Wpisy 1 334 361 – 1 334 460
15 stycznia 2013 00:41 → 15 stycznia 2013 08:56, 100 wpisów
co tam jocia typnełaś juz co na dzis
jocia to dzis juz dzis co ty taka zaspana
ja pewnie mini i multi zapodam piatke dyche na dwa los...CHYBA ze lotto z plusem zagram
jocia ja juz krokiem justyny kowalczyk bede szedł nynac
DOBRANOC jocia I
reszta na chacie
DOBRANOC jocia I
reszta na chacie
senna..ja nie jestem koscielny ..a ty mówisz i masz ...sam widziałeś pana boga w niebie daje kogoś wygrane .. i no dobra juz znikam..
dla mnie monet dzien **jowy sie juz zaczoł wcale nie dobry
juz mi sie kosa w kieszonce otwiera
Strażnicy miejscy dostali polecenia karania kierowców za odśnieżanie auta przy włączonym silniku.
Taryfa-300 pln.
Za beznadziejnie odśnieżanie miasta-bezkarni wszyscy co za to kasę biorą.
***a gdzie mi przyszło żyć?
Absurd za absurdem.
Taryfa-300 pln.
Za beznadziejnie odśnieżanie miasta-bezkarni wszyscy co za to kasę biorą.
***a gdzie mi przyszło żyć?
Absurd za absurdem.
czesc senna monet
siema wiesiek
atakujemy
wiesiek
mini zatakowane, 2 zakłady na chybił mam, czekam na pierwszą wygraną w mini
mini zatakowane, 2 zakłady na chybił mam, czekam na pierwszą wygraną w mini
wczoraj 4/8 na trzech zakładach no nie dadza france więcej ugrać
a to niemoki jedne przebrzydłe
atakujcie, atakujcie, a bonus i tak do drapka trafi
z rana w lotku 4zł
z rana w lotku 4zł
MOnet
Właśnie w radio o tym ...339 - mówili, podobno chcą wprowadzić też takie rozwiązania dla noszących /lub nie/ czapki
A kiedy ma być złożona będą informować przez radio
kwadrans przed
Natomiast w kolekturach - za wyjście bez drapki / a tylko puste będą zwalniać, to taki carte blanche, glejt, list żelazny, żółte papiery/ - otóż więc za wyjście bez zdrapki - ma następować rekwiracja wszystkich pukonów
Właśnie w radio o tym ...339 - mówili, podobno chcą wprowadzić też takie rozwiązania dla noszących /lub nie/ czapki
A kiedy ma być złożona będą informować przez radio
kwadrans przed
Natomiast w kolekturach - za wyjście bez drapki / a tylko puste będą zwalniać, to taki carte blanche, glejt, list żelazny, żółte papiery/ - otóż więc za wyjście bez zdrapki - ma następować rekwiracja wszystkich pukonów
ja mam tak na jednym z czterech..
.
1 , 22 , 23 , 25 , 28
.
1 , 22 , 23 , 25 , 28
czesc robal
drapek
wczoraj dopadłem exp starą babka miała ostatnie 5 sztuk noi ***a lipa była a numery od 43
wczoraj dopadłem exp starą babka miała ostatnie 5 sztuk noi ***a lipa była a numery od 43
wiesiek powiem Ci tak, jeśli jesteś z małopolski i w Twoich żb jest stara exp z nr. seryjnym podobnym do tej trafionej w suchej beskidzkiej - to nie kupuj
drugi
tak.
.
1 , 2 , 3 , 4 , 5
tak.
.
1 , 2 , 3 , 4 , 5
Agatkaa
Senna, franek, krzysio, monet, drapek, deki /i kogo tam nie wymieniłem oczywiście /
drapek
7,8,9 jak w masełko i c o ś z pięćdziesiątek - ale - ułożylo się fest po byku
I słuchajcie - po prajwie info dostałem, tylko nie rozpowiadać - na oparach leci
Senna, franek, krzysio, monet, drapek, deki /i kogo tam nie wymieniłem oczywiście /
drapek
7,8,9 jak w masełko i c o ś z pięćdziesiątek - ale - ułożylo się fest po byku
I słuchajcie - po prajwie info dostałem, tylko nie rozpowiadać - na oparach leci
pacze pacze na pólce w żb leży sz50 z bonusen nie zdrapanym moim paluszkiem zdarłem warstwe ochronna i 50 zł
heloł
heloł
czesc trisetum
12 , 23 , 25 , 35 , 37
4,7,8,9,11 też mi siadło
ale moją trójke przegapiłem 11,33,69
ale moją trójke przegapiłem 11,33,69
wiesiek ta wygrana z suchej 0217-074077-035; ten tr. środkowy to nr.serii, jeśli jest podobny np. 072.... to ja bym chyba nie kupował, u mnie są od 025... do 027....
siema agatkaa
...
A sypie snieg gesty jak moja wczorajsza zupa
...
A sypie snieg gesty jak moja wczorajsza zupa
tri, kiedyś zodiaka z 50zł ktoś u jolki na stoliku zostawił... i inne też były, nawet exp z 5zł
agatkaa a ty co obstawiasz dzis
r36co mi robisz watę z musku, dalej są dwie; a ta trzcianka to nie w mazowieckiem?
wiesiek, jeśli jest np. seria 074... to zdecydowanie nie kupuj; jeślli poboczne np. 072..../073.../075... to moim zdaniem z dużą ostrożnością
ja mini i multi multi