Wpisy 1 334 723 – 1 334 822
15 stycznia 2013 12:24 → 15 stycznia 2013 13:19, 100 wpisów
Test MM.
02, 04, 08, 12, 15, 17, 19, 20, 23, 26, 29, 32, 34, 37, 39, 43, 47, 50, 54, 57.
-------------------------------
02, 04, 08, 12, 15, 17, 19, 20, 23, 26, 29, 32, 34, 37, 39, 43, 47, 50, 54, 57.
-------------------------------
WNw sumie jest ich z moimi 30 na nie,zobaczymy co wejdzieoby jak najmniej
Lila.. .
................................
................................
drapek
mogę spytać ? - dlaczego 'nie polecasz dalszego drapania drapek "na prowincji"' ? - Sądzisz - nie może się trafić taka sytuacja, że dwie, trzy będą po sobie w jednej żb ?
mogę spytać ? - dlaczego 'nie polecasz dalszego drapania drapek "na prowincji"' ? - Sądzisz - nie może się trafić taka sytuacja, że dwie, trzy będą po sobie w jednej żb ?
Sami fachowcy na stronce multipasko a drapiecie losy totalizatora. Zdrapki nie są warte uwagi. W zdrapki lepiej nie grać. Takie jest moje zdanie.
robal, zdarzyc moze sie niby wszystko... ale logika takich gier i doswiadczenie podpowiadaja, ze sam ts dba o to, by sie to nie przydarzylo... gdy w danej zb padnie glowna wygrana w zdrapke, pewnie przezywa ona najazd wielu chetnych na szybkie wzbogacenie sie... jaki by ts mial ineteres w tym, by mu glowne padaly raz za razem?
no i pamietaj, ze zdrapki wypuszczane sa w transzach... nie wypuszcza sie raczej na raz wszystkich transz z glownymi wygranymi...
no i pamietaj, ze zdrapki wypuszczane sa w transzach... nie wypuszcza sie raczej na raz wszystkich transz z glownymi wygranymi...
qn... co do zasady sie z toba zgadzam... ale sa zdrapki, ktore oprocz wygranej zapewniaja troche zabawy na powiedzmy kwadrans... od czasu do czasu kupic je wiec mozna... zwlaszcza ze co 4-5. los zwraca koszt takiej zabawy...
lila, ja juz nic nie wiem nie podchodza mi te liczby... ale czuje, ze koniec bonusa jest bliski
unhappy
cóż - różne są zdarzenia losowe
tym razem - nie zdrapkowe -
- kolektura 1/665 w Warszawie - w tym właśnie punkcie - dwa razy w przeciągu niecałego roku trafione zostaje 6/6 ...
2002-08-10 - trafiono wtedy 7x 6/6, a z tego - dwie padły w jednej kolekturze - w Opolu...
2002-14-12 - Warszawa - dwie 6/6 (cztery przecznice od siebie)
2007-29-11 - ponownie Warszawa - ponownie dwie szóstki
cóż - różne są zdarzenia losowe
tym razem - nie zdrapkowe -
- kolektura 1/665 w Warszawie - w tym właśnie punkcie - dwa razy w przeciągu niecałego roku trafione zostaje 6/6 ...
2002-08-10 - trafiono wtedy 7x 6/6, a z tego - dwie padły w jednej kolekturze - w Opolu...
2002-14-12 - Warszawa - dwie 6/6 (cztery przecznice od siebie)
2007-29-11 - ponownie Warszawa - ponownie dwie szóstki
unhappy..taaa jest bardzo bliski,dzisiaj o 22.15 będzie po bonusie
robal, ale ts nie ma w pelni wplywu na to, gdzie padna wygrane w grach liczbowych... w zdrapkach jak najbardziej ma... pokazesz mi taka sama liste dla zdrapek?
Witam wszystkich w piękne śnieżne popołudnie
Z jednej strony a z drugiej i na myśl o powrocie piechotą do domu
Z jednej strony a z drugiej i na myśl o powrocie piechotą do domu
Lila
Wiesiek, unhappy, robal i wszyscy pozostali niewymienieni a obecni
Wiesiek, unhappy, robal i wszyscy pozostali niewymienieni a obecni
ja np. gdy tylko dowiedzialem sie o wygranej w bitwe morska w jednej z zb, do ktorych czasem zdarza mi sie zagladac, w ogole przestalem ja kupowac, bo zalozylem, ze druga wygrana nie padnie w calej wa-wie... nie mowiac o tej wlasnie zb
unhappy
gdzie wygrane - zapewne - jasne oczywiście - nie, ale jakie zestawy są generowane - cóż - tu może, raczej nawet - MUSI istnieć jakiś wzór
gdzie wygrane - zapewne - jasne oczywiście - nie, ale jakie zestawy są generowane - cóż - tu może, raczej nawet - MUSI istnieć jakiś wzór
pasko, co jakis czas znika mi haslo z okienka i musze je wpisywac ponownie... a przeciez mialo byc wazne na cala sesje
unhappy
Rzeczywiście Skarb Piratów był fajny. Nie wygrałam w nim nigdy wiecej niż 4 złote,ale ile było frajdy przy drapaniu
Rzeczywiście Skarb Piratów był fajny. Nie wygrałam w nim nigdy wiecej niż 4 złote,ale ile było frajdy przy drapaniu
czy ktoś zna się na pilarkach spalinowych, myśle kupić sprzęt do cięcia
ostatnio się wkurzyłem, bo jak muszę drewno pociąć to muszę od teścia pożyczaś i mam same problemy bo sprzęty są niezadbane i zniszczone
senna..kup taką na jaką Cię staćstihla i nie narzeka mążrżnie jak ta lala
wiesiek
z 5 m grubej sosny i troche galęzi już czeka, na wiosnę się zapieram
z 5 m grubej sosny i troche galęzi już czeka, na wiosnę się zapieram
senna...spokojnie elektryczną przetniesz ,jest tańsza i dasz radę szukaj takiej od 2000W
senna
to nie wiele,kup sobie lepiej jakąś nie firmową i elektryczną szkoda przepłacać boi tak ci sie nie zwróci,a tak samo tnie jak spalinowa
to nie wiele,kup sobie lepiej jakąś nie firmową i elektryczną szkoda przepłacać boi tak ci sie nie zwróci,a tak samo tnie jak spalinowa
lila
nie, tylko spalinowa bo grube drewno się czasami trafia i do lasu czasami też jeżdze
nie, tylko spalinowa bo grube drewno się czasami trafia i do lasu czasami też jeżdze
senna u mnie na targu po 250 zł chińskie i też ludzie kupują i jeżeli sezon pochodzi to pa zadowoleni
senna..musisz iść do firmowego sklepy sthila to nie wcisną Ci podróby
wszystkie tanie podróby mają tak że,jak zablokuje Ci się łańcuch ,wszystkie tryby masz ścięte i zębatki tez
senna...to że,robi w Chinach to nie znaczy że robi z półfabrykatów różniących się od tych produkowanych w Europie,chodzi tylko o tanią siłę roboczą ,mimo że w Chinach muszą spełniać normy jakie ma Stihl. Ogólnie pisząc liczy się to z czego zrobione sa podzespoły piły a gtogdzie są wykonane
mirnam
ja mam kose husqvarna 232 już chyba 16 lat i jest rewelacyjna
ja mam kose husqvarna 232 już chyba 16 lat i jest rewelacyjna
senna dopiero w ta jesień trochę remontowałem bo już niektóre części trzeba było wymienić