczne będą ciągi liczb sąsiadujących ze sobą, ale rzadkich w ostatnim czasie np. 60,61,62,63,64,65 lub coś podobnego
Jak ten pan prowadzi losowanie to cuda i wianki z liczbami się dzieją. Będzie albo 8/10 z pierwszej dziesiątki albo tak jak stawiasz siedemdziesiątki zaszaleją. Albo co bardziej realistyczne będą ciągi liczb sąsiadujących ze sobą, ale rzadkich w ostatnim czasie np. 60,61,62,63,64,65 lub coś podobnego
fiołka Daniel teraz radzi w telewizji jakie zakupy zrobić kiedyś widziałem jak terakotę widzą wciskał
Moreno też lipne liczby losuje może kiedyś 81 padnie jak będzie losował
fiolka..najlepiej byłoby jak byłby tylko lektor i zero prowadzących i
fiolka....ci prowadzący działają mi na nerwa a to ich pitolenireszczególnie
Lila...
bo napisalać ciekawe jak się odwdzięczy i ci odp. że ja też
bo napisalać ciekawe jak się odwdzięczy i ci odp. że ja też
medea od razu się kiedyś zdziwimy jak padnie 10/10 z ciągu liczb
wszystkie losowania powinnien Moreno prowadzići koniec, kropka
fiolka..losowanie odbyło by się bardzo szybko80 kul by wypadło prawdopodobnie
muli...może kiedyś i wlecitylko by trzeba 8 10/10 codziennie puszczac zapobiegawczo
27 , 28 , 67 , 68 , 69 !
.
.czesc wszystkim !
.czesc wszystkim !
michellex Moreno to w grudniu mnie zdenerwował bo wylosował pamiętny zestaw 01-10 tam było 8/10 oprócz liczb 05 oraz 10 dzień wcześniej jeszcze dałem ten przedział a na drugi dzień już nie choć miałem wtedy problem i zle wybrałem
------
..................
..................
michellex to prawda
mała557
wędrowca netowy
Franek
Kret to..... oszust.
Jutro dużego mrozu nie będzie.
- 6 za oknem. Może być.. .
-----------------------
Jutro dużego mrozu nie będzie.
- 6 za oknem. Może być.. .
-----------------------
michellex przepraszam poprawię się
Lila.. .
---------------
---------------
Multi.. .
-----------------
-----------------
medusia
to zależy od jego umiejscowienia, nie wiemy teraz czy godzić się na operację czy też lepiej nie
to zależy od jego umiejscowienia, nie wiemy teraz czy godzić się na operację czy też lepiej nie
Fiolka.. .{{kwiatek
--------------
--------------
panoramix(tak jest)
Michellex.. .
--------------
--------------
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20090811-14/ mogła by wrócić