Wpisy 1 346 762 – 1 346 861
21 stycznia 2013 19:08 → 21 stycznia 2013 19:30, 100 wpisów
Gała-na to wygląda ale zostało 5 meczy do końca rundy zasadniczej i mamy 14pkt przewagi
Gała-wczoraj Sosnowiec sędziowie u***li równo nie uznali im bramki prawidłowo strzelonej i uznali bramke dla Oświęcimia po podaniu krążka ręką skandal straszny
torsan myslałem ze ręczni wczesniej zagraja a oni 21,30 masakra,jakbym miał mm puszczone to bym zaczekał a tak to juz padne chyba
lilcia puszczona, choć jak miałam wyjść na te warunki pogotowe to mi się słabiutko robiło
Pasko
takie 'zestawienie' miesięczne, czy kwartalne, czy nawet i półroczne - bilans zbiorczy ze wszystkich podanych typów zrobiony wspólnie, prześwietlenie wszystkich oddanych typów na ostatnie losowanie w wybranym przez siebie cyklu ?
- ONI Ci w końcu /chyba/ nie płacą, a pokazałoby to, unaoczniło bardziej, jak zdaje się można sądzić - skalę trudności trafienia 10/10 ? Czy raczej nie ma co liczyć ? zatka kompa ?
takie 'zestawienie' miesięczne, czy kwartalne, czy nawet i półroczne - bilans zbiorczy ze wszystkich podanych typów zrobiony wspólnie, prześwietlenie wszystkich oddanych typów na ostatnie losowanie w wybranym przez siebie cyklu ?
- ONI Ci w końcu /chyba/ nie płacą, a pokazałoby to, unaoczniło bardziej, jak zdaje się można sądzić - skalę trudności trafienia 10/10 ? Czy raczej nie ma co liczyć ? zatka kompa ?
mala...ja już dzisiaj sie karwa nigdzie nie ruszam,wołami mnie z domu nie wyciągną
lilcia co się stało gregusiowi, że te małe mu się tak nie podobają
witam wszystkich
czesc gała andromeda mała
lila
jeszcze raz ? no nie zaszkodzi
Gała
tak ślisko ? to zostawiam i
jeszcze raz ? no nie zaszkodzi
Gała
tak ślisko ? to zostawiam i
lili....
zabije ....gdzie gg