Wpisy 1 333 322 – 1 333 421
14 stycznia 2013 15:40 → 14 stycznia 2013 17:59, 100 wpisów
angierski aktualna pełna wersja to jaka jest ? Bo ja pobrałem 2.1.2
w tej chwili pracuje nad 2.2.1 czyli poczatkiem nowej wersji 2.2
Robal_36 wez sobie np wpisz trojke ktora najdluzej wystepowala tez bedzie cos kolo 7 razy x 72
A to na stronie są jakieś pomocne systemy do wygrania ?
mozna powidziec przy dobrym typowaniu maksymalnie 7 razy osiafniesz wygrana
krzysztof c gwarancyjne, ale o mniejsze stawki np 5/5 z 8smiu liczb
wiem - śliczniutkie, to jest
aczkolwiek bardziej, jak to powiedział kolega Maciej ? - obecnie bardziej losowe ?
noooo
aczkolwiek bardziej, jak to powiedział kolega Maciej ? - obecnie bardziej losowe ?
noooo
bardziej losowe to nie, zawsze jest tak ze prawd. sie zwieksza wraz z wzrostem liczby losowan (fakt potwierdza regule)
tzn to jest tak ze jakby nie byla losowana regularnie liczba to by maszyna byla do wymiany
>> 30. status LOTTO - Maciek 2012-09-26 11:04:39home Warszawa
/.../Tym co weryfikuje "prawidłowość" każdej maszyny jest losowość wyników.<<
>> 71. status LOTTO - Maciek 2012-09-27 10:09:57home Warszawa
/.../ (każdy dostarczony zestaw ma formę âgwarancjiâ zawierającą wagi i wymiary każdej z kul), ale również są sprawdzane przez TS oraz instytuty, z którymi współpracujemy. Testy odbywają się również w okresie używania kul, obserwujemy również rozkład wyników, szukając ewentualnych odchyleń wskazujących na brak pełnej losowości. Z jednej strony oznacza to, że obserwacja wyników przez grających raczej nie przyniesie takich efektów jak kiedyś, z drugiej oznacza, że gra jest w pełni losowa./.../ <<
Dwa razy pada słowo obserwacja i dwa razy losowość
obserwantów z ts
/.../Tym co weryfikuje "prawidłowość" każdej maszyny jest losowość wyników.<<
>> 71. status LOTTO - Maciek 2012-09-27 10:09:57home Warszawa
/.../ (każdy dostarczony zestaw ma formę âgwarancjiâ zawierającą wagi i wymiary każdej z kul), ale również są sprawdzane przez TS oraz instytuty, z którymi współpracujemy. Testy odbywają się również w okresie używania kul, obserwujemy również rozkład wyników, szukając ewentualnych odchyleń wskazujących na brak pełnej losowości. Z jednej strony oznacza to, że obserwacja wyników przez grających raczej nie przyniesie takich efektów jak kiedyś, z drugiej oznacza, że gra jest w pełni losowa./.../ <<
Dwa razy pada słowo obserwacja i dwa razy losowość
obserwantów z ts
ale mnie ten bonus wkurza na ten miesiac wyznaczylem sobie nizszy limit na gre, bo myslalem, ze bonus zostanie rozbity najpozniej po tygodniu... a tu polowa miesiaca i nic
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/przedszkolaki-ukarane-mandatem-na-kwote-ponad-5500,1,5393685,region-wiadomosc.html
I jak tu nie kochać kanarów?
Kryterium przyjęcia na tę fuchę jest chyba IQ poniżej 100?
I jak tu nie kochać kanarów?
Kryterium przyjęcia na tę fuchę jest chyba IQ poniżej 100?
trisetum ja troche wiecej a teraz nie wiem co robic... albo nie bede gral w inne gry, albo bede musial podniesc limit... a zmieniac raz podjetej decyzji nie lubie
z tym bonusem to sa jaja... przypomne pewien wykres: http://i47.tinypic.com/w1eoef.jpg
nie robilem go na wiecej dni, bo kto by pomyslal, ze tak dlugo sie utrzyma
nie robilem go na wiecej dni, bo kto by pomyslal, ze tak dlugo sie utrzyma
monet, kanar, jaki jest, kazdy widzi
w wa-wie spotykam ich srednio raz na 1,5 roku
w wa-wie spotykam ich srednio raz na 1,5 roku
ten bonus to jakby cała butelke viagry połknoł
trzyma sie twardo sztywno
trzyma sie twardo sztywno
dobije do 3 baniek jak tak dalej bedzie
a dzis tylko 360 tys. zakladow moze coraz wiecej ludzi mysli, ze cos z tym bonusem jest nie tak
pewnie ta maszyna losuja co daje pełna losowość
unchapy jak tak dalej bedzie coraz mniej ludzi bedzie grało w mm
angierski co to jest wykres gaussa ?
moze ten dzwon to prawodpodob. calki ze zmiennej losowej po iloscli losowan
wykres gaussa pokazuje w ktorym losowaniu jak czesto pada dany wynik
okej dzięki juź wiem , nawet pierwsze słysze o tym
czyli pokazuje nie tyle co prawd. samego wyniki ale prawd czestosci danego wyniku
wszystko to jest o dupe roztrzaskać 6 w lotka tez szansa 1 do 14 mln prawie a wygrane trafiaja nawet przy 4 mln zakładów no to ??
ja napisalem funkcje w totostat typujaca przedzialy w zaleznosci od gestosci prawd trafienia liczb od 0 do 10 danego przedzialu
gdyby maszyna fizycznie myslala mogla by losowac idealnie, ale maszyna to maszyna izawsze ten rozklad jest w jakims %-cie nierownomierny
maszyna losuje takie liczby zeby nie trafić unchapy
tu masz wszystko na ten temat
http://i46.tinypic.com/awsuh3.jpg
http://i46.tinypic.com/awsuh3.jpg
a moze my zle typujemy
tak tylko kumulacja wzrasta srednop na poczatku o 1 milion czyli dwa miliony zyskow z zakladow / 3 zl czyli okolo 670 tys zakladow na jedno losowanie -> dlatego szostki zdarzaja sie rzadko dopiero pod koniec gdy duzo ludzi gra
oby dzis padł ten bonus juz i moze tak byc
a jak dużo ludzi gra to nie powinny być tak że ta szóstka powinna być szybciej wylosowana i np w wiekszych ilościach ?
UWAGA. Podaję jakie kupony Lotto zostały wysłane dla osób które zgłosiły się zgodnie z regulaminem za Ligę typujących listopada i grudnia
unchapy zgarnij go ty i odpal mi 5 procent
trisetum, patrz zawsze na dany kolor... porownaj np. wykres ciemnoniebieski z pomaranczowym
dawaj pasko nawijaj
Kupony Lotto Plus na najbliższe 3 losowania (wtorek, czwartek, sobota):
- ***player*** - 09,15,17,21,40,43
- krysia kk - 04,06,08,14,29,30
- tomi 19 - 18,22,23,28,34,45
- ***player*** - 09,15,17,21,40,43
- krysia kk - 04,06,08,14,29,30
- tomi 19 - 18,22,23,28,34,45
w lotto warto grac przy kumulacji 8-10 mln, bo wtedy szanse na co najmniej jedna szostke i kumulacje sa po 50%... oczywiscie to wersja dla oszczednych...
Na najbliższe 6 losowań:
bolek31: 02,03,20,33,38,39
Kupony dojdą najpóźniej jutro pocztą polską
bolek31: 02,03,20,33,38,39
Kupony dojdą najpóźniej jutro pocztą polską
jak to pocztą puszczasz to zamiast kuponów mogą do nich dojść paragony z sklepu
hehe
pozostali moga sobie slac i po 10 zakladow na kazde losowanie tyle ze i tak nie bardzo zwiekszaja swoja szanse na wygrana: http://i46.tinypic.com/2lj2fee.jpg
szostka w ciagu calego zycia nadal pozostaje dzielem przypadku...
szostka w ciagu calego zycia nadal pozostaje dzielem przypadku...
ja chce jutro mini rozpracowac
unhappy / byś troszkę te wykresy sfałszował i optymizmu zasiał na chacie było by lepiej
trisetum, psychologie stwierdzili, ze ludzie maja silna tendencje do przeklamywania niekorzystnych dla siebie faktow... wiekszosc wiec tym wykresom i tak nie uwierzy, uznajac w zamian, ze akurat oni sa urodzeni pod szczesliwa gwiazda i akurat ich prawa probabilistyki nie dotycza
szczegolnie, ze naklada sie tu inny efekt - nieznajomosci rach. prawdop... a jesli czegos nie znamy, to temu nie ufamy
to jest tak,skoro wygrałem 4/6 to 6/6 też moge przeca to tylko "dwa oczka obok"
Jutro musze iść do kauflandu zagrać tam jest nowa blondisia i tak ładnie mówi "wypłycamy czy zamieniamy"
unchapy jeden na mini zapodam tak
10
11
22
23
40
10
11
22
23
40
2
3
10
11
13
3
10
11
13
4 kupony mini i zastanawiam sie czy multi na dwa los.. Czy lotto jutro a ty ?
ja 1 lotek + juz mam jutro do pary wysle 2 na mini i to wszystko
trisetum
ano pewnie ja tak samo teraz robie
czym wiecej kuponow sie puszcza tym bardziej lipa
ano pewnie ja tak samo teraz robie
czym wiecej kuponow sie puszcza tym bardziej lipa
uuu drapek wysoko ale ale nigdy nic niewiadomo
franek, ja w mini puszcze max 2 zaklady... lotto jeszcze nie wiem, to zalezy od tego, czy bonus sie podda... ale na pewno bez plusa
unchapy a moze tak być