Wpisy 1 343 983 – 1 344 082
20 stycznia 2013 11:37 → 20 stycznia 2013 12:29, 100 wpisów
trisetum zrezygnowałam na rzecz MM, bo w tym również wpadały wygrane - o wiele większe m.in 2000zł
a im więcej wygrywałam, tym więcej drapałam, poźniej przegrywałam i tak kółko się zamykało, dlatego postanowiłam przystopować ze zdrapkami
Ciekawe na czym będzie polegała ta nowa gra co do marca ma wejść i kasa na 20-30 lat hehe
mała trafiłas 8/9???
teraz?
majwoj ty na mnie?
SKALAR swego czasu też grałam na piąteczki i kilka razy wpadło 5/5, ale wtedy pukony były tańsze i płacili za 5tke 300zł
steskniłes sie czy cosik potrzebujesz...?
islandorka na dzień kobiet w marcu 2010 wygralam, pamiętam to jak dziś
malutka ales farciara...to wszystko w obserwacji map?
malutka fjny dzien kobiet...
Pawcio to skan jeden z wielu i mialam 4/5 za, którą zapłacili ponad 1000 zł
no ja tez miałam raz 4...ale 460 zeta...
to najwieksza wygrana ...
islandorka to z moich szczęsliwych liczb, m.in daty urodzenia itd ładny prezent na Dzień Kobiet
no majwoj czekałes i co ....juz koniec? szybko...
mirek tez mialem ta trojke w zamiarze ale zmienilem zobacze o 14 czy dobrze czy zle
malutka to ja tez sobie taki zrobie ale daleko jeszcze, ale niedługo mam ur..
widze ze majwoj sie rozmyslił ide robic obiadek...
dzieki
majwoj ty łobuziaku...
majwoj ty łobuziaku...
mala557: A raz trafiłaś 4/5 w mini czy kilka razy? Jakie jeszcze miałaś sukcesy?
Taka dyszke mam 5.8.11.16.29.52.55.61.66.69 bez + stawka razy 2
malutka pamietasz o mojej prosbie podsyłaj czasem na gg cyferki...
mirek niektore liczby mam w swej dyszsce w typowaniu tu ale w realu puscilem tylko 3 i piateczke
Pawcio ten skan w profilu jest z grudnia 2012, 4/5 miałam tez latem w tym samym roku, no i w miarę sporo trójek wpadło systemem również
W MM miałam również 7/7 - z tym, że wtedy płacili za nią 2500zł
W MM miałam również 7/7 - z tym, że wtedy płacili za nią 2500zł
lilka to już tyle wygrywa, że ksiądz sie pytał, dlaczego tak mało na tacę rzuca
mala...ostatnio systemem jakbym czepła to ponad 2 tysiaki ale co głupiemu po rozumie jak go ni ma i wczoraj gdybym wysłała swoje to tez by było ok a mi się generatora karwa zachciało tfuu job jego mać
kondziu..ja nie chodzę do kościoła i nie rzucam na tacę a jak już nawet pójdę to nie daję nic
kondziu....ja mogę dać(opłacić osobiście ) coś ale do łapy nie dam
kondziu.....wczoraj miałam 20 liczb na nie i wlazło pięć.Na dzisiaj 1,3,8,10,11,12,20,21,26,33,38,39,40
mala..nom sercelina pizdulina się do mnie przy***ła jak szczerbaty do sucharapodobno nakręcam wszystkich przeciwko nowym
mala...ale ja już zahartowana normalka że,jakaś menda się czepia albo do mnie albo do maxai dzida
lilcia właśnie zapoznałam się z wczorajszymi wpisami i uwierz mi dawno nie miałam takiego ubawu
FanClub
Ze szcześciem w totku jest jak z sikaniem w majtki, wszyscy widzą, ale tylko Ty czujesz ciepło