Wpisy 1 347 239 – 1 347 338
21 stycznia 2013 20:46 → 21 stycznia 2013 21:08, 100 wpisów
ty krwisty abys die nie zsiad boski ty l bo krew stara jest do dupy
Użytkownik klonek dodał nowy komentarz w temacie:
3 osoby zgarnęły pulę Lotto i otrzymają po 17 112 504 zł
zachowuj się greg,nie spotka cię przykrość,ten czat nie jest własnością Lili,a ty robisz na razie za jej klakiera.miej swoje zdanie
SKALAR.....ale nie w taką pogodę jak teraz....predzej na długie weekendy
Robal_36: pokazuje to tabelka prawdopodobieństwa. I w typowaniach się to mniej więcej zgadza. Czyli np. 6/12 jest trafiane raz na 20 000 typów.
nalepiej siade w necie popatrze noclegi i podzwonie bedzie szybciej
Podobnie 1/1 trafiane jest średnio w 25% wszystkich typowań, itd.
SKALAR http://e-nocleg.pl/noclegi-ustron.html?gclid=CJr938uc-rQCFc6V3godtTwAXw
lili@@@@@przeczytalem
słuchajcie wejdziemy wszyscy w profil seceliny i popiszemy tam co o niej sądzimy
ZAPRASZAM DO SERCELINA CHODZCIE POPISZEMY

słuchajcie wejdziemy wszyscy w profil seceliny i popiszemy tam co o niej sądzimy
ZAPRASZAM DO SERCELINA CHODZCIE POPISZEMY

KROWI SIUTEK ZPSTAN TY OKI OKI OKI
ty krwisty nie chce cie obrazac czasami trzs sie fomyslec plamisty krwia
sercelina..odpintol się ode mnie dobrze ci radzę.Jesteś pewna że nie mój?
ZOSTAN
może lepiej jakieś mądrości związane z programem multipairs albo lotto ? a nie buziaczki ?
SKALAR
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=noclegi+Ustro%C5%84
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=noclegi+Ustro%C5%84
Robal_36: co losowanie jest tabelka, po co zbiorcza. W tych pojedynczych też widać jak trudno trafić. Są też kalkulatory wygranych, gdzie można zobaczyć bilans gry podanym zestawem w przeciągu np. kilku lat. No to chyba oczywiste, że trudno trafić
kto wie kiedy ostatnio wymieniano maszynę losującą ? z moich informacji wynika że mniej wiecej od losowania 6150 ma ktoś potwierdzone info ze tak jest ?
Teraz polukam te noclegi Dobrych typowan i zeby tu grzecznie bylo
GREG JESTES NA MORFINCE TAK JAK JA KIEDYS
LILI...WEJDZ W PROFI SERCELINY POLECAM WAM GORĄCO 

zbiorczo - wszystkie typy, z jakiegoś okresu, w jeden worek ...
>>...oczywiste, że trudno trafić...<<
tak jasne, ale - wiesz
Pasko
czasem, jak tak sobie czytam - niekoniecznie
>>...oczywiste, że trudno trafić...<<
tak jasne, ale - wiesz
Pasko
czasem, jak tak sobie czytam - niekoniecznie
SERCELINA DO DZIOBA WEZ
medea76 mądrości związanych z lotkiem totkiem multilotkiem takich np jak były zaprezentowane na video czacie 9.12.2012 gdzie można było zobaczyć tabelki wyliczenia posłuchać kogoś kto interesuje sie grami liczbowymi a tu nic nie ma na tym czacie
wasyl ja po blokadach bo bola jak uj karwa a jeszcze te ujowr niki
DIDA MY TO JUZ PRZERABIALI 

Użytkownik Pawcio dodał nowy komentarz w temacie:
GREG BLOKADY MIAŁEŚ
wasyl wiem ale nie zachowujmy się jak milionerzy ja chciałbym wygrać , tyle godzin na multipairs wiec nalezy sie zapłata ale wciąz jej brak
DIDA ... POSIEDZISZ TO ZOBACZYSZ CO SIE TU WUPRAWIA
PRZYJDZIE CI TAKA SERCELINA KARWA TWAERZ I PINTOLI PO BYKU
PRZYWYKNIESZ Z CZASEM
PRZYJDZIE CI TAKA SERCELINA KARWA TWAERZ I PINTOLI PO BYKU
PRZYWYKNIESZ Z CZASEM
coś tam jednak się da przewidzieć . tylko trzeba analizować tak jak ja
DIDA JA PRZEWIDUJE OD 19 LAT wieczneobooki 

pogadamy sobie na ognisku kiedyś tam z dziewczętami z czata , do dzioba i te sprawy ale tutaj piszmy o grze liczbowej tak mnie to interesuje !!!!
dida
Więcej rzeczy dzieje się w tej sprawie na forum gdzie można znaleźc wiele pomysłów dla siebie i pogadac z ludzmi o podobnych metodach typowania. Na chacie też się dzielimy wiedzą na te tematy, ale nie da się ukryc, ze musi byc do tego odpowiedni nastrój
Więcej rzeczy dzieje się w tej sprawie na forum gdzie można znaleźc wiele pomysłów dla siebie i pogadac z ludzmi o podobnych metodach typowania. Na chacie też się dzielimy wiedzą na te tematy, ale nie da się ukryc, ze musi byc do tego odpowiedni nastrój
DIDA AWANSOWAŁA
aaaa forum , sory dopiero dzisiaj sie tutaj wbiłem do was wiec nie pomyślalem o forum
Słyszeliście o ludziu ktory trafil 6 w totka, ale swiadomie nie odebral kasy, bo chcial zobaczyc czy los mu da wygrac
ja nie jestem kobita tylko facet hehe żeby ktoś mnie nie pomylił z babą po nicku
medea nastrój to musi byc
jak ni ma serceliny i ksingsa

jak ni ma serceliny i ksingsa

dida
wasyl,lila,i.t.p.brudem obrastacie,nie dojadacie,tylko pintolicie tutaj.normalnemu człowiekowi czasu by brakło,nawet pewnie nie bzykacie,bo kiedy?
tymoteusz jan ,
krowisiut
sercelina wal sie 

hehe
wariaty ! chyba wsie powygrywali że takie zadowolone spadam na forum zarabiać kasę pobawimy sie w czat jak będzie duża wygrana
didi zapraszamy
czesc wasyl greg i reszta z dychy