Wpisy 1 334 673 – 1 334 772
15 stycznia 2013 12:02 → 15 stycznia 2013 12:58, 100 wpisów
lila
Aaaa, tak - ogólnie, a to, co w sieciach
piszczy, a to, który oglądałaś ?
Aaaa, tak - ogólnie, a to, co w sieciach
piszczy, a to, który oglądałaś ?
ja w niedz. i pon. wszystkie pukony mm miałem trafne, max wygrana 12zł
lila
ten o tym, co facet wpadł p r a w i e, jak kula do bębna ? A ten /powiedzmy, o tym/ żeby wypintolić szum z głowy ?
ten o tym, co facet wpadł p r a w i e, jak kula do bębna ? A ten /powiedzmy, o tym/ żeby wypintolić szum z głowy ?
czesc lila
greg
i reszta
greg
i reszta
piatke dyche a tx
i mini na wieczur 4 zakłady
1,11,36,42,46,54,69,72,76,80
przez te numerki bonus kończy żywot
przez te numerki bonus kończy żywot
dzisiaj nie siądą 1,2,3,9,10,13,15,17,18,23,24,26,32,34,3638,39,40
grześ to właśnie utopiłeś parę zł.
przedział 1-10 nie chodzi na 14
przedział 1-10 nie chodzi na 14
drapek pytalem sie o wygrane zdrapki najpierw mi nei chciala powiedziec taka Mariola, ale potem powiedziala ze 100zl bylo w jedenj krzyzowce
Test MM.
02, 04, 08, 12, 15, 17, 19, 20, 23, 26, 29, 32, 34, 37, 39, 43, 47, 50, 54, 57.
-------------------------------
02, 04, 08, 12, 15, 17, 19, 20, 23, 26, 29, 32, 34, 37, 39, 43, 47, 50, 54, 57.
-------------------------------
WNw sumie jest ich z moimi 30 na nie,zobaczymy co wejdzieoby jak najmniej
Lila.. .
................................
................................
drapek
mogę spytać ? - dlaczego 'nie polecasz dalszego drapania drapek "na prowincji"' ? - Sądzisz - nie może się trafić taka sytuacja, że dwie, trzy będą po sobie w jednej żb ?
mogę spytać ? - dlaczego 'nie polecasz dalszego drapania drapek "na prowincji"' ? - Sądzisz - nie może się trafić taka sytuacja, że dwie, trzy będą po sobie w jednej żb ?
Sami fachowcy na stronce multipasko a drapiecie losy totalizatora. Zdrapki nie są warte uwagi. W zdrapki lepiej nie grać. Takie jest moje zdanie.
robal, zdarzyc moze sie niby wszystko... ale logika takich gier i doswiadczenie podpowiadaja, ze sam ts dba o to, by sie to nie przydarzylo... gdy w danej zb padnie glowna wygrana w zdrapke, pewnie przezywa ona najazd wielu chetnych na szybkie wzbogacenie sie... jaki by ts mial ineteres w tym, by mu glowne padaly raz za razem?
no i pamietaj, ze zdrapki wypuszczane sa w transzach... nie wypuszcza sie raczej na raz wszystkich transz z glownymi wygranymi...
no i pamietaj, ze zdrapki wypuszczane sa w transzach... nie wypuszcza sie raczej na raz wszystkich transz z glownymi wygranymi...
qn... co do zasady sie z toba zgadzam... ale sa zdrapki, ktore oprocz wygranej zapewniaja troche zabawy na powiedzmy kwadrans... od czasu do czasu kupic je wiec mozna... zwlaszcza ze co 4-5. los zwraca koszt takiej zabawy...
lila, ja juz nic nie wiem nie podchodza mi te liczby... ale czuje, ze koniec bonusa jest bliski
unhappy
cóż - różne są zdarzenia losowe
tym razem - nie zdrapkowe -
- kolektura 1/665 w Warszawie - w tym właśnie punkcie - dwa razy w przeciągu niecałego roku trafione zostaje 6/6 ...
2002-08-10 - trafiono wtedy 7x 6/6, a z tego - dwie padły w jednej kolekturze - w Opolu...
2002-14-12 - Warszawa - dwie 6/6 (cztery przecznice od siebie)
2007-29-11 - ponownie Warszawa - ponownie dwie szóstki
cóż - różne są zdarzenia losowe
tym razem - nie zdrapkowe -
- kolektura 1/665 w Warszawie - w tym właśnie punkcie - dwa razy w przeciągu niecałego roku trafione zostaje 6/6 ...
2002-08-10 - trafiono wtedy 7x 6/6, a z tego - dwie padły w jednej kolekturze - w Opolu...
2002-14-12 - Warszawa - dwie 6/6 (cztery przecznice od siebie)
2007-29-11 - ponownie Warszawa - ponownie dwie szóstki
unhappy..taaa jest bardzo bliski,dzisiaj o 22.15 będzie po bonusie
robal, ale ts nie ma w pelni wplywu na to, gdzie padna wygrane w grach liczbowych... w zdrapkach jak najbardziej ma... pokazesz mi taka sama liste dla zdrapek?
Witam wszystkich w piękne śnieżne popołudnie
Z jednej strony a z drugiej i na myśl o powrocie piechotą do domu
Z jednej strony a z drugiej i na myśl o powrocie piechotą do domu
Lila
Wiesiek, unhappy, robal i wszyscy pozostali niewymienieni a obecni
Wiesiek, unhappy, robal i wszyscy pozostali niewymienieni a obecni
ja np. gdy tylko dowiedzialem sie o wygranej w bitwe morska w jednej z zb, do ktorych czasem zdarza mi sie zagladac, w ogole przestalem ja kupowac, bo zalozylem, ze druga wygrana nie padnie w calej wa-wie... nie mowiac o tej wlasnie zb
unhappy
gdzie wygrane - zapewne - jasne oczywiście - nie, ale jakie zestawy są generowane - cóż - tu może, raczej nawet - MUSI istnieć jakiś wzór
gdzie wygrane - zapewne - jasne oczywiście - nie, ale jakie zestawy są generowane - cóż - tu może, raczej nawet - MUSI istnieć jakiś wzór
pasko, co jakis czas znika mi haslo z okienka i musze je wpisywac ponownie... a przeciez mialo byc wazne na cala sesje