Wpisy 1 333 236 – 1 333 335
14 stycznia 2013 14:42 → 14 stycznia 2013 15:48, 100 wpisów
zreszta musze sprawdzic jaka teraz przerwa bo nie pamietam dokladnie
oczywiscie nie szukajcie tej opcji w totostat - bo jeszcze nie wyszla
moim zdaniem - 20-ki, 30-ki, 40-ki, coś z 1-10 i pięćdziesiątki
angierski dawaj teraz- zaraz muszę kompa wyłączyć, ja już mam pukon uszykowany; chcę zobaczyć czy się zejdzie z moimi typami i jeśli tak to zagram z +
drapek pozneij ci powiem, nie jestem jasnowidzem, musze uzyc narzedzi ktorych nei mam w pracy
angierski potem to będzie musztarda po obiedzie; zagram bez+; uszykuj w takim razie na jutro na 14tą
co powiecie na takie liczby..
.
. 6 , 10 , 11 , 15 , 18 , 22 , 23 , 27 , 29 , 36
.
.
. 6 , 10 , 11 , 15 , 18 , 22 , 23 , 27 , 29 , 36
.
drapek no to co mam zrobic, moge ci jedynie powiedziec przypuszczalnie ktora to bedzie liczba
r36
jeszcze od Ciebie nigdy nie podkradłem żadnej liczby, to wybierz mi jedną z nich
jeszcze od Ciebie nigdy nie podkradłem żadnej liczby, to wybierz mi jedną z nich
drapek moze co ugramy
wiesiek pusc te liczby na wieczur moze co bedzie
wiesiek pusc te liczby na wieczur moze co bedzie
angierski żadnej z nich nie mam, ale + może być w niskim przedziale
drapek plus w niskim raczej, ale czesto tak jest ze jak sie dwie liczby powtorza to 3 raz wypada +
wiesiek a co tam raz sie zyję zaszalej i pusc
w sumie mam dobry pomysl
raz puszczac 9/9 na 14 a raz 10/10 na 22
raz puszczac 9/9 na 14 a raz 10/10 na 22
angierski
zdarzają się i takie przypadki; a dajesz na swój pukon 12?
zdarzają się i takie przypadki; a dajesz na swój pukon 12?
jak trafie ktoras, to odwracam na inne godziny i znow puszczam
wiesiek ja tez juz chwile czyli długo imprezujemy z ts-em
najgorsze jest to że tylko nam się odbija ta impreza po kieszeni
ja tez znikam pod wieczur wpadne..
Narka robal wiesiek drapek angierski i reszta
do wieczora
Narka robal wiesiek drapek angierski i reszta
do wieczora
Pasko
a właśnie, właśnie a oczyska wytrzeszczasz, a przypominam, już kiedyś pisałem "jakbyś mógł, kiedyś, w wolnej chwili gdzie po boku wstawić takie - rekordowe zdarzenia "
a właśnie, właśnie a oczyska wytrzeszczasz, a przypominam, już kiedyś pisałem "jakbyś mógł, kiedyś, w wolnej chwili gdzie po boku wstawić takie - rekordowe zdarzenia "
prawdopodobienstwo ogolne 0.5, ale wraz ze wzrostem liczby parzystych plusow prawd. przesuwa sie w prawa strone
czyli jak trafisz te dwa rozklady parzystosc i polowka to masz gwarancje zwrotu i malego zysku (20 zakladow = 80zl)
tak, ale "robiłem" dla niezależnych
P-NP = trafisz - nie trafisz
bo przesuwa - ale, czy nie w odpowiednio - co by to nie miało znaczyć - długim okresie ?
P-NP = trafisz - nie trafisz
bo przesuwa - ale, czy nie w odpowiednio - co by to nie miało znaczyć - długim okresie ?
z kazdym losowaniem zwieksza sie prawd. o male wartosci ze wkoncu wejdzie np. liczba wystepuje maksym. po 7 * prawd wystapienia czyli 1:4 - 28 losowaniu
potem ta szansa tak rosnie ze wkoncu raczej nie mozliwe by bylo jej niewylosowanie
angierski myślę że coś z tego wpadnie dzisiaj, liczę na powtórkę 14
Piko2 gratuluję 5/5 ile za to dostałeś punktów ? A może ktoś z was wie ? Aha ja już od 2009 roku gram nawet często przeważnie w Multi Multi a najwięcej nie tak dawno trafiłem 4/5 a chce w końcu trafić 5/5. A wydałem już ponad 200 zł jak co. Maci radę jakąś ? Odp.
Na pewno bym przekazał z tej wygranej część na WOŚP oczywiście co o tym myślicie ?
krzysztof c wytypuj 2/2 z jednej polowki od 1-40 i 3/3 od 41-80
angierski ja pobrałem ten twój program ale z niego nie korzystam. Jest w wersji niepełnej.
kocur no w takiej jest jakiej jest, jakos ci co wspieraja projekt musza miec korzysci
To taki twój system ?
krzysztof c no wybierz 3 70tki i np 2 dwudziestki albo dziesiatki
kocur maly wydatek a w nowej wersji bedzie wiecej funkcji, licze na to ze sie komus zwroci
angierski
tak oczywiście - muszą, kiedyś muszą przyjść, tyle, że - bywało więcej losowań bez ... bywało dłużej -aż sprawdzałem
dla "3" - 34, dla "8"- 38x
dla 54- 37x dla 55- 52x, 58- 34x, 59- 36x - te akurat, to może i w tym okresie, kiedy "były "zepsute"
takie '10' też 34 razy, 62 -33x itd itd
/coś tam w końcu o b s e r w u j e m y /
i tyle, nic więcej
tak oczywiście - muszą, kiedyś muszą przyjść, tyle, że - bywało więcej losowań bez ... bywało dłużej -aż sprawdzałem
dla "3" - 34, dla "8"- 38x
dla 54- 37x dla 55- 52x, 58- 34x, 59- 36x - te akurat, to może i w tym okresie, kiedy "były "zepsute"
takie '10' też 34 razy, 62 -33x itd itd
/coś tam w końcu o b s e r w u j e m y /
i tyle, nic więcej
To jakie liczby takie ? 10,34,52,54,57 dobre ?
angierski aktualna pełna wersja to jaka jest ? Bo ja pobrałem 2.1.2
w tej chwili pracuje nad 2.2.1 czyli poczatkiem nowej wersji 2.2
Robal_36 wez sobie np wpisz trojke ktora najdluzej wystepowala tez bedzie cos kolo 7 razy x 72
A to na stronie są jakieś pomocne systemy do wygrania ?
mozna powidziec przy dobrym typowaniu maksymalnie 7 razy osiafniesz wygrana
krzysztof c gwarancyjne, ale o mniejsze stawki np 5/5 z 8smiu liczb
wiem - śliczniutkie, to jest
aczkolwiek bardziej, jak to powiedział kolega Maciej ? - obecnie bardziej losowe ?
noooo
aczkolwiek bardziej, jak to powiedział kolega Maciej ? - obecnie bardziej losowe ?
noooo