Wpisy 1 333 036 – 1 333 135
14 stycznia 2013 13:35 → 14 stycznia 2013 13:58, 100 wpisów
Panoramix.. .
Ja właśnie zaczynam... i
-----------------------
Ja właśnie zaczynam... i
-----------------------
Lila...kupne ale kiedyś sam robiłem to nawet nie zle wyszło
A propos pogody to wychodzi na to, że wg częsci klimatologów czeka nas coś na kształt małej epoki lodowconej do 2030 r. Coś takiego jak w XVII wieku kiedy to Bałtyk tak zamarzał, że można było pieszo przejśc do Szwecji i w związku z tym na trasie budowano karczmy na lodzie
Dawać...losowanie.. .
---------------------
W lotto.de nie było głównej wygranej i jest kumulacja... .5 000 000 Euro.. .
---------------------
W lotto.de nie było głównej wygranej i jest kumulacja... .5 000 000 Euro.. .
Lila...ale filma pudliszki to chyba dobre będa
Lila...a robisz pierogi sama
Kto dzisiaj ....tresuje kulki podczas losowania ????
...................................
...................................
słyszałem, że na konto rozdupcenia rezerwują leżaki i jakieś Martini /cy cuś/ w Grecji, ale już ja przekonam, żeby trochę przyoboczyć
profesorze..jak mnie już ochota taka na nie najdzie że nie wytrzymuję to sama robię tylko mnie w***ia to lepienie i brudne palce od farszulepi maszynka teraz
Lila....dziękuję
Lila...ja mam taką maszynkę do lepienia
panoramix
A niby po co miałby się szwendać po naszym kraju skoro w XVII wszystko co fajne wziął na wynos
A niby po co miałby się szwendać po naszym kraju skoro w XVII wszystko co fajne wziął na wynos
Lila.. .
Obalamy od jutra potwora zwanego TS ???
................................
Obalamy od jutra potwora zwanego TS ???
................................
Właśnie się dowiedziałem że mój kolega ze szkolnej ławy wziął ślub cywilny a we wrześniu planują kościelny . Bardzo wartościowy facet , tylko zawsze był nieśmiały w stosunku do kobiet .
Lila...racja dawać losowaniebo cię łysy za ucho wyciągnę przez ekran
Med...ale jeszcze za dobroczyncow robia,ze niby u Nas to by uleglo zniszczeniu bo wojny i takie tam
Lila.. .
--------------------
--------------------
panoramix
A co mają powiedzieć, że pożyczyli i zapomnieli oddać no i po tylu latach to po prostu zasiedzieli
A co mają powiedzieć, że pożyczyli i zapomnieli oddać no i po tylu latach to po prostu zasiedzieli
Lila...nie wiem kto tak mi się powiedziało
panoramix
U mnie w Jaworze znacznie straszniejsi byli najemnicy obu stron wojny trzydziestoletniej z pięknego miasta zrobili morze ruin z kilkoma mieszkańcami. Miasto już nigdy się nie podniosło
U mnie w Jaworze znacznie straszniejsi byli najemnicy obu stron wojny trzydziestoletniej z pięknego miasta zrobili morze ruin z kilkoma mieszkańcami. Miasto już nigdy się nie podniosło
Robal dłuższy czas typuje 33 na jokera i nie wchodzi to już czas żeby zagrać na nią
diabli wiedzą kto będzie losował
Lila , dobrze że w końcu znalazł swoją połówkę , szkoda tylko że tak późno ale znając go to wszystko nadrobią
kondi...
Lila , naprawdę to chłopak mądry i wartościowy więc się bardzo cieszę .
medusia zdrowa jestes? Lilcia i wszyscy pozostali
kondi1
Dokładnie
Nie wiem jak to się dzieje ale jak jest nów albo fajne parametry paranormalne do grania to ja mam taki zap...., że taczek nie ma kiedy załadować
z powodu L4
Dokładnie
Nie wiem jak to się dzieje ale jak jest nów albo fajne parametry paranormalne do grania to ja mam taki zap...., że taczek nie ma kiedy załadować
z powodu L4
islandorka
Przeziębienie pokonane, ale forma fizyczna i psychiczna słabiutka
Przeziębienie pokonane, ale forma fizyczna i psychiczna słabiutka
już myslałem, że napiszesz, że niemasz nawet kiedy teczek powiązać
ja zrobiłem taki specyfik, że na sam widok(nie wspominając o smaku i zapachu) choroba powinna s***alać do ciepłych krajów, a tu cofa się, niczym czołg
senna
Lila...nie nie oglądalem
kondziu pewnikiem czosneczek...
Lila tylko slyszałem o tym programie
choć żona zdecydowala się wrócić...stwierdziła, że prawie wyzdrowiała
163
Oglądalem tylko master cheff
mleko, curry, kurkuma, miod, pieprz troche papryki, maka pszenna, piersi z kurczaka, zoltko, oregano
kondi to predzej sie wykonczysz niz wyzdrowiejesz...
kondi
Pewnie będzie bo moje 9/9 z nieprzyzwoitą ilością 60-tek nie puszczone w realu
Pewnie będzie bo moje 9/9 z nieprzyzwoitą ilością 60-tek nie puszczone w realu
Lila..a lubisz owoce morza