Wpisy 1 346 097 – 1 346 196
21 stycznia 2013 10:52 → 21 stycznia 2013 12:04, 100 wpisów
islandorka
Właśnie dlatego w domu ograniczyłam korzystanie z niego, bo miałam kilka dni w pracy, że jak siadałam o 7.30 to do 15.30 cały czas siedziałam z nosem wbitym w ekran
Właśnie dlatego w domu ograniczyłam korzystanie z niego, bo miałam kilka dni w pracy, że jak siadałam o 7.30 to do 15.30 cały czas siedziałam z nosem wbitym w ekran
tri
no ja chyba też w sumie to może puściłem 2 zakłady jokera i nic nie było
no ja chyba też w sumie to może puściłem 2 zakłady jokera i nic nie było
i co medusia próbowałas cosik z moich meili?? podobno na koniec m-ca dopiero bedzie pasaa...
mówię ci medea krążą normalnie te cyfry od Markizy ale ciezko utrafic...
tommek
Bez szans na puszczenie, bo nikt w taką pogodę nie wyrudza w teren
islandorka
próbowałam, ale mi ta metoda nie podchodzi i nie umiem jej rozgryść do końca albo przynajmniej takiego poziomu by można było wyniki wykorzystac w realu
Bez szans na puszczenie, bo nikt w taką pogodę nie wyrudza w teren
islandorka
próbowałam, ale mi ta metoda nie podchodzi i nie umiem jej rozgryść do końca albo przynajmniej takiego poziomu by można było wyniki wykorzystac w realu
islandorka
A ja miałam ostatnio całkiem fajny zestaw z kwadratów i co losowanie 4/10 lub 5/10 a wczoraj mogło być 5/5 gdybym sierota jedna nie dobrała liczb do 10/10. Niestety wczoraj ostatnie liczby z zestawu wpadły no i muszę teraz ustalić inny co będzie teraz chodził
A ja miałam ostatnio całkiem fajny zestaw z kwadratów i co losowanie 4/10 lub 5/10 a wczoraj mogło być 5/5 gdybym sierota jedna nie dobrała liczb do 10/10. Niestety wczoraj ostatnie liczby z zestawu wpadły no i muszę teraz ustalić inny co będzie teraz chodził
no to dobra jestes w te kwadraty, ja jakos nie moge nic z nich wydobyc...
Opracowałam też metodę na mini i lotto dzieki którym ostatnio zaliczyłam niezły postęp w typowaniu, ale zdradzę szczegóły jeśli się okaże, ze mój pomysł się sprawdza a nie tylko miałam farta.
medea76 tragedia straszna.....zmarła moja koleżanka która sprzedawała w drugim sklepie...zostawiła synka 9-letniego....ona sama miała 28 lat jestem po prostu załamana
medea poza tym trzeba sie troche orientowac w gwiazdach tak jak ty mi to jakos nie podchodzi...
matko kochana malutka ...chorowała? czy nagle...
islandorka30,5 wersji jest tyle ile ludzi plotkuje....dziś będą wyniki sekcji
malutka no to wyrazy współczucia
medusia a ty o mnie pamietaj...bo ja niedługo do wariatkowa trafie...poważnie...
ostatni raz widziałam ją w sylwestra w sklepie jak wysyłałam totka...jeszcze życzyłam jej szczęśliwego nowego roku....później chyba grypsko ją złapało i już nawet na zakupy nie przychodziła
islandorka
Jakbym dziś grała to z tych kwadratowych ustaleń wyszło mi, że powinny wpaść :
50,73
33,34,65
4,7,10,20,21
4,8,10,20,21
no i jeszcze liczby majów plus liczby Wodnika i Wagi czyli
20,42,62,6,19,33,13,27,11
Jakbym dziś grała to z tych kwadratowych ustaleń wyszło mi, że powinny wpaść :
50,73
33,34,65
4,7,10,20,21
4,8,10,20,21
no i jeszcze liczby majów plus liczby Wodnika i Wagi czyli
20,42,62,6,19,33,13,27,11
mała znakiem tego musiała grypa na cos pasc co akurat było osłabione bo od sylwka nie długo wiec na r...raczej nie...
medusia ale to na 14? bo ja na 22...
islandorka
Na 22 też będę grać, ale by ustalić zestawy muszę mieć wyniki z 14-stej
Na 22 też będę grać, ale by ustalić zestawy muszę mieć wyniki z 14-stej
medusia to podrzuc po 14...
ide pomyslec nad cyferkami...
nie ma sprawy, tzn. mogę zrobić symulację już teraz, ale trzeba by po 14-stej odrzucić liczby które wpadną
islandorka30,5 ludzie lubią plotkować....mówią że to świnska grypa,a to że na serce chorowała inni jeszcze coś innego
ja szczerze nie chce wiedzieć bo to była moja koleżanka...chcialabym ją tylko pożegnać
ja szczerze nie chce wiedzieć bo to była moja koleżanka...chcialabym ją tylko pożegnać
no to jak masz czas to poprosze...bo potem to róznie bywa ...
mala
Ludzie czasami są tak podli, że szkoda słów. Nawet im do głowy nie przyjdzie jak mogą takimi głupimi słowami kogoś skrzywdzić.
Ludzie czasami są tak podli, że szkoda słów. Nawet im do głowy nie przyjdzie jak mogą takimi głupimi słowami kogoś skrzywdzić.
malutka ja wiem ze można gdybac ale każdy ma swój czas i jak przyjdzie to nie uciekniemy...
islandorka
Tak się składa, że mam. Za jakieś 15 minut powinnam je mieć
Tak się składa, że mam. Za jakieś 15 minut powinnam je mieć
medusia czekam...
medea76 masz rację....ja też kiedyś chciałam wszystko wiedzieć o kimś,ale jak cs takiego spotyka kogoś bliskiego i z mojego otoczenia to człowiek dopiero zaczyna myśleć
islandorka30,5 też masz rację...widoczie tak miało być i koniec....tylko szkoda tego małego i męża....podejrzewam, ze bez wsparcia najbliższych nie dadzą sobie rady
dobra uciekam...ogarnę w domu i obiad trzeba zrobić i na 14 do pracy
mała mój kuzyn miał 25 lat jak sie spalił żywcem w samochodzie bo go kolega namówił na wyjazd a on tak nie chciał jechac...
a córka miała roczek chyba...
a mój wujek miał 38 lat i 4 dzieci i zone bidule która nie potrafiła sie niczym zajac...tam dopiero była bieda...
no skonczy te tematy bo my żyjemy i musimy walczyc o przetrwanie bo to nic innego...
ja czekam na wygrane od medusi...
ale fajnie cucu ..ciekawe pytanie..
no i wszyscy zamilkli...
greg...
senna podziele sie moimi spostrzezeniami po wygranej...
nie ma nikogo ...
islandorka
jakiej wygranej, w tym miesiącu max to 4/5 i same drobne
jakiej wygranej, w tym miesiącu max to 4/5 i same drobne
greg to taki żarcik ja tylko w piecu...wole
witam
..
Moje typy na dzis
1 3 6 7 8 14 22 34 36 54
..
Moje typy na dzis
1 3 6 7 8 14 22 34 36 54
senna ale jak ja wygram...to sie podziele...powiem jak to zrobiłam...
senna no na takie małe to ja nie gram...
tommeek ..ja nic nie wiem które jest na suchooo pewniaki twój 69 czy 34
ale na 10 też nie gram nie lubie...wiec bonusa wam oddam...bijcie sie...
ja tak kutwa wyskoczy 34,48,57...juz gram..
.czesc greg
muj pewniak 54,
albo nie gram..szkoda skoda kasa ..
pawus system na komp jest tak opracowany by wybrac 00 nsjwiekszej wygranej lub ich naj mniej a dla nas to
to dlatego w bułgarii padły dwa losowania pod rząd z takimi samymi numerkami
krzysio sory ale.mnie wk......wiaja takie gatki co padnie co bedzie ale ja w realy nie gram to po uj te gatki
greg nie napinaj ! wyluzuj !http://www.youtube.com/watch?v=ldCQ6FwiU18
na tego j......go Ts nie mam juz sil i pomyslu jak go wy.......mac
greg podążam dziś tym tropem zapewne padną ciągi kolejnych liczb bo dawno nie było
greg niewiem co ts planuje na 14
w czechach
1 6 8 9 10 11 15 16 20 23
34 42 44 46 48 49 54 55 63 76
1 6 8 9 10 11 15 16 20 23
34 42 44 46 48 49 54 55 63 76
robala...masz na suchoo 1/1 ..ty nie płacz jak bobo ..ja juz typowałem profi..nie gram juz ..ja tak 34 połącze pchela21 54 ..2/2
panie krzysiuniu - robale nie
nie miałem pukona w garści, to nie wpisywałem, ale - już mam
nie miałem pukona w garści, to nie wpisywałem, ale - już mam
robala...
Cześć wam jaka jest u was temperatura ? U nas 11,8°C a bo byłem na cmentarzu u babć dzień babci dzisiaj w końcu a jutro jadę do dziadka
Cześć wam jaka jest u was temperatura ? U nas 11,8 °C a bo byłem na cmentarzu u babć dzień babci dzisiaj w końcu a jutro jadę do dziadka
-11,8 °C tak pokazuje termometr
...
Myslalem tez ale watpie w to
40,72
Myslalem tez ale watpie w to
40,72