Wpisy 134 211 – 134 310
23 lipca 2010 16:03 → 23 lipca 2010 19:18, 100 wpisów
Wie ktoś może w której kolekturze w Wawie padła 6 bo zgubiłem kupon i nie chce się wkurzać?
wiekszość grających ma spokoj ducha zaraz po losowaniu.spox to napewno nie ty inaczej by cie juz szukali.
ja losowanie temu skreslilem 2 3 5 9 21 i wypadły 4 rozowe ale inne troche
ja tez wysylam 1 zakład na 10 loswan i nic i caly czas ostatnio 2/5 2/5 2/5 chore!
ja tez wysylam 1 zakład na 10 loswan i nic i caly czas ostatnio 2/5 2/5 2/5 chore!Kathy>>co to za skargi mnie dochodzą że dziś niby nie obstawiłaś jak mogłaś??
mariucha > wysylasz jeden zakład na 10 losowan na chybił-trafił? bo ja wczoraj wysłałem na 10 wlasnie na chybil
markko>chyba nie jestś az tak naiwny żeby yśleć że jesteś ustawiony do końca życia.
na stronie lotto informacja o wygranej pojawia sie dopiero gdy ktos odbierze wiec w Warszawie juz ktos odebral
ja wczoraj mialem 1 15 21 24 34 wiec 2/5
jeszcze jest wazny na 9 losowan
jeszcze jest wazny na 9 losowanmajklasz>>i zgodzisz sie ze mną że gdybyś trafił tak jak ja tą wymarzoną choćby trójkę to chciałbys dostać więcej niż k.... 18,50??
dobra, 5 niedawno trafilem, co za duzo to nie zdrowo, gorzej jakby za 2 miesiace szukali zwyciezcy z tej kolektury.
A ja coś czuje że predzej ten 1 zakład na 10 losowań pójdzie po terminie do kosza zwiniety w kulkę.

mariucha> tez masz taki kilometrowy kupon z loteriady? nie wyrzucaj tylko kolekcjonuj 

Majklasz>>czy ty myślisz że ja jest tak naiwny by mysleć że 3 kamery to dużo na całą Polskę wstydzilyby się.
masz racje - loteriada mozna nazwac to co bylo rok temu... kupa nagrod i wystarczyl kupon za 1,25zł
Tola dla mnie jesteś o niebo lepsza bo miałaś 600 w złocie fakt że przegrałaś ale miałaś...jesteś lepsza ode mnie.

naprawde juz teraz tylko na sucho gram przez tydzien ,a potem zobacze.Zaczne grac na 6 skreslen
graj na 7 liczb po 1.zawsze łatwiej trafić 3na7 po 2.Ricardos wygrał wiec???
stopniowo! ja zaczynalem od 2/2 potem trafilem 3/3 i powoli probuje 5/5 bo 4/4 to smieszny próg moim zdaniem - polecam 5/5 cos jak w mini lotto hehe przy z 3/5 już jestes na + a nie tam jakies smieszne 2zł
HARTGE: tak jak pisałem proszę o kontakt emailowy. Chodzi o dopisywanie wyników. Robię również specjalny temat na forum w tej sprawie. Pozdrawiam
ja mam przerwe z graniem z powodu braku 

ale mam jeszcze kupon lotto na 3 losowania wazny i mini lotto na 9 

ale mam jeszcze kupon lotto na 3 losowania wazny i mini lotto na 9 
niewiadomo przestraszył sie wezwania i ...znikł....tez bym znikł.
no dokładnie - wcale sie nie dziwie hehe... wielki brat prosi do pokoju zwierzeń!
jakby mnie prosił szef o kontakt to bym pierw prosil by mnie nie zbanował.Reszta mogłaby być.

dzis chce wygrac ,ale stracilam wiare ,ze wypadna te cyferki,ktore wytypuje
Pasko - dziękuję za propozycję ale niestety nie będę mógł z niej skorzystać ponieważ w tym tygodniu co będzie wyjeżdżam na wakacje na 3 tyg i nie będę miał dostępu do internetu a po urlopie poprostu pracuje. Ja tylko parę razy napisałem po 14 wyniki na chacie ale tak to nie jestem dyspozycyjny.

ja mogę wpisywac wyniki ? 
Pasko - a nieda sie tak zrobić aby wyniki były pobierane bezposrednio ze strony lotto?
ricardos wiem ze dzisiaj w nocy masz wylot.zycze ci udanego i szczesliwego lotu,milego pobytu i wracaj szybko aby dalej typowac

kazdemu znajdzie sie dzien kiedy nie bedzie mogl wpisac wiec lepiej zeby robily to np 3 osoby i umawialy sie przed losowaniem
jak na razie ok 1/10 kilka takich osób i mozna droga eliminacji ugrać . Na razie testuję...
jacek: oczywiście można, ale za późno. Wyniki na lotto.pl pojawiają się zdecydowanie zbyt późno.
ja uciekam pa pa pa... 

PS. przed losowaniem podam szczęśliwe liczby

PS. przed losowaniem podam szczęśliwe liczby

zimne