Wpisy 1 350 783 – 1 350 882
24 stycznia 2013 02:13 → 24 stycznia 2013 08:59, 100 wpisów
A to Ty jesteś Matuzalem-ponad 100-letnia Babinka-czeka Księga Ginesa!
No dobrze,pożartowaliśmy,ale moja ęteligencja już(ze względu na porę)wysiada
Żegam Cię serdecznie-do jutra
Żegam Cię serdecznie-do jutra
musisz jesc duzo ątróbki
Dobrej nocy , cyferkowych równie serdecznie pisze pa,pa
Dobrej nocy , cyferkowych równie serdecznie pisze pa,pa
te cholery, byki krase ostatni grosz zedrą z człowieka w zamian ch..........uja dają francowaty ts i te wasze zdrapki puścioki do życi se wsadzcie
greg ..
na jakiś nowy temacik na forum można dzisiaj liczyć?
Do dwudziestu masz już tylko cztery.
Dobrego dnia.
na jakiś nowy temacik na forum można dzisiaj liczyć?
Do dwudziestu masz już tylko cztery.
Dobrego dnia.
z jednej strony racja, ale...
a na nowy nick, też można ? ile do dwudziestu ?
dobrego dnia, trafnych, prawie ...
Greg czytałam Twój wpis na forum odnośnie typowania - wybór zestawu liczb najmniej wybieranych co jest bardzo ciekawe
deki
masz liczby z siódemką ? mówię o mm ...
i
tora tora tora
znika
masz liczby z siódemką ? mówię o mm ...
i
tora tora tora
znika
Dziś kolejny dzień na oskubanie TS
To zazdroszczę wam, a u mnie jak zwykle duży mróz
To zazdroszczę wam, a u mnie jak zwykle duży mróz
fiolka
A to mamy podobne odczucia. Pięknie jest, ale jak się pomyśli o poruszaniu po mieście to człowiek jakby mniej się cieszy z okoliczności przyrody
A to mamy podobne odczucia. Pięknie jest, ale jak się pomyśli o poruszaniu po mieście to człowiek jakby mniej się cieszy z okoliczności przyrody
..a może dziś liczby z mrozu, a nie z pieca? jaka u was temperaturka?
------
-------------------------
Dzień dobry.. .
- 7. Może być.. .
--------------------------------
-------------------------
Dzień dobry.. .
- 7. Może być.. .
aga31
Kto oskubie ten oskubie. No ja niestety przez pewien czas nie będę raczej miała okazji grać na 14-stą.
fiolka
Tak. Liczby Skorpiona to 4,19,22 czyli biorąc pod uwagę, że dzisiaj dzień o wybracji 4 to jeszcze ewentualnie 8,23,26,15,18,16,76,
Kto oskubie ten oskubie. No ja niestety przez pewien czas nie będę raczej miała okazji grać na 14-stą.
fiolka
Tak. Liczby Skorpiona to 4,19,22 czyli biorąc pod uwagę, że dzisiaj dzień o wybracji 4 to jeszcze ewentualnie 8,23,26,15,18,16,76,
To może każdy po pewniaczku i podzielimy się wygraną. Mi to ciężko powrócić do tego typowania po dłuższym okresie czasu i kiepsko teraz mi to idzie
Medea.. .
W Twoich stronach pada dzisiaj śnieg, a jutro może padać... deszcz.
-----------------------------------
W Twoich stronach pada dzisiaj śnieg, a jutro może padać... deszcz.
-----------------------------------
Słuchajcie to ciekawe, bo mi wyszły moimi metodami takie liczby na dziś do wszystkich gier : 48,58,13,43,7,25 czyli wasze temperatury plus może jeszcze 4 z liczb z Skorpiona bo u fiolki było -4
Wędruś ty mnie nie strasz. Już i tak wilgoć taka, że człowiek czuje jakby było - 20 a nie marne -8
..medea..właśnie chciałam o tym samym napisac
coś w tym musi być
coś w tym musi być
Fiolka.. .
------------------------------
------------------------------
siemiców ALL... i znikam...
fioła ...twój profil jeden raz masz 1/1 ..i wiecej 0/1 ładnie supcioo ..nie jestem zastrosny
iznikaamm
fioła ...twój profil jeden raz masz 1/1 ..i wiecej 0/1 ładnie supcioo ..nie jestem zastrosny
iznikaamm
Medea.. .
Nad śląskiem chmury są " chude, jak kasa totalizatora", to znaczy, że śniegu spadnie niewiele.. .
----------------------------------------
Nad śląskiem chmury są " chude, jak kasa totalizatora", to znaczy, że śniegu spadnie niewiele.. .
fiolka
Znając życie obok oboka obokiem będzie poganiać czyli
5,20,23,9,24,27,16,19,17,77
3,18,21,7,22,25,14,17,15,75
Znając życie obok oboka obokiem będzie poganiać czyli
5,20,23,9,24,27,16,19,17,77
3,18,21,7,22,25,14,17,15,75
Fiolka.. .
---------------------------
---------------------------
fiolka
No oczywiśccie, że nie choć w jakiejś innej skali to kto wie 48,43,58 to nie temperatury tylko część zestawu ustalonego metodą która ostatnio dość regularnie dawała co od 2/3 do 4/7 liczb
No oczywiśccie, że nie choć w jakiejś innej skali to kto wie 48,43,58 to nie temperatury tylko część zestawu ustalonego metodą która ostatnio dość regularnie dawała co od 2/3 do 4/7 liczb
fioła ...byłaś tam u korna ..tu tu było zamnknieta chata ..ja wiem gdzie jesteś mieszkasz blisko 13maxa ...
nie nazywaj mnie nie jestem detektywem i znikam..
nie nazywaj mnie nie jestem detektywem i znikam..
Liczby mrozowe:
Skandynawia 15 - 25.
Rosja - tylko -31. Wczoraj było... -35.
Skandynawia 15 - 25.
Rosja - tylko -31. Wczoraj było... -35.
witajcie chwalcie sie coscie ugrali...
islandorka
No ja całe 2 x 4/10 czyli dzisiaj na 22-gą coś tam puszczę
No ja całe 2 x 4/10 czyli dzisiaj na 22-gą coś tam puszczę
no medusia a jak syst.mini itp...
Wędruś
25 fajne bo dawno nie było
31 fajne bo dawno nie było
czyli 31 trzeba dołożyć do powyższego zestawu
25 fajne bo dawno nie było
31 fajne bo dawno nie było
czyli 31 trzeba dołożyć do powyższego zestawu
Wedrusiu dzis zniły misie piersionki ze dostałam duzo i przymierzałam (chyba były i złote i srebrne)...
islandorka
Postanowiłam, że na razie trenuję na sucho, bo niestety to trochę kosztowna zabawa w przypadku systemów z 12 liczb.
Liczby na prośbę senny wpisałam na forum a w typowaniach masz te, które z nich wybrałam czyli złotą 12-stkę do mini i lotto.
Metoda typowania idealna nie jest, ale póki co na 4 losowania typowania fajnie mi wyszły. Niestety metoda typuje liczby do obu gier co utrudnia wybór na zakłady.
Postanowiłam, że na razie trenuję na sucho, bo niestety to trochę kosztowna zabawa w przypadku systemów z 12 liczb.
Liczby na prośbę senny wpisałam na forum a w typowaniach masz te, które z nich wybrałam czyli złotą 12-stkę do mini i lotto.
Metoda typowania idealna nie jest, ale póki co na 4 losowania typowania fajnie mi wyszły. Niestety metoda typuje liczby do obu gier co utrudnia wybór na zakłady.
medusia zerkne...a ja znów dostałam tajną przesyłke i musze na nia popatrzec...
islandorka
Wyszło tak, że typowałam do 4 losowań.
W lotto 1x4/12 oraz 2x3/12
W mini 2x3/12
W lotto+ nic
czyli coś w tym jest, ale to za mało by zacząć szaleć przed zbadaniem jak będzie wyglądała statystyka dla powiedzmy 10 losowań
Wyszło tak, że typowałam do 4 losowań.
W lotto 1x4/12 oraz 2x3/12
W mini 2x3/12
W lotto+ nic
czyli coś w tym jest, ale to za mało by zacząć szaleć przed zbadaniem jak będzie wyglądała statystyka dla powiedzmy 10 losowań
w stylu takiej jakie ci wysłałam...
islandorka
A mogłabym Cię prosić o podzielenie się informacjami z koleżanką Może tym razem będę bardziej pomocna
A mogłabym Cię prosić o podzielenie się informacjami z koleżanką Może tym razem będę bardziej pomocna
Z Jedynki.. .
Nie żyje dziewczynka, która jechała na sankach ciągnietych przez samochód. /sanki wpadły na betonowy słupek/.
---------------------------------
Nie żyje dziewczynka, która jechała na sankach ciągnietych przez samochód. /sanki wpadły na betonowy słupek/.
---------------------------------
medusia napisze do cie...
Islandorka.. .
Fajne masz sny.. .
---------------------
Fajne masz sny.. .
---------------------
medusia za pare minut bo pisze na gg..
Wedrus a cyferki ze snu?