Wpisy 1 352 052 – 1 352 151
24 stycznia 2013 20:56 → 24 stycznia 2013 21:16, 100 wpisów
lila tak mówisz a 71-80
falu..podobno na jakieś szczytne cele maja przeznaczyć tą kasę.Gdyby ludzie się nie oburzyli to sałata wpłynęłaby na konto i po sprawie a tak musieli coś zadziałać.Paranoja co się w tym kraju wyprawia
Lila...no to tak akurat wychodzi, że jego wpadają, a moje nie aż taka dobra to ja nie jestem
panoramix
multi
Jak się przyjrzysz wynikom po zestawie 71-78 to zauważysz,że podany przez Ciebie zakres pojawia się stadnie
multi
Jak się przyjrzysz wynikom po zestawie 71-78 to zauważysz,że podany przez Ciebie zakres pojawia się stadnie
TAK TERAZ WIZERUNEK DBAJA I TEN NIE PRZYJMIE TEN NA CELE SZCZYTNE DA JAKBY NIE MEDIA KAZDY BY PRZYTULIL SIANKO I WDUPIE MIALBZ WYBORCOW JEDEN MEGA WIELKI CYRK HEH
medea no widzisz to jednak coś w tym jest ale nie mówię tego głośno bo jak Laskowski już teraz losuje to kichę mam nie tak jak dawniej rok temu jeszcze jak on losował to 7/10 było a teraz
Rembiszewski wracaj
multi
Jak ten pan prowadzi losowanie to cuda i wianki z liczbami się dzieją. Będzie albo 8/10 z pierwszej dziesiątki albo tak jak stawiasz siedemdziesiątki zaszaleją. Albo co bardziej realistyczne będą ciągi liczb sąsiadujących ze sobą, ale rzadkich w ostatnim czasie np. 60,61,62,63,64,65 lub coś podobnego
Jak ten pan prowadzi losowanie to cuda i wianki z liczbami się dzieją. Będzie albo 8/10 z pierwszej dziesiątki albo tak jak stawiasz siedemdziesiątki zaszaleją. Albo co bardziej realistyczne będą ciągi liczb sąsiadujących ze sobą, ale rzadkich w ostatnim czasie np. 60,61,62,63,64,65 lub coś podobnego
fiołka Daniel teraz radzi w telewizji jakie zakupy zrobić kiedyś widziałem jak terakotę widzą wciskał
Moreno też lipne liczby losuje może kiedyś 81 padnie jak będzie losował
fiolka..najlepiej byłoby jak byłby tylko lektor i zero prowadzących i
fiolka....ci prowadzący działają mi na nerwa a to ich pitolenireszczególnie
Lila...
bo napisalać ciekawe jak się odwdzięczy i ci odp. że ja też
bo napisalać ciekawe jak się odwdzięczy i ci odp. że ja też
medea od razu się kiedyś zdziwimy jak padnie 10/10 z ciągu liczb
wszystkie losowania powinnien Moreno prowadzići koniec, kropka
fiolka..losowanie odbyło by się bardzo szybko80 kul by wypadło prawdopodobnie
muli...może kiedyś i wlecitylko by trzeba 8 10/10 codziennie puszczac zapobiegawczo
27 , 28 , 67 , 68 , 69 !
.
.czesc wszystkim !
.czesc wszystkim !
michellex Moreno to w grudniu mnie zdenerwował bo wylosował pamiętny zestaw 01-10 tam było 8/10 oprócz liczb 05 oraz 10 dzień wcześniej jeszcze dałem ten przedział a na drugi dzień już nie choć miałem wtedy problem i zle wybrałem
------
..................
..................
michellex to prawda
mała557
wędrowca netowy
Franek
Kret to..... oszust.
Jutro dużego mrozu nie będzie.
- 6 za oknem. Może być.. .
-----------------------
Jutro dużego mrozu nie będzie.