Wpisy 1 332 595 – 1 332 694
14 stycznia 2013 08:38 → 14 stycznia 2013 11:13, 100 wpisów
ja wczoraj napuszczałam i "mierda", 3 z 10 tylko. A córka mi mówi, żeby w niedzielę nie puszczać i kolejny raz jej słowa sie sprawdziły
dzisiaj zgodnie z księżycowym rozkładem jazdy jest bardzo dzień na wszelakie gry
idziemy w dobrym kierunku
PB'95 5.47
i tym oto sposobem pojawiają się nam dwa pewne pewniaczki
Markiza twoje cyferki dla mnie są obędne ale nie moge ich dobrze dobrac...mogłam miec 9/9 8/8...
Markiza dzis snił mi sie kościól siedziałam w nim z bratem i znajomy dziadek i skreslaliśmy kupony lotto ...ten dziadek zakreslił od 1-8 a miał to byc lotto wiec ja mówie ze tylko 6 cyferek...
wiesiu dzieki ale co z tego...Markize wcieło...
wiesiu dzieki ale co z tego...Markize wcieło...
Markiza w sumie 4 zeta ...
dziadek bedzie miał 75..to tyle wiem...a u mnie kosciól to 14.9...???
wczoraj z twoich było ogolnie cienko...nie wpadały...
Markiza od ale nie wiem czy sie wyrobie na 14...
cosik bede kombinowac...
ja gram na 10 liczb tylko jesli bonus jest, a tak to bede gral na 8
skad wiesz - moze jak ktos nie trafi za pierwszym to jest 10.000
to niezle tyle losowan i ciagle bonus - duzo kasy zarabiaja na MM, skoro wygrane sa zazwyczaj do 7
wiesz ze prawd to 8.900.000 10/10 ale ze dziesiatek moze byc wiele bo losuja 20 liczb, to pewne uklady zdarzaja sie czesciej a inne mniej np w przedziale od 1-40 moze byc kilka dziesiatek
zalezy ile wpadnie np 12 liczb to tyle dziesiatek ile system pelny 12 / 10 wtedy szansa rosnie duzo bardziej
Wiesiek...nocki przez 2 tygodnie do cieplych nie beda nalezaly
ja miałem wygrana 20 zł dobrze ze tylko 2 zabrałem bo tak pewnie 20 zł by poszło sie ***c
ja mam na jutro 1 zakład na lotka z + i koniec na mm nie wywalam kasy juz ew jakas zdrapka ale nie krzyzowka
wiesiek ci powiem jak ten plus wszedł to często mi siada 3/6 w + a nawet było dwa razy 4/6 a gram po jednym zakładzie raz,dwa na tydzien
tri
no w pierszych losowaniach dl+ to tez miałem 3/6 ale raz,zagrałem jeszcze pare razy i lipa
no w pierszych losowaniach dl+ to tez miałem 3/6 ale raz,zagrałem jeszcze pare razy i lipa
jeszcze za drobne kupiłem zdrapke za 1 zł i zamiast słonia miałem małpy i szympansa