Wpisy 1 344 015 – 1 344 114
20 stycznia 2013 11:48 → 20 stycznia 2013 12:38, 100 wpisów
dzieki
majwoj ty łobuziaku...
majwoj ty łobuziaku...
mala557: A raz trafiłaś 4/5 w mini czy kilka razy? Jakie jeszcze miałaś sukcesy?
Taka dyszke mam 5.8.11.16.29.52.55.61.66.69 bez + stawka razy 2
malutka pamietasz o mojej prosbie podsyłaj czasem na gg cyferki...
mirek niektore liczby mam w swej dyszsce w typowaniu tu ale w realu puscilem tylko 3 i piateczke
Pawcio ten skan w profilu jest z grudnia 2012, 4/5 miałam tez latem w tym samym roku, no i w miarę sporo trójek wpadło systemem również
W MM miałam również 7/7 - z tym, że wtedy płacili za nią 2500zł
W MM miałam również 7/7 - z tym, że wtedy płacili za nią 2500zł
lilka to już tyle wygrywa, że ksiądz sie pytał, dlaczego tak mało na tacę rzuca
mala...ostatnio systemem jakbym czepła to ponad 2 tysiaki ale co głupiemu po rozumie jak go ni ma i wczoraj gdybym wysłała swoje to tez by było ok a mi się generatora karwa zachciało tfuu job jego mać
kondziu..ja nie chodzę do kościoła i nie rzucam na tacę a jak już nawet pójdę to nie daję nic
kondziu....ja mogę dać(opłacić osobiście ) coś ale do łapy nie dam
kondziu.....wczoraj miałam 20 liczb na nie i wlazło pięć.Na dzisiaj 1,3,8,10,11,12,20,21,26,33,38,39,40
mala..nom sercelina pizdulina się do mnie przy***ła jak szczerbaty do sucharapodobno nakręcam wszystkich przeciwko nowym
mala...ale ja już zahartowana normalka że,jakaś menda się czepia albo do mnie albo do maxai dzida
lilcia właśnie zapoznałam się z wczorajszymi wpisami i uwierz mi dawno nie miałam takiego ubawu
FanClub
Ze szcześciem w totku jest jak z sikaniem w majtki, wszyscy widzą, ale tylko Ty czujesz ciepło
mala...przecież wiesz jak jest,wielonikowce pojawiają się tu po to żeby zadymić,Narobią bałaganu a potem wskakują na swój stary nik i udają że,sie nic nie stało
medea
lilcia dokładnie ktoś jak zmieni nick mysli, że jest nowicjuszem i nikt nie domyśli się kim jest
lilcia dokładnie ktoś jak zmieni nick mysli, że jest nowicjuszem i nikt nie domyśli się kim jest
mala....no niestety,ale jest inaczej bo wcześniej czy później się wszyscy dowiadujemy kim jest taki delikwent/tka
Damian
lilka niektórzy chcą być w centrum uwagi, tylko daje to odwrotny skutek
lilka niektórzy chcą być w centrum uwagi, tylko daje to odwrotny skutek
witam panie
witam panów
MAM GG 46024138
jak cos to pisac
kondi....dobre z tą piwnicą
witam panów
MAM GG 46024138
jak cos to pisac
kondi....dobre z tą piwnicą
lilcia ale normalnie jak przeczytałam wczorajsze wpisy to wyszłam z siebie i stanełam obok
no wasyl, myslałem, że cie tam spotkam to pykniemy browarka zdala od bab