Wpisy 1 332 082 – 1 332 181
13 stycznia 2013 21:56 → 13 stycznia 2013 22:16, 100 wpisów
gaja zrobisz jak uwazasz ja tylko sie wypowiedziałem
co na ten temat sądze
co na ten temat sądze
klonek, budzet nfz to 64 MILIARDY zlotych... jesli naprawde sadzisz, ze to pare milionow owsiaka ma az taki wplyw na cokolwiek i ze bez nich wszystkie niemowlaki czy ofiary wypadkow poumieraja bez opieki, to znaczy ze marketing i PR WOSP dziala jak nalezy...
Nie jaka sie Lila, bo wali naftę jak Jeden z braci Golców, zreszta mam sasiada ,jak wypije to gada spiewająco, ten ma tak samo.
krzysio744
stajesz na owsiaka dostajesz puszke uzbierasz od 2 do 7 tys
i czyscisz puszke w domu i wkładasz tysiaka i nikt nic nie ma do ciebie jeszcze chwakli cie
stajesz na owsiaka dostajesz puszke uzbierasz od 2 do 7 tys
i czyscisz puszke w domu i wkładasz tysiaka i nikt nic nie ma do ciebie jeszcze chwakli cie
jareq08..ja tam nie wiem co wali i wali mnie to,niech robia co chcą
zóltaczka noworodkowa nie jest powodem, by umieszczec noworodka w inkubatorze . To zóltaczka fizjologiczna
nikt tego nie kontroluje
i tak owsiak wpadł na pomysł zeby to obejsc bo było mało wolontariuszy a wiecej kasy to zmienił to ze wolontariuszy jest 3razy tyle a kasa i tak wieksza
i tak owsiak wpadł na pomysł zeby to obejsc bo było mało wolontariuszy a wiecej kasy to zmienił to ze wolontariuszy jest 3razy tyle a kasa i tak wieksza
Ostatnie dwa wyrazy... bardzo nieładne
1 332 066. ksings 2013-01-13 (21:53)
1 332 066. ksings 2013-01-13 (21:53)
ej dajcie na luz z nim zaraz losowanie
agatko..słusznie..wszystkie dzieci maja w inkubatorach umieszcza sie dzieci.. wczesniaki, lub z zagrozeniem życia
wasyl...owsiak ma co wszystko np wspaniałe prezenty i spi bardzo spokojnie ..a ty czemu tak co dzienne za duzo piiić ..
czesc medea
agatka
skąd wiesz
naświetlenia trwają kilka minut tylko w przypadku łagodnego przebiegu żółtaczki
skąd wiesz
naświetlenia trwają kilka minut tylko w przypadku łagodnego przebiegu żółtaczki
lila
ksings..jesteś głupią cipą? Przykro mi że,takie zdanie masz o sobie
medusia
LILI walic to olewam to ale ksings bardzo nieładnie napisał o tobie i olewam go ciepłym moczem i
spustem a wiesz ze sikam non stop
LILI walic to olewam to ale ksings bardzo nieładnie napisał o tobie i olewam go ciepłym moczem i
spustem a wiesz ze sikam non stop
ja jak tak pisałem to janusz mnie zablokował a jemu wolno
janusz pasko zgłos sie
janusz pasko zgłos sie
jackwar...
spadamy stąd nara fakju
losowanie juz za pare minut
spoko , prawdziwi Polacy z was , każdy złodziej kombinator . Jeden zbiera i w domu puszke opróżnia , drugi wymyśla trzeciemu .....
Gdy się trafi 10 w multi -to mozna dac bonusik na orkiestrę ,czy się obraża,ze się chce pieniązki wyprać?
Nie rozumiem o co chodzi z tymi wycieczkami w kierunku p. Owsiaka. Ile by jego, jego żony i tego profesora z rady fundacji oraz ich pracowników nie pochłonęło środków to i tak jest to bardziej przejrzyste i uczciwe niż sytuacja niż w NFZ gdzie ludziom odmawia się pieniedzy na leczenie skazując niejednokrotnie nawet na śmierc bo środków nie ma podczas gdy plan na budowę "szklanych domów" czyli siedzib, premii dla pracowników i zwiększanie liczby urzędników rosną co roku i są wykorzystywane w 100 %
lili.. tommek agatka i reszta spadamy stąd
coraz wiecej ludu tu wali na losowanie
jak do KOSCIOŁA pewnie BISKUP ZJECHAŁ
jak do KOSCIOŁA pewnie BISKUP ZJECHAŁ
lili... trzasnij BĄKA i tyle
lili musze wygrac to kupie mp
jackwar
A najlepsze w naszych krajanach jest to, że ten co najgłośniej krzyczy, że Owsiak to złodziej na jego miejscu wziąłby nie kilka czy kilkanaście procent ale tyle ile by się dało czyli nawet wszystko. 'I wiszą wysoko i są takie kwaśne" jak mówił lis na widok winogron do których nie mógł dosięgnąc
A najlepsze w naszych krajanach jest to, że ten co najgłośniej krzyczy, że Owsiak to złodziej na jego miejscu wziąłby nie kilka czy kilkanaście procent ale tyle ile by się dało czyli nawet wszystko. 'I wiszą wysoko i są takie kwaśne" jak mówił lis na widok winogron do których nie mógł dosięgnąc
ci co nie dają niech sie nie odzywają , ich sprawa ale dzięki orkiestrze jest czym dzieci leczyć
gaja masz racje od 20 lat płace podatki
ida na szpitale itd.. to powiedz mi czemu stoje jak po***ny w kolejkach godzinami
ida na szpitale itd.. to powiedz mi czemu stoje jak po***ny w kolejkach godzinami

wasyl ..mówisz spada wszyscy ..a mi tez spada...
Losowanie
wasyl , musisz jeszcze płacić dodatkowo na cywilną służbę zdrowia to nie będziesz stał tylko leżał
lili.... trzasne bąka za ciebie
mówisz i masz pryk prosto w gębę ksingsowi czy jak mu tam
sredni debilizm
mówisz i masz pryk prosto w gębę ksingsowi czy jak mu tam
sredni debilizm
Wkurza mnie to ze kolejny minister zdrowia z uporem maniaka przekonuje,że jest dobrze