Wpisy 1 346 562 – 1 346 661
21 stycznia 2013 14:47 → 21 stycznia 2013 16:48, 100 wpisów
jackwar
może część onlajnów - zastanawia się nad sensem t e j gry ?
A swoją drogą ta ilość losowań BEZ dychy, i rozmowa z ludźmi, bo przecież nie jednym 'Kowalskim'z teesa - daje do
może część onlajnów - zastanawia się nad sensem t e j gry ?
A swoją drogą ta ilość losowań BEZ dychy, i rozmowa z ludźmi, bo przecież nie jednym 'Kowalskim'z teesa - daje do
jackwar
Dzięki link sobie zapisałam i w domu obejrzę bo komputer w pracy nma trochę za małe parametry i ledwo losowanie mi odtwarza
Dzięki link sobie zapisałam i w domu obejrzę bo komputer w pracy nma trochę za małe parametry i ledwo losowanie mi odtwarza
medea ty to pewnie ten temat znasz z pracy ale książkę przeczytam
mirnam61
"jak się bonus skończy to będę grał tylko..."
co ciekawe - nie, 'jak wygarnę', co w sumie nawet oczywiste - BO - KTO by grał PO wyjęciu 10/10 z bonusem ?
tylko, tak SE paCZąc - niezależnie KTO wygarnie ...
co ciekawe - nie, 'jak wygarnę', co w sumie nawet oczywiste - BO - KTO by grał PO wyjęciu 10/10 z bonusem ?
tylko, tak SE paCZąc - niezależnie KTO wygarnie ...
Robal_36 bonus jescze nie padl bo ja od ponad miesiaca nie gral ale to sie zmieni
agatkaa bonusik w swoim czasie
albinlotto
wiem wiem, tak p r a w i e ze 200-400 tysięcy osób codziennie sobie nieomal TO samo powtarza
wiem wiem, tak p r a w i e ze 200-400 tysięcy osób codziennie sobie nieomal TO samo powtarza
tesa
niektóre tak, to pewne
wiesiek
tak, oczywista sprawa, to moja najulubieńsza gra
niektóre tak, to pewne
wiesiek
tak, oczywista sprawa, to moja najulubieńsza gra
znacie jakies darmowe programy wspomagajace MM? dziekuje za odp.
jeszcze gram do konca tygodnia o 3/3 potem daje sobie spokoj z tymi nedznymi 3/3
wiesiek77
Wieczorem będę ustalać metodą, która ostatnio pozwoliła mi wytypować 3/12 dwa razy pod rząd to ci podrzucę jako inspirację
angierski
Wieczorem będę ustalać metodą, która ostatnio pozwoliła mi wytypować 3/12 dwa razy pod rząd to ci podrzucę jako inspirację
angierski
islandorka
Jeśli jeszcze jesteś a tylko się nie odzywasz
obstawiam takie dziesiątki na wieczór
20,21,24,26,31,33,40,43,44,46
3,10,11,20,27,43,53,69,75,77
7,13,15,29,31,39,43,55,78,80
Jeśli jeszcze jesteś a tylko się nie odzywasz
obstawiam takie dziesiątki na wieczór
20,21,24,26,31,33,40,43,44,46
3,10,11,20,27,43,53,69,75,77
7,13,15,29,31,39,43,55,78,80
wiesiek
kiedyś było lepiej - bez dwóch zdań, ale i tak, ja jestem w tej takiej części z tych grających, co nie ma prawa narzekać
kiedyś było lepiej - bez dwóch zdań, ale i tak, ja jestem w tej takiej części z tych grających, co nie ma prawa narzekać
robal
czyzbyś coś kiedyś trafił godnego?
jeżeli tak to ja jestem w tej drugiej części
czyzbyś coś kiedyś trafił godnego?
jeżeli tak to ja jestem w tej drugiej części
wiesiek
no trzeba by zdefiniować,co mamy na myśli pisząc "coś godnego" ale - tak, chyba tak
no trzeba by zdefiniować,co mamy na myśli pisząc "coś godnego" ale - tak, chyba tak
pchela.. nie było końcówek 9 ..dlatego nie było 59 ..a 60 tez pisałam dobra
ale t a k paCZąc, to widzę - powinienem jednak dodać - widziałem nawet tu większe i Ów kolega nadal gra
Robalku, to dobrze
a dzisiaj..moga ale nie musza poszalec końcówki 6 więc robalku masz szanse zabłysnąć
a dzisiaj..moga ale nie musza poszalec końcówki 6 więc robalku masz szanse zabłysnąć
Robalku ..nie robalku.. wiem, nie jestes wrażliwy, ale zawsze R sie nalezy
zofijka.. dlaczego tak sadzisz.. nie , nie mam na imie Angela ... kwiat fiołka.. znaczy Jolanta
= jestem aniołkiem
= jestem aniołkiem
dlaczego 21 stycznia najgorszy dzień w roku właśnie najlepszy Dzień Babci przeciesz
jocia
mala557
mala557
zofijka
albinlotto czemu 21 to najgorszy dzień w roku przeciesz dzień Babci
zofijka a czemu ty mnie o to pytasz ze najgorszy?
przepraszam,ale musze odmaszerować niezwłocznie ... powodzenia i radosci duzo z