Wpisy 1 342 496 – 1 342 595
19 stycznia 2013 15:52 → 19 stycznia 2013 16:55, 100 wpisów
kriss to daj znac kiedy bedzie dobry dzien na granie...
świeta racja.....sam bym nadawał więcej.i wiecej ludzi grałoo by częsciej.
islanorka....kiedys chowałem butelki a-le teraz nie pije
to do pieca schodze czesto bez
to do pieca schodze czesto bez
wasyl chyba cosik popija w tej piwnicy bo już chyba mineło 7 minut...
jestem
wasylku to kiedy moge sie spodziewac meila???
wasyl nie pijesz teraz czy wogóle?
danusia wasylek se obiecał i nie pije od sylwestra
7 minut @@@@@
wasylku nie mogę sie odwdzieczyc bo nie wiem jak masz na imie...
krisss nic a nic
7 minut...nie wytrzymałbym takiej abstynencji
w profilu mam imię rafał od urodzenia
wasyl
rafałku czekam z niecierpliwością, bo lubie nowosci...
kriss to ty i tak jestes forsiasty jak ty tak grasz u niemców...
islandorka napisz cokolwiek do mnie i zara ci dam odpowiedz bo ja troche nie kumam z tym gmailem
bo mi grafika padla i pół kompa nie widze po lewej
wasylku poszło...
wasyl to ty na zdjęciu?
islandorka ja a co niezłe ciacho ze mnie
islandorka...tu nie trzeba byc kasiastym by grac.i to jest ta róznica.jak ktos pracuje każdego stac na granie z głową. zakład 75 centóów. a na goodz płacą 9 euro.przelicz sama czy sie da grac czy nie.....
kriss chodzi mi o to ze wygrywasz u nich...
wasylku no do schrupania...
danusia poszło @@@@@
wasyl jak wyslesz to powiedz...
wasyl az jestem ciekawa co tam wymysliłes...bo ja juz rozne metody stosowałam...
no mi to pomaga i sprawdza sie na maxa
islandorka....wygrywam za duzo powiedziane. coś wpada czasem. ale jak nie wleci to duzoo sie aż tak nie traci przynajmniej
taaaa, tylko ...
1600 zakładów w de, to jak u Nas /pensja miała by być/ między 4800, a 5400...
a dodamy wg gus, jest to w okolicach 3600,-
dziękuję
zostawiam
poowwwoooo
1600 zakładów w de, to jak u Nas /pensja miała by być/ między 4800, a 5400...
a dodamy wg gus, jest to w okolicach 3600,-
dziękuję
zostawiam
poowwwoooo
dzis 6/10 6/10 i 7/10
ale nie puscilem
ale nie puscilem
do której dzis kolektóry
bo sobota
bo sobota
wasylku widziałam juz te strone ale nie stosowałam zbytnio przypatrze sie dzieki i milego dzionka...
kolekturry uuu/óóóó hi hi
dzissss zakładammm GG
kolektury...u mnie do 16 a w salonikach do 20...
to lece puscic pukona x4
zara wracam
wasyl zobaczymy co ugrasz...ja jutro wypróbuje twój sposób...dzis sie już pusciłam...
robal....srednio sie w DE zarabia 1600 eur. wiec jak chcez chodzic bez kasy a słac kupony too mozesz sobie ich wysłać 1600
proste jak ciągnięcie druta
kriss jak sie ma kase to i na cene sie nie patrzy...taka prawda...
Robal...i wiem jakie są zarobki w Dzikim Kraju. Dlatego siedze w DE
bywajcie miłej soboty...
islandorka...mało kto gra w lotto jak ma kase.Lotto żeruje na ludziach co mają mało. Taka prawda.
inaczej powiem...mało kto gra dla przyjemności chyba że Lila.W Dzikim Kraju. w co wątpię i to bardzo
isla ..wasyl dobrze wygląda foto ..kazdy wszyscy tez i znikam..
milan
Sam...to włącz ogrzewanie jak ziąb
Tam gdzie sie ma swoje gniazdo to siego pielegnuje...zapamiętaj to
ulala....tak mawiał klasyk.
Ale dodam więcej...patoologiczny kraj
Ale dodam więcej...patoologiczny kraj
zreszta nie chce drążyc tego smierdzącegoo tematu.
niech rydzyk naprawia i kler....mi tu doobrze.
kriss...To są Twoje korzenie...moze kiedyś zrozumiesz....ale jeszcze chyba nie dorosłeś
ulala....na starość wróce.
Ulala zgadzam sie.
Ale 99 % parafian (ciemnoty) mysli inaczej.
Ulala zgadzam sie.
Ale 99 % parafian (ciemnoty) mysli inaczej.
kris...nie jest tak zle jak myślisz.W Polsce jest duzo dobrych ludzi i pracowitych.
Ulala...wiem. ten 1 %.
kriss...ja jestem za tym żeby ludzie jeździli za granice i zarabiali pieniądze,sama tam byłam...Ale moja ojczyzna jest moja nie nie wolno bluzgać na nią
ulala....nie bluzgam.stwierdzam fakt.
ulala..ja eetam kto ma duza kasa i kto jeszcze chwali pytają dziki kraj ..ja tak mówię kris nadal jeszcze młody ..jak pózniej za 20 lat pózniej on bedzie zmienił inaczej rozumieją na myśli ..tak jak mniejszy wiek i wiekszy wiek to nie jest równo chodzą mądraloo mózguu i dobra znikam...
krzysioo...gratuluje inteligencji
joker...
2,7mln to pula lotto z 15.15
218 tyś to pula mini
w krzyż. 029-20zł i 077 -3zł
218 tyś to pula mini
w krzyż. 029-20zł i 077 -3zł
ulala...znasz osobiscie ?
kriss...osobiście nie....ale można tak powiedzieć ze dobrze znam
A ja umiem rozpoznać ludzi kriss
A ja umiem rozpoznać ludzi kriss
takich jokerów powinno sie eliyminować. wtedy Dziki kraj nie był by dzikim
Medytacja z Aniołem Fortunatą
Jest to anioł bogactwa i dostatku. Poproszony o pomoc ześle ci w medytacji energię dobrobytu.
Przygotowanie:
1. Wyłącz telefon, radio, telewizor.
2. Niech nic i nikt ci nie przeszkadza przez mniej więcej godzinę.
3. Zapal złotą lub żółtą świecę i ulubione kadzidło.
4. Posłuchaj muzyki relaksacyjnej.
5. Usiądź lub połóż się wygodnie. Nie krzyżuj rąk ani nóg.
6. Zamknij oczy i głęboko oddychaj. Weź wdech i licz: 1, 2, 3. Wydech i licz: 1, 2, 3. Postaraj się zrobić to 10 razy.
Treść medytacji:
Przejdź przez most z Aniołem Stróżem. Przyjrzyj się, jak wygląda idący obok ciebie anioł. Przyjrzyj się sobie i okolicy wokół ciebie. Zobacz, jak z twojego serca wychodzą różowe promienie, które otulają całe ciało. Gdy już będziesz całkowicie tym różem otulony, zaproś Anioła Fortunatę. Kiedy nadejdzie, popatrz na niego.
Jak jest ubrany, co trzyma w dłoniach. Poproś go o energię bogactwa, obfitość w sferze materialnej. Zobacz, jak Anioł podnosi nad twoją głową ręce. Spływają na ciebie świetliste promienie. Popatrz, jaki mają kolor. Wyobraź sobie, że Anioł obsypuje cię wszelkimi dobrami. Ale pamiętaj, że bogactwo to także talent. Poproś go więc, aby pomógł rozwijać twoje wewnętrzne zdolności. Gdy Anioł będzie obsypywał cię darami, ty zbieraj je zbieraj. Popatrz teraz na siebie jak na szczęśliwego człowieka, który ma zdolności, otoczony jest przyjaznymi ludźmi, cieszy się szacunkiem â dzięki temu wszystkiemu staje się też bogatym (w sensie materialnym) człowiekiem.
Na koniec medytacji najpiękniej, jak umiesz, podziękuj Aniołowi za otrzymane dary.
madlimy sie o
Jest to anioł bogactwa i dostatku. Poproszony o pomoc ześle ci w medytacji energię dobrobytu.
Przygotowanie:
1. Wyłącz telefon, radio, telewizor.
2. Niech nic i nikt ci nie przeszkadza przez mniej więcej godzinę.
3. Zapal złotą lub żółtą świecę i ulubione kadzidło.
4. Posłuchaj muzyki relaksacyjnej.
5. Usiądź lub połóż się wygodnie. Nie krzyżuj rąk ani nóg.
6. Zamknij oczy i głęboko oddychaj. Weź wdech i licz: 1, 2, 3. Wydech i licz: 1, 2, 3. Postaraj się zrobić to 10 razy.
Treść medytacji:
Przejdź przez most z Aniołem Stróżem. Przyjrzyj się, jak wygląda idący obok ciebie anioł. Przyjrzyj się sobie i okolicy wokół ciebie. Zobacz, jak z twojego serca wychodzą różowe promienie, które otulają całe ciało. Gdy już będziesz całkowicie tym różem otulony, zaproś Anioła Fortunatę. Kiedy nadejdzie, popatrz na niego.
Jak jest ubrany, co trzyma w dłoniach. Poproś go o energię bogactwa, obfitość w sferze materialnej. Zobacz, jak Anioł podnosi nad twoją głową ręce. Spływają na ciebie świetliste promienie. Popatrz, jaki mają kolor. Wyobraź sobie, że Anioł obsypuje cię wszelkimi dobrami. Ale pamiętaj, że bogactwo to także talent. Poproś go więc, aby pomógł rozwijać twoje wewnętrzne zdolności. Gdy Anioł będzie obsypywał cię darami, ty zbieraj je zbieraj. Popatrz teraz na siebie jak na szczęśliwego człowieka, który ma zdolności, otoczony jest przyjaznymi ludźmi, cieszy się szacunkiem â dzięki temu wszystkiemu staje się też bogatym (w sensie materialnym) człowiekiem.
Na koniec medytacji najpiękniej, jak umiesz, podziękuj Aniołowi za otrzymane dary.
madlimy sie o
ulala...nie ma jak intuicja Kobieca.
wysokich wygranych
wysokich wygranych
ula dziś 5groszówką i miałem w sumie 2x6zł, 1x3zł, 1x0zł i 1x20zł