Wpisy 1 342 096 – 1 342 195
19 stycznia 2013 12:53 → 19 stycznia 2013 13:23, 100 wpisów
kriss, nie znam na tyle niem. co by sie połapać w ich regulaminach, ale powoooo, żebyś choć 6/6 miał
Lila trójeczka wpadnie to potem zagram o 4 liczby i więcej i się zobaczy co dalej
Lila też liczby warte uwagi na najbliższe losowania, a nawet na pewniaczka nie które są chętne być
Lila nie nastawiam się nigdy na wygrana ale jakby co to banan na ryjku będzie
kocur..pewnie że,wygrana cieszya taka na maxa wygrana to dopiero cieszy
torsan..dzisiaj coś zadziałam z gg tak instaluję gg jak Ty kupujesz starter
Lila nie było jej , od tak ze 400 wpisów wstecz. Nie widziałem jej zapisków
lili...poszlo.....@@@@@@....
oki spoko powoli
lili zara przesle nie wstawilem linka
Lila chyba tak, ale kiedyś trzeba odespać multipaskowe czatowanie do późnych godzin nocnych
wasyl ..twój @@@ pojechał do afryki
krzysio...wczoraj widziałam Twoja małpa strzela do ludzi.Tak strzelała że,wszyscy z MP spitolili
lila.... tak bardzo dobrze małpa wie ..człowiek są po.jeby
torsan..tylko będziesz mi musiał podać mój numer gg bo ni pamiętam
jestem
ja tez zakładam gg.
GG jest dobre ale ta ostatnia wersja to się odpal całą wieczność. Programiści z koziej dupy trąba
kto dziss zaprasza na kawe
dobra idziemy do lili .... wstawiaj wode
kocur..taaaa ciekawe kiedy ktoś lilę zaprosi Kiedys było umówione spotkanie kilkunasty ludzi z MP a przyjechała tylko jedna,ja i zakontak że,widzisz jak jest
tommek...nie ma fioła z chata juz nie wstaje w łózku ..prawie ona nazywa jak babciucha.... i znikam..
wasyl..ok wstawiona,a dla mnie jakiś sok proszę bo kawy nie piję już od stu lat
lili.... no mi też sie to podoba
może byc malinowy
może byc malinowy
Lila to tak zawsze jest temu co zależy i się dobrze bawi zostaje na lodzie sam i czeka jak głupi ku tas
lili...pije FAWKóLCE
wasyl..może byća to fajne bo mogę wpisać tych swoich kilkanaście na Nie i ciekawe co dzisiaj z nich wleci,w @ napisałam Tobie jakie mi wypluło
kocur bo dostaniesz bana , ja tez tak pisałem i janusz zablokował mnie
Lial ja też nie pijam na co dzień w ogóle ale wczoraj i dzisiaj do pysznego ciasta zrobiłem sobie
kocurku..zależało wszystkim żeby było śmieszniej dwa dni przed zlotem wszyscy przyjeżdżali a potem się okazało że,dupa blada bo każdemu coś wypadło dziwnym trafem
wasyl dzięki za info. Lepiej już nie pisać nić z takich wyrazów. zapamiętam
no i lili....własnie za to lubie ten program bo wypieprza niepotrzebne liczby
kocur....ja po kawce takiej konkretnej to po ścianach za***alam,nie dość że "żywa" jestem to po kawie nosi mnie jak diabli
no kocurek ja dostałem bana i pasko zablokował
wasyla a potem musiałem zdzierać kolana do rzeszowa a to boli na pieszo z katowic
wasyla a potem musiałem zdzierać kolana do rzeszowa a to boli na pieszo z katowic
lila ...chcesz kupić mój pewniaki 1/1
lili.... jaka pyszna u was inna woda
ja prosze z mleczkiem
ja prosze z mleczkiem
lila ..4 zł za 1/1 ..lepiej tam kolektury płaci
jutro .... ja ....zapraszam na kawe
a potem kto ......
do kogo sie wpraszamy z buciorami
a potem kto ......
do kogo sie wpraszamy z buciorami